Αλήθεια πως κερδίζεις κάποια; #2

Αυτό το άρθρο είναι η συνέχεια του 1ου μέρους, όπου θα αναφέρω πως μπορείς να κερδίσεις κάποια γυναίκα, πως να τις κάνεις να σε δουν ερωτικά και να σε κοιτάνε με… άλλο μάτι, πως να δείχνεις στις γυναίκες «αλήτης» (χωρίς να χρειαστεί να κάνεις και κάτι «αλήτικο» από μέρους σου), πια είναι τελικά η διαφορά μεταξύ ενός «αλήτη» και ενός «καλού παιδιού» (τι κάνουν και πως το κάνουν), τι πρέπει να κάνεις για να σε σέβονται οι γυναίκες (και να μην σε βλέπουν σαν τον μικρό τους αδερφό) καθώς επίσης και πως να συμπεριφέρεσαι στις γυναίκες της παρέας σου, τις γνωστές σου δηλαδή και πως σε κάποια άγνωστη που μόλις πλησίασες.

Σε αυτό το άρθρο «εγκαινιάζω» μερικές νέες προσθήκες στο blog, την ετικέτα άρθρων με τίτλο «Παρατηρήσεις», όπου θα προσθέτω αναφορές με πράγματα που συνάντησα και πως τα είδα (μιας και συνεχώς μαθαίνει κανείς και κάτι καινούριο) καθώς και τα άρθρα μόνο για μέλη, που σημαίνει ότι σημαντικά (κατ’ εμέ) άρθρα θα είναι προσβάσιμα μόνο από μέλη του blog (που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό) και θα γίνονται δεκτά έπειτα από αίτημα.

Στο παρών άρθρο, (αλλά και πολύ περισσότερο στην συνέχεια του, το οποίο αξίζει τα… bytes του σε χρυσάφι και αποτελεί στην ουσία έναν «χάρτη», αποτέλεσμα του αρκετού χρόνου «δουλειάς» μου στο «πεδίο»), θα αναφερθώ και στο «ίνδαλμα» μου, το άτομο που με «ταρακούνησε» και μου έκανε να αλλάξω πολλές ιδέες μου και να αρχίσω να «προβληματίζομαι» με το θέμα σεξουαλικός τρόπος «στα ίσια», ενώ θα παρουσιάσω και πολλά παραδείγματα από δικές μου συναναστροφές για να το δεις στην πράξη και πολλά άλλα χρήσιμα θέματα. Το άρθρο αυτό θα «κοπεί» στα δυο, με την συνέχεια του στο άλλο blog.

Εισαγωγή
Οι τύπου που ξεκίνησαν την «κοινότητα» στο εξωτερικό, αλλά και όσοι τους ακολουθούν, στην ουσία «παρακολουθούσαν» τύπους που τα πήγαιναν καλά με τις γυναίκες (από την φύση τους), καθώς επίσης και ταινίες (πχ Top Gun) και έπεισαν έτσι τον κόσμο ότι βρήκαν επιτέλους την λύση με τις γυναίκες.
Έτσι μας παρουσίασαν ότι ήταν ο δικός τους τρόπος που «κέρδιζε» τις γυναίκες και έτσι οι επονομαζόμενοι και «γκουρού» της κοινότητας αποφάσισαν να βγάλουν την μέθοδο τους σε βιβλίο. Αυτό που δεν έλεγε κανένας τους όμως ήταν απλά ότι δεν υπήρχε παιχνίδι, γιατί όταν κάποιος έχει αυτοπεποίθηση, δεν χρειάζεται κανένα «παιχνίδι» (το είχα ξανά αναφέρει και εδώ για την κοινότητα γενικά). Αυτό που υπήρχε στην ουσία ήταν ένας τύπος με αυτοπεποίθηση, που γνώριζε πως να μιλήσει.

Σημ.: Δεν αναφέρομαι στα βιβλία από επιστήμονες, γιατρούς, ειδικούς σε κάποιο τομέα (πχ ψυχολογία) κλπ. Με τον όρο κοινότητα, αναφέρομαι σε κάθε έναν «PUA» που χρησιμοποιεί διάφορους όρους για να πείσει ότι κατέχει κάποια μοναδική δύναμη.

