Αρέσει στις γυναίκες το -χύμα- πέσιμο;

Αν ανοίξεις κάποιο βιβλίο (ή άλλο προϊόν) το σίγουρο είναι ότι θα δεις μεγάλη σημασία στην προσέγγιση άγνωστων γυναικών. Indirect, Direct, χύμα, πολύ χύμα, Brutal, Caveman, πρόστυχη και άλλες πόσες παραλλαγές της προσέγγισης υπάρχουν στην PUA-σφαιρα και όλοι αναρωτιούνται τι να πουν και πως είναι η καλύτερη προσέγγιση. Το μόνο που δεν σκέφτηκε κανείς -ίσως- να ρωτήσει είναι «οι γυναίκες τι άποψη έχουν για την προσέγγιση«;

«Τι μας νοιάζει εμάς για την γυναίκα«, αφού αν είμαστε «Alpha Males» οι γυναίκες θα μας θέλουν, ίσως να σκεφτείς. Και όμως μας νοιάζει, αυτήν θα προσεγγίσουμε έτσι δεν είναι; Θα διαβάσεις άπειρα βιβλία με το θέμα Pickup, προσέγγιση και αποπλάνηση γυναικών, αλλά έκατσε ποτέ κανείς να αναρωτηθεί «οι γυναίκες τι προσέγγιση θέλουν«; Μα πάλι θα μπορούσες να πεις ότι κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται, αφού όλοι λένε ότι οι γυναίκες περιμένουν το ΑΡΣΕΝΙΚΌ να τις προσεγγίσει και απλά θα «τουμπεκιάσουν» όταν αυτό τις πλησιάσει. Ε, λοιπόν, εμείς αποφασίσαμε να ρωτήσουμε (και να αναλύσουμε) και την γυναικεία άποψη.

Σημείωση: Σε αυτό το άρθρο αναφέρομαι καθαρά στο χύμα πέσιμο, δηλαδή το πέσιμο από την στιγμή που την είδες (και είτε σε είδε, είτε όχι) και την προσέγγισες, είτε με τρόπο χαλαρό («συγνώμη», «να ρωτήσω κάτι;» κλπ), είτε με τρόπο χύμα και καμιά φορά περίεργο (τσαμπουκά-στυλ, καυλο-μεθυσμένου-αλλοδαπου-έχω-μήνες-να-πηδήξω-στυλ και πάει (κ)λέγοντας). Παρότι γνωρίζω ότι κάτι τέτοια άρθρα μπορεί να με κάνουν «εχθρό» της κοινότητας, θα σου πρότεινα να σκεφτείς καλά, βγάζοντας από το μυαλό σου κάθε προσπάθεια μάρκετινγκ των διαφόρων εταιριών αυτοβελτίωσης που υπάρχουν, ώστε να δεις τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν, χωρίς τον (κουλό για εμένα) φανατισμό προς τις εταιρίες και τους instructors τους.

Επίσης δεν αποτρέπω την χύμα προσέγγιση. Την κάνω και εγώ και με αποτέλεσμα. Αλλά δεν πιάνει πάντα και δεν πιάνει σε όλους, όπως και να το κάνουμε. Οπότε θα αναλύσουμε γιατί δεν πιάνει πάντα αλλά και πως μπορείς να κάνεις παιχνίδι, χωρίς να προσεγγίσεις ώστε να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Την απορία που είχα εγώ και οι wingmen μου, φαίνεται ότι την είχαν και άλλοι. Στο παρακάτω video ρωτάνε γυναίκες στην Γερμανία πως θέλουν να τις προσεγγίζει ένας άντρας. Για Αγγλικούς υπότιτλους, πατήστε στο γρανάζι και επιλέξτε τους από το μενού. Προσέξτε ότι οι παρακάτω δεν ασχολούνται με το Pickup (τουλάχιστον δεν το αναφέρουν κάπου). Οι ομοιότητες τους; Ότι έχουν τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα και δέχονται από τις γυναίκες την ίδια ακριβώς συμπεριφορά με τους PUAs σε πολλά videos τους, όπως πχ του Johnny Berba που ανάρτησα παρακάτω στο άρθρο (εκτός βέβαια από κάτι Torero και άλλους που έχουν πιαστεί να βάζουν μοντέλα στα video τους). Άρα τι ακριβώς παραπάνω κάνουν οι Instructor-PUAs; Τα «φρύδια» τους κάνουν, απλά σου «παίρνουν» τα ευρώ.

