"Απλώς γ@μησε με" (Σέξι και όποια αντέξει #2)

Με βάση την δική μου εμπειρία από την αυτοβελτίωση, αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, αλλά να αλλάξεις κάποιες παλιές σου πεποιθήσεις.

Θα μου πεις τώρα «καλά, πως βλέπεις εσύ εύκολο το να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση;». Θέλω να πω ότι δεν είναι δύσκολο με την άποψη ότι αν βγεις για 10 ημέρες συνεχόμενα και κάνεις προσεγγίσεις, ήδη η αυτοπεποίθηση σου θα έχει ανέβει ένα «κλικ», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι παλιές σου πεποιθήσεις θα αλλάξουν.

Φαντάσου ότι έχεις ένα πόδι στο γύψο μέχρι να γίνει καλά. Το κόκκαλο ας πούμε είναι η αυτοπεποίθηση σου και ο γύψος οι παλιές σου πεποιθήσεις. Όσο περνά ο καιρός, το κόκκαλο γιατρεύεται και βελτιώνεται (η αυτοπεποίθηση σου δηλαδή). Ωστόσο και τελείως καλά να γίνει, δεν θα μπορείς να περπατάς με άνεση και θα σε κρατάει κάπως ο γύψος, όπου μόνο όταν φύγει τελείως ο γύψος θα μπορείς να είσαι τελείως άνετος και δεν θα σε κρατάει τίποτα πια. Αυτήν είναι περίπου και η διαφορά αυτοπεποίθησης με τις πεποιθήσεις, βελτιώνονται διαφορετικά αλλά «δουλεύουν» μαζί και φυσικά το πρόβλημα είναι ότι πολλές συμβουλές αφορούν μόνο την αυτοπεποίθηση και όχι τις πεποιθήσεις (πχ «μίλα σε 100 άγνωστες την ημέρα» ή «μίλα σε ότι κινείται» είναι μια από τις συμβουλές που αφορούν την μια πλευρά του νομίσματος μόνο).

Αυτός είναι και ο σκοπός αυτής της σειράς άρθρων με τίτλο «Σέξι και όποια αντέξει«, να σου βάλει νέες πεποιθήσεις. Να μην σκέφτεσαι όπως ο «μέσος Γιάννης» αλλά πολύ πιο πρόστυχος από τον «μέσο Γιάννη», αφού αυτήν είναι και η διαφορά των λεγόμενον «badboys» με τα «καλά παιδιά», οι πρώτοι θα κάνουν σωστά την δουλειά τους, ενώ οι δεύτεροι θα «κάνουν» πίσω στο θέμα αυτό.
Αλλά επειδή έχω «δουλέψει» με πολλά άτομα, έχω δει ότι οι πεποιθήσεις κάποιου δεν αλλάζουν εύκολα, είναι σαν να θες να πας κάποιον που κάνει μπάνιο μόνο εκεί που σκάει το κύμα, στα βαθιά. Δεν μπορεί να το κάνει με την μία και φυσικά δεν γίνεται να τον πείσεις να το κάνει με την μία.
Έτσι και πολλές συμβουλές μου, δεν γίνονται εύκολα αποδεκτές από άτομα που μιλάμε με email (ή και από τις συναντήσεις μας), γιατί απλά οι δικές μου συμβουλές βγαίνουν από το επίπεδο μου, αλλά το επίπεδο του άλλου δεν είναι έτοιμο ακόμη να δεχτεί τέτοιες συμβουλές. Έτσι παρατήρησα ότι αν σκέφτομαι με βάση το επίπεδο που είναι κάποιος και του λέω τι να κάνει με βάση πάντα το επίπεδο του, τότε καταλαβαίνει περισσότερο την συμβουλή μου και φυσικά μπορεί να την υλοποιήσει πιο εύκολα.

Δηλαδή φαντάσου να βγω με τον «μέσο Γιάννη», που δεν έχει προσεγγίσει ποτέ του κάποια άγνωστη και να τον πιέζω να προσεγγίσει κάποια που είναι τέλεια και να του λέω «αν δεν πας είσαι κότα» ή «πως θα γίνεις alpha αν φοβάσαι» ή «δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, οπαδέ, οπαδέ» (ουπς, λάθος, αυτό πάει αλλού 🙂 ). Όχι μόνο δεν πρόκειται να πάει, αλλά θα του βγουν και διάφορα περίεργα.