Αυτό που μου την «έσπαγε» πάντα από την «κοινότητα», ιδιαίτερα στα Ελληνικά forums, ήταν το ότι οι Έλληνες «wannabe Players» στην ουσία το μόνο που είχαν να πουν για να καλύψουν μια απορία ήταν «όπως λέει και ο DavidX» ή «όπως είπε και ο Mystery» κλπ. Ωστόσο αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν (ή δεν θέλουν να δεχτούν) είναι ότι ο κάθε «DavidX» απευθύνεται σε Αμερικανίδες, οι οποίες δεν έχουν και τόσες «άμυνες». Δεν εννοώ ότι είναι όλες πόρνες, αυτό που εννοώ είναι ότι έχουν πολλές διαφορές με τις Ελληνίδες, πχ μένουν μόνες μόλις ενηλικιωθούν, έχουν εύκολο το One night stand και φυσικά ζούνε σε τεράστιες κοινωνίες, πράγμα που τις κάνει να νιώθουν απελευθερωμένες σε σχέση πχ με μια μικρή κοινωνία. Έτσι αυτό το «μα το είπε ο τάδε γκουρού, άρα είναι σωστό«, στα αυτιά μου κατέληγε σαν τις υποσχέσεις των πολιτικών, δηλαδή απλώς «λόγια». Δεν με κάλυπταν και φυσικά δεν κάλυπταν ούτε τους ίδιους που τα έλεγαν.

Αυτό που έψαχνα με τον καιρό, είναι τι πρέπει να λέει κάποιος όταν συζητά με μια γυναίκα που μόλις γνώρισε.
Σε ερωτήματα μου με Ευρωπαίους «δασκάλους», δεν κατέληξα κάπου, αφού οι περισσότεροι επιμένουν στα «βασικά». Βλέπετε ότι η κοινότητα παίρνει μια πληροφορία, την «ανακατεύει» (χωρίς να την νοιάζει αν ισχύει ή όχι), την προσθέτει και λίγο μυστήριο και την πουλάει για «αποκλειστική» ή αποτελεσματική, τρανό παράδειγμα ο δικός μας Σπύρος Κόντης, ο οποίος με τίτλους όπως «φιλοαγνοητής», «άγκυρες» κλπ, προσπαθούσε να κάνει την «μέθοδο» του κάτι το «διαστημικό» για τα αυτιά του μέσου άντρα.

Αυτό που στην ουσία δεν έλεγε ποτέ κανείς, πλην μερικών περιπτώσεων (γι’ αυτό και έχω αναφέρει πολλές φορές ότι στην κοινότητα υπάρχει ένα μεγάλο κενό από το «γεια σου» μέχρι το φιλί, στην ουσία κανείς δεν σου δίνει ένα «χάρτη» για το πως να πας), είναι ότι στην ουσία, όλες αυτές οι θεωρίες δεν είναι παρά ένας τύπος με αυτοπεποίθηση και με καλή γνώση των συνομιλιών του (όπου φυσικά στην ουσία «οδηγεί» την συναναστροφή του προς το φιλί/σεξ). Αν παρατηρήσει κανείς παλιούς «γυναικάδες», θα δει ότι στην ουσία οι τύποι δεν «τρέχουν» κάποιες θεωρίες καμίας κοινότητας (ή δεν κάνουν «επιστήμη», όπως καμαρώνουν διαχειριστές Ελληνικού seduction forum), αλλά ότι έχουν ένα τρόπο να σε «αιχμαλωτίζουν» με τον τρόπο που μιλάνε, γιατί απλά ξέρουν να μιλάνε.

Κατά την γνώμη μου, οι τύποι που δεν τα πάνε καλά, είναι όσοι «τρέχουν» κάποια θεωρία στο μυαλό τους, η οποία και δεν τους αφήνει να σκεφτούν σοβαρά το τι κάνουν εκείνη την στιγμή, κάτι που κάνει την συζήτηση τους «αφύσικη», με προβλήματα, που στην ουσία «ξενερώνει» τις γυναίκες.