Πολλές θεωρίες που αναρτώ στο blog συνήθως μου «γεννιούνται» από τυχαία περιστατικά, όπου με κάνει να το ψάχνω περισσότερο για να δω τι ισχύει. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι απόψεις των ξένων και μη PUA-δων, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρω τι ισχύει στην -Ελληνική και μη- πραγματικότητα και να το βρω μέσα από δικούς μου πειραματισμούς, κάτι που κάνω βάζοντας στο παιχνίδι και πειραματισμούς άλλων ατόμων που τους βλέπω πως το κάνουν για να βγάλω έτσι ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Έτσι λοιπόν, παρότι σε πολλά πεσίματα (aka προσεγγίσεις) έτυχε να δεχόμαστε αρνητικές συμπεριφορές του τύπου «δεν βλέπεις που είμαι με την παρέα μου«, «τι να σου πω μπροστά στις φίλες μου» κλπ (όπως είπα, σπάνια δοκιμάζω μια θεωρία μόνος μου γιατί πρέπει και θέλω να την δω σε διαφορετικούς «συναδέλφους» με διαφορετικό επίπεδο παιχνιδιού, συμπεριφοράς αλλά και εμφάνισης ο καθένας), το κερασάκι στην τούρτα που μου έκανε το κλικ για να ψάξω τι παίζει με την προσέγγιση, ήταν όταν σε ένα πέσιμο (day, σε καφετέρια) η τύπισσα είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι την προσβάλουμε μπροστά στην παρέα της με το να την προσεγγίσουμε (και με πολύ ευγενική προσέγγιση, όχι καμιά μαλακία).

Ακόμη και οι «ντίβες» του Youtube έχουν κλιθεί για να δώσουν λύση. Σε προηγούμενο άρθρο είχα πει ότι ανάλογα την περιοχή, ο καθένας λέει ότι οι γυναίκες εκεί είναι κομπλεξικές και ζηλεύει τις άλλες πόλεις, ενώ το ίδιο γίνεται και από την άλλη πλευρά. Στο 1:02 του παρακάτω video θα το ακούσετε όπως ακριβώς ισχύει παντού (και στο εξωτερικό τα ίδια γίνονται). Ποιος Λεβέντης είναι δήθεν προφήτης; Κλάιν μάιν. Εγώ είμαι προφήτης (πλαφ-πλαφ οι ντομάτες) 🙂

Προτού συνεχίσουμε, ας αναρωτηθούμε το εξής. Ξέρεις οι γυναίκες ποιους λένε «πεινάλες», «απελπισμένους» και «πέφτουλες»; Αυτούς που τις γουστάρουν και τις το δείχνουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, ίσως απελπιστικό πολλές φορές. Τι κακό κάνει ένας «πέφτουλας»; Κανένα κακό, απλά της την έπεσε, ίσως με γλοιώδη τρόπο, ίσως με περίεργο, αλλά της την έπεσε και παράλληλα την έπεσε -ίσως- και σε άλλες.

Το παράδοξο του παιχνιδιού ξέρεις ποιο είναι; Ότι και οι -περισσότεροι- PUAz δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά από τους πέφτουλες αυτούς, τουλάχιστον στα μάτια μιας γυναίκας (πιθανών να έχεις ακούσει κάποια ατάκα σε προσέγγιση σου του στυλ «το κάνεις συχνά αυτό, ε;» ή και «το έχεις σαν επάγγελμα, ε; ή ακόμη «το λες σε όλες αυτό, ε;» κλπ), θέλοντας να δείξουν ότι δεν έχουν πειστεί από το γεγονός ότι την θεωρείς «όμορφη που έπρεπε να την γνωρίσεις» αλλά ότι το έχεις κάνει άπειρες φορές ή την πέφτεις σε όλες και ότι κάτσει ή ακόμη ότι ψάχνεις απελπισμένα να πηδήξεις.

