Αλήθεια, ΠΩΣ κερδίζεις κάποια;

Όταν ξεκίνησα την διαδρομή μου να γίνω καλύτερος με τις γυναίκες, ειλικρινά δεν ήξερα τι να κάνω. Βλέπεται, δεν είναι κάτι που μπορεί να σου το μάθει το σχολείο, αλλά ούτε και υπάρχουν σχολές σχετικές. Ο καθένας είναι σχετικά μόνος του, καμία σχέση με τις γυναίκες που έχουν η μια την άλλη.

Το συγκεκριμένο άρθρο είναι το 1ο μέρος.Το 2ο θα αναρτηθεί asap.

Μια τυπική αντρική κουβέντα είναι του στυλ (αληθινός διάλογος):
Άντρας1:Ρε μαλάκα τι να κάνω με αυτή; Τη γουστάρω
Άντρας2:Πες της κάτι ρε συ.
Άντρας1:Ναι, αλλά τι;
Άντρας2:Πες ότι θες. Πες κάτι. Πλησίασε την και πες της να βγείτε. Αλήθεια, πόσο βγήκε ο αγώνας;

Με τον καιρό λοιπόν και με την αναζήτηση, είδα σε ένα Ελληνικό περιοδικό να διαφημίζουν το βιβλίο «Το παιχνίδι: Η κρυφή βίβλος της γυναικείας αποπλάνησης«, το οποίο και διάβασα.
Βασικά, ήταν το μοναδικό βιβλίο που στην ουσία σου μάθαινε κάποια μέθοδο (Mystery Method).
Τα υπόλοιπα, απλά πατάνε σε αυτή ή σε άλλες παρόμοιες.

Ωστόσο, όσο και να δοκίμαζα την μέθοδο του Mystery, απλά δεν μου έβγαινε. Είχα βαρεθεί να ρωτάω γνώμες για κάτι που δεν με ενδιέφερε (ξέρετε, opinion openers). Στην ουσία αυτό ήταν για τις «κότες» που απλά μασούσαν να πάνε σε μια στα ίσια, όπως κάνουν οι άντρες. Δεν ήθελα να γίνω κότα, ήθελα να βελτιωθώ προς το καλύτερο.

Βλέπεται η μέθοδος του Mystery, σε αποσυνδέει από τα αρχί$ια σου. Μην της δείξεις ενδιαφέρων, μην της πεις ότι είναι όμορφη κλπ. Μου πήρε καιρό να βγάλω από το μυαλό μου αυτές τις μαλακίες.

Blah, Blah, Blah από την Ke$ha [Lyrics].

Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να μαθαίνω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει έλξη σε μια γυναίκα, πόσο μάλιστα να την «ανάψει».
Η αναζήτηση μου, μου πήρε καιρό. Ωστόσο, το πρόβλημα μου ήταν ότι ναι μεν στον κοινωνικό μου κύκλο σχεδόν κέρδιζα τις γυναίκες, εκτός κύκλου δεν μπορούσα να τις κερδίσω.
Μάλιστα, το ενδιαφέρων των γνωστών μου γυναικών, ήταν σχεδόν πάνω μου και σχεδόν «παρακαλούσαν» να ασχοληθώ μαζί τους, εκτός από το να μιλάω μόνο με τους φίλους μου.

Δεν ήταν όμως το ντύσιμο που τις κέρδιζε. Πολλά πλουσιόπαιδα ντύνονται αρκετά καλύτερα. Αλλά δεν τις ελκύουν.
Ούτε η αυτοπεποίθηση, από μόνη της.