Γι’αυτό και η συγκεκριμένη σειρά άρθρων θα κινείται αργά. Θα προσθέτω με τον καιρό διάφορα άρθρα και απόψεις, ανεβάζοντας με τον καιρό το επίπεδο και την τακτική που θα περιλαμβάνεται σε αυτά.
Ωστόσο δεν θα συνεχίσω εγώ σε αυτό το άρθρο, αλλά θα παραθέσω ένα άρθρο που μου το είχε στείλει πριν πολύ καιρό ένας φίλος του blog. Αλλά και το όνομα του φίλου δεν θυμάμαι, αλλά ούτε και την πηγή (το είχα σώσει σε κάποιο αρχείο για να το διαβάσω και το άφησα για καιρό), οπότε αν μας διαβάζει ο φίλος και επιθυμεί, ας το αναφέρει. Το κείμενο το γράφει κάποιο chick-άκι, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Τα παρακάτω κείμενο είναι μεταφρασμένο από εμένα (χύμα πάντα) και φυσικά έβαλα μέσα μόνο όσα έκρινα απαραίτητα, προσπαθώντας να αποδώσω όσο μπορούσα καλύτερα το νόημα (το παράπονο θα έλεγα) της κοπέλας και φυσικά δεν αφαίρεσα/άλλαξα τις πρόστυχες λέξεις, είναι ακριβώς αυτές που χρησιμοποίησε και αυτήν.

~~~

Αγαπητοί άντρες,
Κοιτάξτε, ξέρω ότι σας είναι δύσκολο. Τις γυναίκες είναι σχεδόν αδύνατο να τις καταλάβεις, το ξέρω γιατί είμαι και εγώ μια.
Αλλά σας παρακαλώ, γ@μήστε με επιτέλους. Εκτιμώ την φροντίδα σας. Μου αρέσει που θέλετε να πηγαίνετε τα πράγματα σιγά σιγά. Μπορώ να πω ότι συμφωνώ με την ιδέα της συναισθηματικής σύνδεσης, αλλά για τον Θεό, ξεπεράστε το και γ@μήστε με.

Όταν έχω ανάψει, σας παρακαλώ πάρτε πρωτοβουλία. Σας παρακαλώ, γ@μηστε με. Πιστέψτε με, δεν πρόκειται να κάθομαι ακίνητη απλώς, θα συμμετέχω και εγώ. Αλλά μην με κάνετε να σας βάλω το χέρι μου μέσα στο παντελόνι σας. Αυτό θα με κάνει να φαίνομαι σαν βιαστής. Φιλιόμαστε όλο το μισάωρο και τα χέρια σας μου πιάνουν τον κώλο μου. Αυτό είναι καλό, αλλά ήρθε η στιγμή να συνεχίσετε. Μην με κάνετε να σκαρφαλώσω επάνω σας ακριβώς έξω από την πόρτα και να αρχίσω να κουνιέμαι στον πο*τσο σας σαν να εξασκούμαι σε νέες κινήσεις yoga, επειδή εσείς δεν το κάνετε.
Μην μου φιλάτε απαλά τις ρώγες μου και μετά κάνετε πίσω, όταν εγώ βογκάω από ικανοποίηση. Το να είστε ντροπαλός δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Δεν είναι αυτό που ΕΜΕΙΣ θέλουμε.

Εντάξει, ξέρω ότι είναι τρομαχτικό. Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που κάνουν το γ@μησι δύσκολο. Το να πάρεις πρωτοβουλίες δεν είναι κακό. Θα υπάρχουν και γυναίκες που θα νιώθουν ότι είσαι «χέστης». Αν προχωράς πολύ γρήγορα με μια γυναίκα και αυτήν κάνει πίσω, ρώτησε την ευγενικά αν τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα. Αν πει ναι, πες κάτι όπως «με συγχωρείς, απλώς δείχνεις πολύ γοητευτική. Θα συνεχίσω πιο αργά». Ειδάλλως συνέχισε με επιδεξιότητα.

[…]

Πρόσφατα θυμάμαι ότι είχα γ@μηθεί πάρα πολύ άγρια από ένα αρσενικό και επίσης είχα … λοιπόν το γ@μηθηκα είναι λάθος ορισμός να τον χρησιμοποιήσω εδώ. Με διείσδυσε ένας πολύ «μαλακός άντρας». Σε ποιον νομίζεται ότι θα τρέξω όταν θελήσω την δόση μου; Στο αρσενικό, να σε ποιον…

«Απλώς γ@μησε με» (Σέξι και όποια αντέξει #2)

Με βάση την δική μου εμπειρία από την αυτοβελτίωση, αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, αλλά να αλλάξεις κάποιες παλιές σου πεποιθήσεις.
(περισσότερα…)