Εκτός βέβαια και αν πιστεύεις ότι με το να σε βλέπουν να τριγυρνάς στους δρόμους προσεγγίζοντας ότι σου γυαλίσει, σε θεωρούν ως ένα Alpha male που πηδάει καθημερινά και παρακαλάνε μέσα τους να τις πηδήξει και αυτές, έτσι για το σερί.

Έλα ρε, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Παρακαλάνε οι instructors να πηδήξουν; [Από το theguardian.com]
Έλα ρε, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Παρακαλάνε οι -κορυφαίοι- instructors να πηδήξουν στο Tinder; Μα από σπου και σπου, που θα έλεγε και ο Θεοδωρακης, σε τι κόσμο ζούμε τέλος πάντων; [Από το theguardian.com]

Θυμάμαι που παρακολουθούσα κάποιον φίλο που προσέγγιζε μια γυναίκα σε street game (εγώ ήμουν πιο μπροστά, ώστε να βλέπω τις αντιδράσεις) και όταν τον απέρριψε, έφτασε στην φίλη της που -κατά τύχη- την περίμενε κοντά σε εμένα. Τότε την άκουσα να λέει «δεν θα το πιστέψεις, μου την έπεσε ένας μόλις τώρα«. «Που μωρή, στον δρόμο;», ρώτησε η φίλη. «Ναι. Μα καλά, πόσο απελπισμένοι είναι μερικοί;», είπε η… προσεγγίσασα.

Άρα λοιπόν, το γεγονός αυτό αυτόματα κάνει έναν -μέσο- PUA το ίδιο με έναν πέφτουλα (τουλάχιστον στα μάτια των γυναικών). Η κοινότητα γρήγορα ανταποκρίθηκε σε αυτό, προσφέροντας τεχνικές του στυλ «Negs, Push-Pull» κλπ, αλλά με μερικά προβληματάκια.
1ον, οι γυναίκες αναγνωρίζουν μια fake συμπεριφορά και γρήγορα μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι το στυλ σου αυτό και ότι απλά προσπαθείς και σίγουρα την ξενερώνει (έτσι προσπαθεί και ο πέφτουλας, u know)
και 2ον, αν χρησιμοποιήσεις τέτοιες τεχνικές (ειδικά το neg) σε μια direct προσέγγιση, τότε ποιος ο λόγος που την προσέγγισες εξ’αρχής; Δεν μπορείς δηλαδή να προσπαθήσεις να περάσεις την ιδέα του «μου αρέσεις και ήρθα μέχρι εδώ αλλά τέτοια παπούτσια φορούσε και η γιαγιά μου» ή «είσαι μπάζο«, ή «σε τρώω για πρωινό» και ότι άλλο βρεις να πεις σε μια απελπισμένη (για εμένα) προσπάθεια να της δείξεις ότι δεν εντυπωσιάζεσαι από την εμφάνιση (ή να ανεβάσεις την αξία σου), η οποία εμφάνιση πρόσεξε, σε έκανε να την πλησιάσεις εξ’αρχής. Είναι κάπως κουλό και οι γυναίκες το ξέρουν ή το καταλαβαίνουν πολύ καλά.

Τόσα χρόνια, τόσες θεωρίες, instructors, τρόποι αυτοβελτίωσης κλπ, για να διαβάζεις τέτοιες αναρτήσεις (μου στάλθηκε 12/2015 από φίλο του blog και είναι από το greekpua)
Τόσα χρόνια, τόσες θεωρίες, instructors (που ήρθαν και Ελλάδα), τρόποι αυτοβελτίωσης, προϊόντα κλπ, για να διαβάζεις τέτοιες αναρτήσεις (μου στάλθηκε Δεκ. 2015 από φίλο του blog και είναι από το greekpua)

Αν λοιπόν οι προθέσεις σου είναι να πας Direct με την κουλή ατάκα «σε είδα από μακριά και ήθελα να έρθω να σε γνωρίσω» (κουλή για εμένα πάλι, όπου έπειτα από πολλές δοκιμές κατάλαβα ότι δεν δουλεύει και θα το εξηγήσω), τότε αυτόματα έβαλες τον εαυτό σου στην ίδια θέση που μπήκε και ο προηγούμενος πέφτουλας που γνώρισε.

