Άντρες … μήπως γίνατε όλοι φλώροι ?

Έχει αναρωτηθεί κανείς τι σκέφτεται μια γυναίκα όταν ένας άντρας δεν την πλησιάζει, ενώ κοιτάζονται αρκετά σε μια καφετέρια/μπαρ?
Βασικά οι γυναίκες θεωρούν τους άντρες «κότες», όταν αυτοί δεν πηγαίνουν να την πλησιάσουν. Βασικός μου κανόνας, είναι να μην κοιτάζω κάποια στα μάτια συνέχεια, αν δεν πάω κοντά της.
Συνήθως την κοιτάζω και μετά σταματώ, για να την ξανά κοιτάξω όταν θελήσω να την πλησιάσω.
Έχω παρατηρήσει ότι αν μια σε κοιτάζει συνεχώς να την κοιτάζεις και να μην πλησιάζεις, να 1)ξενερώνει και να αλλάζει πλέον το βλέμμα της αλλού ή 2)να σε βάλει σε κάποια «λίστα», που ενώ θα είχες καλή αντιμετώπιση αν την πλησίαζες, θα σε αντιμετωπίσει διαφορετικά.

Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να κοιτάξει σε ένα μαγαζί μια-δυο φορές να δει τι «παίζει» και να σταματήσει να κοιτάζει και να μιλάει με την παρέα του.
Όταν αποφασίσει να πλησιάσει κάποια που δεν μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια (πχ δεν είναι απέναντι), τότε να την πλησιάσει.
Επίσης μπορεί να την κοιτάζει, ενώ αποφασίσει ότι θα την πλησιάσει και όταν τον κοιτάξει και αυτή, τότε να πάει. Θα κάνει καλή εντύπωση.

Φυσικά δεν μπορώ να καλύψω όλες τις περιπτώσεις που θα πλησιάσει κανείς κάποια, αλλά ένα άλλο που μπορεί να κάνει, είναι να την κοιτάξει στα μάτια και να της χαμογελάσει. Αν χαμογελάσει και αυτή, μπορεί να πάει να την πλησιάσει. Θεωρητικά, ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ο καλύτερος από το να πάει κανείς στην «ψύχρα», γιατί 1ον) την δίνει ένα «σήμα» ότι πλησιάζει, άρα δεν θα τα «παίξει» και 2ον)έχει πάρει ήδη το πράσινο φως (το χαμόγελο της) για να πλησιάσει.

Το θέμα φυσικά «πάω», είναι κάτι που πρέπει να φτιάξει ο καθένας μας. Δεν μπορούν οι περισσότεροι άντρες να πλησιάσουν εύκολα μια γυναίκα, πόσο μάλιστα μια γυναικοπαρέα, γι’αυτό και το περισσότερο βάρος στο blog το δίνω στο εσωτερικό παιχνίδι πρώτα, στο να γίνει κανείς καλύτερος μέσα του, να φτιάξει όποιες φοβίες του και μετά να γίνει καλύτερος εξωτερικά. Γι’αυτό και χρησιμοποιώ σαν «υπότιτλο» το «Being The Man». Ωστόσο αυτό απαιτεί καιρό και ασκήσεις, τις οποίες και θα προσθέτω με τον καιρό.

Πάντως να θυμάστε ότι οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από τους άντρες που τις πλησιάζουν. Θυμάμαι παλιότερα, όταν αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο με τον φίλο/wingman μου και ρωτούσαμε και γυναίκες να μας πούνε την άποψη/γνώμη τους ή και κάποια ιδέα τους, ακούγαμε συνεχώς ότι «αυτό που κάνετε είναι καταπληκτικό, συνεχίστε το«.

