Ο ανέκφραστος ®

Κατά την διάρκεια μιας προσέγγισης ή μιας συναναστροφής με μια γυναίκα, πολλά πράγματα είναι εναντίον ενός άντρα-καμάκι. Παρακάτω θα αναφερθώ στο σημαντικότερο (για εμένα) λάθος.

Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι καιρό με το «άθλημα» μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα, έχω γνωρίσει και έχω βγει για παιχνίδι με πολλούς τυπάδες, είτε άτομα που ασχολούνται με το Pickup, είτε «παίχτες» από την φύση τους, που ψάχνονται απλώς να βγουν για ποτό και ότι κάτσει. Σε κάθε μου συναναστροφή με άτομα που ασχολούνται γενικά, πάντα παρακολουθούσα τον τρόπο που μίλαγαν και συμπεριφέρονταν γενικά, με αποτέλεσμα να βγάζω κάποιο συμπέρασμα για τους ίδιους (και αν έχουν ή όχι αυτό που προσπαθούν να πλασάρουν προς τα έξω), χωρίς να χρειαστεί να μιλήσω μαζί τους για ώρες. Κάτι σαν τις γυναίκες ένα πράγμα, αλλά στο πιο εξελιγμένο (θέλω να πιστεύω).

Ωστόσο δεν μπορούσα να καταλάβω ένα πράγμα, ενώ κάποιοι ήταν άνετοι, κεφάτοι, είχαν και καλή ενέργεια, κάτι ήταν αυτό που χαλούσε το παιχνίδι τους. Και το λέω αυτό γιατί στις ίδιες τύπισσες πολλές φορές εγώ τα πήγαινα καλύτερα από αυτούς και όταν πήγαινα σαν wingman καμιά φορά, που θεωρητικά ο «στόχος» είχε ήδη «κλειδώσει» στον προηγούμενο. Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές άτομα που έχουν ζητήσει να μην μιλάω στον στόχο τους (όταν θα βρισκόμασταν κάπου μαζί) γιατί ήξεραν ότι υπήρχε περίπτωση να γυρίσει το παιχνίδι σε εμένα άθελα μου κιόλας.

Έτσι είμαι και εγώ όταν μπαίνω σε ένα μπαρ και σκανάρω τους άλλους 🙂
Επίσης παρατηρήστε στην εικόνα που δείχνει το video χωρίς να τρέξει, τον θείο Άρνι πως δεν έχει καθόλου έκφραση στο πρόσωπο του

Ήταν ένα θέμα που με απασχολούσε μπορώ να πω, γιατί ήθελα να βοηθήσω μερικούς δικούς μου, αλλά δεν ήξερα τι έφταιγε γιατί δεν έβλεπα κάτι κακό επάνω τους την ώρα που προσέγγιζαν ή συναναστρέφονταν με κάποια γενικά. «Μήπως ήταν επειδή εγώ την είχα μεγάλη (την αυτοπεποίθηση);», σκεφτόμουν πολλές φορές. Μπορεί, αλλά σε μια συναναστροφή μια fake αυτοπεποίθηση μπορεί και να παραπλανήσει κάποια, οπότε κάπου αλλού ήταν το κόλλημα (με την έννοια ότι τυπάδες πιο εμφανίσιμοι από εμένα, στην ίδια τύπισσα, στο ίδιο μέρος και την ίδια ημέρα δεν μπορούσαν να της προκαλέσουν το ίδιο ενδιαφέρων με εμένα).

Πριν πολύ καιρό ήμουν σε ένα μαγαζί και ενώ περίμενα (υπομονετικά τολμώ να πω, γιατί είχε ουρά) τον καφέ μου, δίπλα μου ήταν ένας τυπάς ο οποίος κάθισε όταν έφτασα και εγώ και άρχισε να μιλά στην… καφετζού. Δεν ξέρω, αλλά το στυλ του φώναζε από μακρυά «πέσιμο», οπότε ενεργοποίησα τα -υπερευαίσθητα- ραντάρ μου και τον παρακολουθούσα με τρόπο, να μην νιώσει και άσχημα ο άνθρωπος και του κοπεί και η φόρα που είχε πάρει.
Σε κάποια στιγμή κάτι την ρώτησε αι η τύπισσα έχασε το κεφάτο στυλ της και του απάντησε με το ζόρι, σχεδόν νευρικά. Και δεν την ρώτησε και τίποτα ο… άνθρωπας, τι κάνει το Σάββατο της ρώτησε και του απάντησε ότι θα καθίσει σπίτι της με τα παιδιά της. Πρόσεξε, έχει σημασία η απάντηση της, τα «παιδιά» μπήκαν στην μέση για να αποφύγει κάθε συνέχεια, αφού κατάλαβε τι παίζει. Γιατί παιδιά δεν ξέρω αν είχε, ήταν νέα, αλλά πριν από αυτό του μιλούσε όμορφα και μάλιστα έλεγα ότι μπορεί και να το πάει καλά.