Αυτήν η προσέγγιση, ειδικά την ημέρα είναι άθλια γιατί την βάζει σε περισσότερες σκέψεις αντί για συναισθήματα. Που την είδες, γιατί την είδες, που και με ποιους ήσουν, ποιος σε έστειλε, μήπως την κάνεις πλάκα, είναι ΜΟΝΟ μερικές ερωτήσεις που έρχονται στο μυαλό της την ώρα που έχεις πει την «ατάκα» σου, παρά να «μουσκέψει» από την προσέγγιση σου.

Τι ωραία που δείχνουν όλα με την χρήση animation.

Προσεγγίζοντας την έτσι λοιπόν, της δίνεις να καταλάβει ότι δεν έχεις στάνταρ, ότι η εμφάνιση της ήταν και το «κλικ» για εσένα, όπου σίγουρα θέλεις να πηδήξεις. Όσο γαμάτος και να είσαι, όσο δουλειά και να έχεις ρίξει στον εαυτό σου, θέτοντας τέτοια αύρα στην προσέγγιση σου, αυτόματα βάζεις τον εαυτό σου μαζί με τόσους άλλους πέφτουλες πριν από εσένα, αφού της δείχνεις την απελπισία σου. Ή, όπως είπε μια κάποτε σε street προσέγγιση: «Βλέπεις πουθενά στο μέτωπο μου να γράφει πουτάνα;».

Μεγάλη περιέργεια μου έδωσε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, όπου την πέσαμε (σε street) σε μια τύπισσα, τρία διαφορετικά -σε παιχνίδι, στυλ, εμφάνιση- άτομα και οι τρεις μας πήραμε τα φρύδια μας. Ωστόσο ένα βράδυ την πέτυχα στο μαγαζί που δούλευε και όταν έπειτα από μια συζήτηση κανονίσαμε να βγούμε, της είπα για το παραπάνω περιστατικό. Μου απάντησε ότι ενοχλείτε από όλους τους άντρες που θα την πλησιάσουν στον δρόμο, τους βάζει αμέσως στην λίστα με κάτι «κωλόγερους» (όπως τους είπε) που την σφυρίζουν στον δρόμο και γενικά το θεωρεί απελπιστικό. Ο ίδιος τύπος, η ίδια τύπισσα, σε διαφορετικές συναντήσεις ήταν κάτι που μου κίνησε την περιέργεια για περαιτέρω αναλύσεις.

Και ναι, είναι απελπισία για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα το ότι κυκλοφορείς στους δρόμους και στις πλατείες, πέφτοντας την σε ότι κινείται και ότι βγει μπροστά σου. Και αν σίγουρα ΔΕΝ είναι έτσι για εσένα και εμένα (γιατί είναι κάτι που κάνω και εγώ), είναι για τις γυναίκες. Και αν νομίζεις ότι είσαι γαμάτος που χρησιμοποίησες αυτήν την τρομερή Direct ατάκα, τότε πλανάσαι γιατί σε έχει τουμπάρει το μάρκετινγκ, στα μάτια μιας γυναίκας δεν διαφέρεις από το τους δεκάδες που τις την πέφτουν, πρόσεξε, με το ίδιο περίπου direct στους δρόμους και στις πλατείες (όχι, οι PUAz δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν αυτό).

woman-daygame

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσω περισσότερο το Day-Street-Game, γιατί είναι η hot μόδα αυτήν την στιγμή, ενώ το νύχτο-πέσιμο είναι κάτι δεδομένο για την κοινωνία μας, αλλά και για τις γυναίκες. Καμία δεν βάφεται γιατί περιμένει κάποιον να της την πέσει στον δρόμο. Για εμένα το Day Game γεννήθηκε μεν επειδή πολλοί δεν ήθελαν να βγαίνουν night, ή δεν είχαν παρέα ή ακόμη δεν είχαν χρήματα ή δεν έπιναν, αλλά μεταξύ μας παίδες ας πούμε την αλήθεια, το Day-Street-Game πήρε τέτοιες διαστάσεις γιατί πολύ απλά δεν έβλεπαν -οι περισσότεροι- θετικά αποτελέσματα από άλλες προσεγγίσεις (night και online).