Για να καταλάβει κανείς καλύτερα, παρακάτω αντιγράφω αυτούσιο ένα άρθρο από το gamato, που εξηγεί μέσα από το μυαλό μιας γυναίκας ένα παρόμοιο περιστατικό:

Άντρες … μήπως γίνατε όλοι φλώροι ?
Εντάξει , για να λέμε την αλήθεια δεν θεωρώ όλους τους άντρες φλώρους
αλλά οι περισσότεροι πάνε από το κακό στο χειρότερο. Προσωπικά είμαι απογοητευμένη από μερικούς.
Περίπτωση!! Χτες βράδυ ήμουν με μια φίλη μου σε ένα καφέ στο κέντρο της πόλη (στο Βόλο αλλά it doesn’t matter)! Απέναντι μου καθόταν ένα ωραίο παιδί , μου ψιλό-άρεσε από εμφάνιση αλλά ήθελα να τον γνωρίσω και εσωτερικά. Να δω πως μιλάει, πως συμπεριφέρεται και άλλα τέτοια ..
Με κοιτούσε συνέχεια , χαμογελούσε και κάναμε παιχνίδι με τα μάτια για αρκετή ώρα , αλλά ως εκεί ! Δεν έλεγε με τίποτα να σηκωθεί από την καταραμένη καρέκλα .. είχε μείνει μόνο στο να κοιτιόμασταν .
Τι κι αν εγώ του άναψα πράσινο φωτάκι … αυτός τίποτα. Δεν το έπιανε το μήνυμα. Και αυτό είναι το παράπονο μου! Είχα βαρεθεί να κοιτιόμαστε , ήθελα να προχωρήσει η κατάσταση .. είμαι σίγουρη ότι και αυτός ήθελε αλλά δεν έκανε καμιά κίνηση!
Και αναρωτιέμαι .. γιατί να συμβαίνει αυτό ? Μήπως θα έπρεπε να κάνω εγώ κίνηση.. ? Μπα δεν είναι σωστό .. εγώ του είπα με την γλώσσα του σώματος να με πλησιάσει και αυτό είναι αρκετό!! Αν τον πλησιάσω θα νομίζει ότι είμαι καμιά …** ξέρετε εσείς!
Για να μην σας τα πολυλογώ .. κάτι τέτοια περιστατικά έχουν γίνει πολλές φορές όταν βγαίνουμε έξω! χωρίς να είμαι ψώνιο, είμαι αρκετά εμφανίσιμη αλλά λίγοι άντρες με πλησίασαν .. ακόμα και αν ήξεραν ότι ενδιαφέρομαι! Αυτά ακούω και από φίλες μου ..
flirting-boys-girls-out
Δεν τα αντέχω αυτά , οι άντρες έχουν χάσει τον ανδρισμό τους , φοβούνται την χυλόπιτα και περιμένουν την κοπέλα να κάνει το πρώτο βήμα, μετά λένε ότι δεν τους άρεσε που έκανε αυτή το πρώτο βήμα και την λένε p0uτάν@ !! Εμείς φταίμε ?? Αφού εσείς είστε χέστιδες και δεν την πέφτετε .. δεν κυνηγάτε τις κοπέλες και δεν τους δίνετε την αξία που αξίζουν . Αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι να νιώθει ότι αρέσει .. αυτό της δίνει ζωή και όρεξη να φτιάχνεται !Μια γυναίκα θέλει να νιώθει και να ακούει ότι είναι όμορφη! Έτσι επιβεβαιώνεται ότι είναι γυναίκα!
Δεν λέω, οι γυναίκες τώρα έχουν γίνει οι κυνηγοί! Α !! υπάρχουν και γυναίκες που πραγματικά είτε είναι είτε δείχνουν ότι είναι p0uτ@ν€ς αλλά φταίνε και οι άντρες σε αυτό! Παλιά οι άντρες δεν άφηναν θηλύκια γάτα.. για αυτό και ο πατέρας μου έχει μια ανησυχία κάθε φορά που βγαίνω έξω! Στην εποχή του γινόταν άλλα
… έχει την ιδέα ότι οι άντρες μας πολιορκούν , αλλά που τέτοια τύχη? Αυτά δεν γίνονται πια .. έχουμε ξεφύγει τελείως !!
Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει για αυτό , μπορεί να φταίει και η σκ@το-κοινωνία που ζούμε! Ένα έχω να πω πάντως ..
Μια συμβουλή προς τους άντρες …
Μην χάνετε την ευκαιρία μέσα από τα χέρια σας .. μπορεί να μην σας ξαναδοθεί! Και αν φάγατε χυλόπιτα , δεν πειράζει .. δεν χάσατε και τίποτα! Άντρες είστε .. ! Διεκδικήστε αποκλειστικά και μόνο , την γυναίκα που σας αρέσει και όχι όλες τις γυναίκες. Φερθείτε σαν άντρες ..