Εκεί που κολλούσα, ήταν σε ξένες, πχ σε bar.Η απορία μου ήταν η εξής, τι έκανα στις γνωστές που δεν έκανα στις ξένες; Τι κέρδιζε αυτές και δεν κέρδισε τις ξένες;

Έτσι οι προσεγγίσεις μου δεν είχαν τελειωμό. Προσεγγίσεις και άπειρες συζητήσεις με τον φίλο μου και wingman.
Νόημα δεν έβγαινε. Ήμουν απλά ο ίδιος τύπος, ο ίδιος σε εμφάνιση και τρόπο ομιλίας.
Φυσικά, επειδή είμαι σε μικρή πόλη, το πρόβλημα είναι και ο κύκλος των γυναικών.
Πολλές φορές, αρκετές γνωστές μου μου το εξηγούσαν και όλες μου έλεγαν ότι όσο και να θέλουν έναν, δεν μπορούν να του πουν ΟΚ γιατί δεν αντέχουν τα σχόλια μετά (βρήκα λύση και σε αυτό, btw).

Άρχισα λοιπόν να κατασκευάζω ένα χάρτη, με βάση τις επιτυχίες μου (εντός και εκτός κύκλου) και τις αποτυχίες μου.
Τι έκανα και τα πήγα καλά στην μια και τι έκανα/δεν έκανα στην άλλη;
Ερωτήσεις σε παλιούς γυναικάδες, σε λεσβίες (!!!), χιλιάδες λέξεις σε forums/βιβλία αλλά και γνώσεις από τις προσωπικές μου εμπειρίες, άρχισαν σιγά σιγά να μου «ανοίγουν τα μάτια».
Ωστόσο η μεγάλη μου «φλασιά» ήρθε από δύο badboys, όταν τον έναν τον είδα με τι τρόπο κέρδισε μια και την πήρε μαζί του στην μηχανή του σε ~30′ (μόνο αυτή η 30λεπτη σκηνή, ήταν αρκετή να μου κάνει να καταλάβω τι παίζεται τελικά), ενώ τον άλλο τον είδα με τι τρόπο κέρδισε την προσοχή κάποιας, χωρίς να κάνει κάτι μοναδικό.

Η λύση τελικά ήταν μπροστά στα μάτια μου. Έπεφτα στην παγίδα των γυναικών, στην μια και μοναδική παγίδα που δεν γνώριζα ότι έχουν και έπεφτα «μέσα» της…
Τον διάλογο…

Ναι, λοιπόν, όσο γαμάτος και να είσαι, όσο όμορφος και να είσαι, μπορεί και να την πατήσεις από το διάλογο.
Οι γυναίκες σκέφτονται με συναισθήματα, οι άντρες με την λογική. Οι γυναίκες λοιπόν, μου πήγαιναν τον διάλογο στην λογική τους πλευρά.
Οι γυναίκες ξέρουν ότι ένας «άδειος» διάλογος δεν θα καταλήξει πουθενά. Το γνωρίζουν από τις εμπειρίες τους.

Οι συζητήσεις αυτές, βάζουν την γυναίκα στον αυτόματο πιλότο, απαντούν χωρίς καν να σκεφτούν.
Πως σε λένε; Με τι ασχολείσαι; Που πήγες σχολείο; Που συχνάζεις; Τι σπουδάζεις;
Τα έχουν απαντήσει δεκάδες φορές.

Με τον καιρό, μάθαινα φυσικά να μιλάω καλά και να κρατάω το ενδιαφέρων τους. Αλλά ο διάλογος, με έβαζε στην λίστα με τους φίλους της. Ναι, όσο γαμάτα και αν τα πήγαινα στην αρχή, όση έλξη και να ένιωθε για εμένα (το έβλεπα), στην πορεία «έσβηνε». Αναρωτιόμουν τι μπορεί να έκανα λάθος, αφού άρχισα να βελτιώνομαι στις συζητήσεις. Βλέπεις, αρκετοί πιστεύουν ότι μια καλή συζήτηση θα σε οδηγήσει και στο κρεβάτι.

Αλλά μην πέφτεις και στην παγίδα ότι αν μιλάει μαζί σου ή γελάει με κάτι που είπες, την κέρδισες.Το ότι σε κρατάνε για λίγη ώρα, το κάνουν για να μην σε πληγώσουν (μου το είπαν άλλωστε και μερικές που ρώτησα). Οι πιο «δύσκολες» σε διώχνουν συνήθως αμέσως γιατί βαριούνται (δες πχ το παραπάνω video).