reddit1

Λες ο άλλος να έβλεπε θετικά αποτελέσματα σε bar-club και να ήθελε να τρέχει στους δρόμους και να προσεγγίζει σαν κανένας επαίτης (θα πούμε και γι’αυτούς); Αν εξαιρέσεις μερικούς που πραγματικά δεν θέλουν το night (ή δεν έχουν wingmen, όπως εγώ συχνά-πυκνά), οι περισσότεροι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα δουν αποτέλεσμα και σε αυτό έχει βοηθήσει και το hype του Youtube (άσχετα αν τα περισσότερα από αυτά είναι fake). Γιατί όμως δεν βλέπουν αποτελέσματα; Αυτό θα -προσπαθήσουμε να- αναλύσουμε.

Εδώ ο Γιαννάκης ο Μπάρμας, Sorry Μπέρμπας, μας εξηγεί πως γίνεται το παιχνίδι στον δρόμο. Ακόμη και αυτός, ο οποίος έχει χρόνια στο παιχνίδι (όπως λέει, προσωπικά τυχαία το είδα το video του και δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω), ενώ έχει δημιουργήσει και «Members-only» ενότητα στο Youtube (όπου πληρώνεις για να δεις τα περισσότερα video και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μόδα σε λίγο καιρό), ε λοιπόν ακόμη και αυτός έχει τις στραβές του και μάλιστα στο Λονδίνο περικαλώ. Κάντε τώρα μια σύγκριση με το 1ο video παραπάνω και δείτε πόσα ψάρια πιάνει ο PUA και πόσα ο μη PUA. Γιατί νομίζεις πολλοί PUA instructors ονομάζονται πλέον «Dating Coaches«;

Πριν μερικά χρόνια έτυχε να γνωρίσω έναν αλλοδαπό NLP instructor, τον οποίο κάποια στιγμή τον ρώτησα αν παίζει σε day-street κλπ. Μου απάντησε ότι δεν το γουστάρει γιατί δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα του σοβαρού τύπου που είχε, κάτι που ίσως να του έκανε κακό στην δουλειά του, όπως ανέφερε (κάτι που επίσης μου είπε και ένας Αμερικανός PUA που γνώρισα εδώ, ότι δηλαδή δεν το κάνει ποτέ στην Ελλάδα, άσχετα αν δεν μου είπε τον λόγο). Τον ρώτησα αν πιστεύει ότι δουλεύει, πως θεωρεί ότι δουλεύει καλύτερα (σαν master στην ψυχολογία που ήταν) και τις διαφορές Ευρώπης και Αμερικής.

Μου είπε ότι το Street δεν δουλεύει ή δουλεύει ελάχιστα στην Ευρώπη και ένας λόγος (εκτός της διαφορετικής νοοτροπίας και κουλτούρας μας) είναι ότι σε σχέση με την Αμερική, έχουμε τους ζητιάνους/μικροπωλητές οι οποίοι σου έρχονται κατευθείαν επάνω σου (μέσα στα μούτρα σου, τολμώ να προσθέσω), για να σου πουλήσουν κάτι ή να σου ζητήσουν χρήματα, οπότε και οι γυναίκες στην αρχή τουλάχιστον σοκάρονται ή δεν ξέρουν ακριβώς τι είσαι και τι ζητάς και σου συμπεριφέρονται σαν έναν από αυτούς, σε σχέση με την Αμερική όπου απλά κρατάνε ένα πλακάτ με αυτό που θέλουν και δύσκολα πλησιάζουν κάποιον να του ζητήσουν κάτι.

Οι περισσότερες γυναίκες, το έχουν υποστεί το πείραγμα και τις ενοχλήσεις στον δρόμο. Με το που θα προσεγγίσουμε μια, αυτόματα το πρώτο που θα περάσει από το μυαλό της είναι αν είμαστε και εμείς αυτού του στυλ ή ότι πουλάμε/ζητάμε κάτι, παρά ότι θέλουμε να τις προσεγγίσουμε. Η αρνητική τους αντίδραση πολλές φορές τους βγαίνει χωρίς να το θέλουν, μόνο και μόνο επειδή έχουν άσχημες εμπειρίες.