Κάπως έτσι είναι πολλοί άντρες όταν μιλάνε με μια γυναίκα. Επίσης πολλοί το παίζουν αδιάφοροι και δήθεν και όταν τους μιλήσει κάποια, χάνουν το όλο τους στυλ και προδίδονται.

l-Jack-My-Happy-Dog

Όταν της μίλησε λοιπόν και έβγαλε το φλερτ στην επιφάνεια, είχε κάνει μια ηλίθια φάτσα με ένα τελείως ηλίθιο χαμόγελο, που πραγματικά όταν το είδα είπα ότι αν ήμουν γκόμενα και μου το έλεγε σε εμένα θα του είχα χώσει μπουνιά. Τόσο γελοίο ήταν το χαμόγελο του.
Έτσι λοιπόν μου έκανε το κλίκ και κατάλαβα ότι αυτό πρέπει να’ναι το κομμάτι που έψαχνα. Έτσι άρχισα να παρατηρώ τα άτομα που την έπεφταν σε μια τύπισσα και έβλεπα ότι όλοι (μα ναι, ΌΛΟΙ) έπαιρναν ένα περίεργο γλυψο-χαμόγελο του στυλ «σε παρακαλώ μην με βρίσεις, να’σαι καλή μαζί μου» ή «σε παρακαλώ αγάπησε με» που πραγματικά κατάλαβα καλά γιατί οι γυναίκες ίσως να αντιπαθούν κάποιον όταν βλέπουν αυτό το γελοίο (ναι είναι γελοίο, προσέξτε κάποιον και θα με καταλάβετε) χαμόγελο στο πρόσωπο του.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το καλύτερο παράδειγμα αυτού που αναφέρω στον τυπά στο video και συγκεκριμένα στο 31″, αλλά και γενικά δείτε και τους υπολοίπους, πως δίνονται με την μια στην γκόμενα.

Κατάλαβα λοιπόν ότι αυτό το είδος το χαμόγελο σημαίνει πολλά. Σημαίνει (και σε «συνεργασία» με το σώμα) υποταγή στην γυναίκα, σημαίνει ότι δεν είσαι άνετος, ότι προσπαθείς κάτι να κρύψεις (αμηχανία ίσως ή ένα ψέμα), ότι δεν έχεις και πολλά πάρε-δώσε με τις γυναίκες και στην πρώτη σου κουβέντα με μια της δίνεσαι αμέσως και χωρίς να κάνει κάτι η ίδια για να το κερδίσει αυτό.
Για εμένα το κυριότερο που δείχνει είναι ότι κάποιος δεν έχει πολύ εμπειρία, ότι με την πρώτη καλή κουβέντα χαίρεται, ότι με το «γεια σου» της κάθε κοπέλας πετάει στα σύννεφα, ότι δεν είναι συναισθηματικά «δυνατός» και με το παραμικρό τα συναισθήματα του φανερώνονται και φυσικά είναι εύκολο να «πειραχτούν».

Ας δούμε και άλλο ένα που τα «σπάει»

Θα μου πεις, ώπα ρε μεγάλε, εσύ δεν γελάς; Εννοείται, αλλά όχι πάντα, όταν πρέπει και αυτό γιατί δεν γελάω fake, αν είναι κάτι καλό και μου βγει, τότε ΟΚ. Συνήθως δεν εκφράζομαι με την μία (aka ανέκφραστος ή poker face, όπως το αποκαλούν οι παίχτες πόκερ). Άσε που δεν αναφέρομαι στο ωραίο (και αυθεντικό) χαμόγελο, αλλά στο ηλίθιο-fake και γεμάτο αμηχανία χαμόγελο. Επίσης να πω ότι αυτό που κατάλαβα με εμένα (ή με τυπάδες που παίζουν συχνά) είναι ότι αν έχεις ανοίξει τα πάντα στον διάβα σου και έχεις «παίξεί» και με πολύ όμορφες γυναίκες και τις έχεις δει να’ναι «γατάκια» όταν σου μιλάνε, τότε ασφαλώς δεν εντυπωσιάζεσαι πλέον εύκολα. Όσοι γνωρίζουν την μέθοδο του Mystery, αυτό το «ναι είσαι όμορφη, αλλά η ομορφιά είναι κάτι κοινό και μπλα-μπλα» εγώ το βγάζω με την συμπεριφορά μου και όχι με τα λόγια και δεν το κάνω επίτηδες αλλά έτσι μου βγαίνει πλέον.
Επίσης έχω πλήρη έλεγχο του σώματος μου σε μια συναναστροφή και ακόμη και ο παραμικρός μου μορφασμός ή κίνηση του χεριού μου είναι ελεγχόμενη και γίνεται πολλές φορές επίτηδες.
Αυτό το «έφτιαξα» όταν έβγαινα μόνος μου και δεν είχα άλλο άτομο να με παρακολουθεί και έτσι έπρεπε να έχω το μυαλό μου στην συναναστροφή μου με την τύπισσα, αλλά και στο σώμα μου (u know «να δείξεις άνετος«, «μην δείξεις νευρικότητα» κλπ).

Το καλύτερο video για να δείτε την διαφορά που προκαλεί η έκφραση στο πρόσωπο…

Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα μιλάτε με κάποια, μην δείξετε χαρά και μην γελάσετε καν. Παίξτε το cool (με ένα στυλ «εντάξει μωρέ, θα δούμε» και «ναι μεν, αλλά…») και δείτε αντιδράσεις. Θα δείτε ότι θα προσπαθήσει η ίδια (αν την «έχετε» ΟΚ; Γιατί δεν είναι μόνο αυτό και τσουπ πηδάμε όποια να’ναι) πλέον να σας κερδίσει και χωρίς να κάνετε και πολλά πολλά.