Οπότε το ερώτημα που βγαίνει από όλο αυτό, είναι το τι της λες μετά το «γεια σου»;

Όπως ανέφερα και εδώ, ξεκίνησα να παρατηρώ ότι το θέμα «πήγαινε απλά μίλα της», «να είσαι ο εαυτός σου» κλπ, δεν με οδηγούσε πουθενά. Παρέμενα ένας κοινωνικός τύπος όταν μιλούσα σε μια, για να ξενερώσει αμέσως μετά και να φύγει. Έτσι αποφάσισα να βρω τι κάνω λάθος.

Όταν ψαχνόμουν, να δω τι μπορώ να κάνω σχετικά και που κάνω το λάθος, βρήκα τον «πατέρα» του direct opener, έναν Κροατό ονόματι Ranko. Ήταν ο τύπος που εφηύρε το «μου αρέσεις» άνοιγμα συζήτησης, ο οποίος για την ιστορία έμαθε στον επίσης Κροατό BadBoy το Direct παιχνίδι.

Έτσι ξεκίνησα να «καίω» προσεγγίσεις μου, με σκοπό να μάθω τι πρέπει να λέω. Δοκίμασα τα πάντα, από κατευθείαν στο «ψητό», στο «το παίζω ο πιο cool και social στο club» μέχρι και «στο παίζω καλός στην αρχή». Δεν υπήρχε κανενός η «θεωρία», απλά ο εαυτός μου, όπου «κατέγραφα» το τι έβλεπα.

Με τον καιρό παρατηρούσα ότι απλώς μιλώντας σε μια γυναίκα έχοντας άνεση, χωρίς να πεις και τίποτα το ιδιαίτερο, απλά να λες κάτι που να στέκει στην συζήτηση, διεγείρεις τα «κουμπιά» που την κάνουν να νιώθει έλξη για εσένα. Παρατηρούσα ότι πολλές γυναίκες σε εμένα το έπαιζαν «ανοιχτές», ενώ σε άλλα άτομα το έπαιζαν «χαμηλοβλεπούσες», πράγμα που σημαίνει ότι το πως θα τις κάνεις από την αρχή να νιώσουν, έτσι θα παραμείνουν.

Ωστόσο παρατηρούσα ότι σε πολλές περιπτώσεις και ενώ τα πήγαινα καλά, στην πορεία πολλές τις ξενέρωνα. Μάλιστα δεν είναι και λίγες οι φορές που μου έλεγαν και οι ίδιες «τι κάνεις, συνέντευξη;» ή «τι είσαι, ψυχολόγος και ρωτάς κάτι τέτοιο;» κλπ.
Με τον καιρό «χώρισα» τις συζητήσεις μου σε 3 κομμάτια και κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο δούλευε σωστά. Έτσι τις συζητήσεις μου τις χώρισα σε «αρχική», «μέση» και «πολύ προσωπική/σεξουαλική».

«Truest SUCCESS is but the development of self» – Charles Atlas

Φυσικά θα αναφερθώ και σε προσωπικές εμπειρίες μου και τι παρατήρησα κάθε φορά που έλεγα/έκανα κάτι. Επίσης θα αναφέρω στο τέλος και έναν διάλογο «γενικό» που μπορεί να κάνει κάποιος, ώστε να αρχίσει να καταλαβαίνει τι και πως πρέπει να το κάνει.

Το άρθρο σταματά εδώ και θα συνεχίσει σε άλλο ποστ, ωστόσο αυτό που έχω να πω σε όσους ψάχνονται να γίνουν καλύτεροι, είναι να πάψουν να σκέφτονται το «παιχνίδι» ενώ συναναστρέφονται με μια γυναίκα και να παρατηρούν τα πάντα, καθώς επίσης και να ασχοληθούν με το πως να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σε μελλοντικό άρθρο θα αναφερθώ πως μπορεί να αλλάξει κάποιος τις ιδέες του και τα πιστεύω του, τα οποία στην ουσία τον κρατάνε «πίσω» και δεν του αφήνουν να εκφραστεί σε μια γυναίκα όπως θα επιθυμούσε ή όπως κάνει ο «αλήτης» φίλος του.