Κακά τα ψέματα, οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να γνωρίσουν κάποιον που «έτυχε» να γνωρίσουν, είτε μέσο παρέας, είτε μέσο κοινών συναναστροφών (δουλειά, χόμπι), είτε μέσο internet. Σίγουρα οι PUAs αναμασούν το μπαλάκι, ότι δηλαδή κάτι τέτοιο γίνεται απλά επειδή δεν προσεγγίζουν σήμερα οι άντρες τις γυναίκες (και γι’αυτό πρέπει όλοι μας να πληρώσουμε σε αυτούς και να μας μάθουν τα μυστικά της σωστής προσέγγισης). Και όμως, οι περισσότερες σχέσεις/γάμοι έχουν γίνει μέσο κοινών γνωριμιών/συναναστροφών, παρά μέσο πεσίματος, ενώ ΠΟΤΕ δεν έλειπαν τα καμάκια, δηλαδή οι άντρες πάντα προσέγγιζαν, όχι όλοι σίγουρα, άλλα πάντα προσέγγιζαν.

Θυμάμαι μια κοπέλα που γνώρισα σε μια παρέα πρόσφατα, μου είπε ότι τον πρώην της παρότι τον γνώρισε μέσο κοινής παρέας, δεν βγήκε μαζί του παρά μόνο όταν τον γνώρισε 2-3 φορές και τον «είδε» και μέσο Facebook. Σε ερώτηση μου αν θα έκανε κάτι με κάποιον άγνωστο που θα την προσέγγιζε σε κάποιο μπαρ, μου απάντησε αρνητικά γιατί απλά δεν τον ξέρει. Μπορεί να του έπαιρνε το τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θα τον καλούσε ή δεν θα απαντούσε. Και ήταν αλάνι, δηλαδή δεν μάσαγε τα λόγια της και δεν ήταν καμία ντροπαλή.

Αν ήταν όλες οι γυναίκες τόσο άνετες με τα σεξουαλικά υπονοούμενα και μάλιστα άμεσα και χωρίς πολλά πολλά, θα ζούσαμε σε έναν υπέροχο κόσμο.

Με έναν φίλο και wingman αποφασίσαμε (στις αρχές του παιχνιδιού μας, όταν ψαχνόμασταν με το Direct Day Game) να το ρωτήσουμε και σε Ελληνίδες αυτό το πράγμα, γνωστές μας. Παρότι πολλές ενθουσιάστηκαν με το γεγονός ότι υπάρχει τόσο θάρρος σήμερα, καμία δεν είπε ότι θα της άρεσε αυτός ο τρόπος για να γνωρίσουν κάποιον. Μάλιστα μια μας είπε όταν την ρωτήσαμε σχετικά, αν είναι σύστημα αυτό, γιατί κάπως έτσι την είχε προσεγγίσει ένα παλικάρι, όταν περίμενε το λεωφορείο. Για την ιστορία, τον απέρριψε (άσχετα αν δεν είχε γκόμενο εκείνη την περίοδο).

Όταν προσεγγίζεις κάποια και η άλλη δεν σε θέλει...
Όταν προσεγγίζεις κάποια και η άλλη δεν σε θέλει…

Οι περισσότερες μας έλεγαν ότι απλά είναι πολύ μπροστά για την Ελληνική κοινωνία κάτι τέτοιο, ενώ σε μια ψυχολόγο (φίλη) που την ρωτήσαμε σχετικά μας είπε: «Σαν ψυχολόγος, σας λέω απλά να μην το δοκιμάσετε, δεν θα πιάσει εκτός αν η γυναίκα έχει ήδη καυλώσει με το στυλ σας, είτε απλά ψάχνεται να πηδηχτεί. Σαν γυναίκα να σας πω ότι αν με προσέγγιζε κάποιος άγνωστος ενώ καθόμουν σε ένα παγκάκι ή καφετέρια και μου ζήταγε να βγούμε, θα σου πέταγα ότι κράταγα στο χέρι εκείνη την στιγμή«.

Η προσέγγιση-όνειρο πολλών φαν του «Brutal» στυλ.

Οπότε καταλήγουμε στο εξής. Οι γυναίκες γουστάρουν το σεξ ή τις γνωριμίες και βάφονται/ντύνονται έντονα για να το πετύχουν αυτό (να αρέσουν δηλαδή), αλλά δεν γουστάρουν να τις προσεγγίζουν άγνωστοι, ούτε την ημέρα αλλά ούτε και την νύχτα. Τότε τι λείπει; Απλά οι γυναίκες θέλουν να τις προσεγγίσουν αυτοί που οι ίδιες έχουν διαλέξει. Να το επαναλάβω, οι γυναίκες θέλουν να τις προσεγγίζουν οι άντρες που τις αρέσουν (σε ένα μπαρ πχ). Σου φαίνεται περίεργο;

Με το που θα μπεις σε ένα μπαρ/κλαμπ/καφέ, όλα τα γυναικεία βλέμματα θα στραφούν προς το μέρος σου και θα σε ζυγίσουν μέσα σε χρόνο dt. Μέσα σε αυτό το διάστημα, έχουν ήδη δει το στυλ σου, την εμφάνιση σου και σε «ζυγίζουν» αν αξίζεις. Αν αξίζεις, τότε θα σε παρατηρούν συνεχώς, αν δεν αξίζεις, τότε απλά έχεις ήδη περάσει στον κάλαθο των… αχρήστων και πολύ απλά δεν υπάρχεις γι’αυτές. Έτσι αν τις προσεγγίσεις, τότε θα έχεις και την ανάλογη συμπεριφορά τους.

Δεν ξέρω αν κάποιος διάβασε το άρθρο μου σχετικά με τα μπάζα και τρολάρει ή η «Ζοί» όντως έτυχε σε παρόμοια περίπτωση και για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η πραγματικότητα. Το σχόλιο είναι από το site του πρώτου θέματος. [Κλικ για μεγαλύτερη ανάλυση]
zoi

Αλλά προτού σκεφτείς «τι παπάρας είναι αυτός, θα μας πει τώρα να μην προσεγγίζουμε άγνωστες«, να σου πω ότι δεν είμαι εδώ για να σε κάνω να μην βελτιωθείς ή να μην προσεγγίζεις, αλλά το αντίθετο. Μπορεί μερικές απόψεις μου να θεωρούνται κάπως extreme, αλλά βασίζονται στην πραγματικότητα και είναι πράγματα που πολλοί δεν λένε γιατί απλά φοβούνται να πουν την άποψη τους. Οπότε και εδώ θα σου πω μερικά απλά πράγματα (γιατί θέλει ένα κατεβατό να το αναλύσω), για το πως να προσεγγίζεις άγνωστες αλλά και πως να είσαι σίγουρος ότι σε θέλουν.

Επίσης να σου πω ότι θα σου πρότεινα να αποφεύγεις κάτι μαλακισμένα 20χρονα που είναι 3-4 μαζί, γιατί απλά μερικά από αυτά αρέσκονται να διώχνουν το κυνηγό, καμαρώνοντας μάλιστα στην παρέα τους. Έχω ακούσει από μερικές (δεν μου έτυχε) ότι τις αρέσει να κάνουν ρόμπα κάποιον που τις προσέγγισε μπροστά μάλιστα στην παρέα τους, οπότε μην τους δίνεις αυτήν την δύναμη αν δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό και το παιχνίδι σου (ότι θα το γυρίσεις ή τουλάχιστον θα τις κάνεις ο ίδιος ρόμπα). Το αποτέλεσμα είναι να σου «σκίσουν» την ψυχολογία, αν δεν το έχεις.

Κάτι τέτοια «π’τανιά» στην προσέγγιση σου θα σου κάνουν την ζωή δύσκολη, εκτός αν μπορείς να τα κουμαντάρεις.

Πριν αρκετό καιρό αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο, να σταματήσω να προσεγγίζω την κάθε μια που απλά μου άρεσε και αντί αυτού, να «πουλάω» τον εαυτό μου σε αυτές προτού τις προσεγγίσω, ενώ παράλληλα να δοκιμάσω να βελτιώσω το παιχνίδι με τα «μάτια», το κλασικό «παιχνίδι» δηλαδή που χρησιμοποιείτε χρόνια τώρα.

Πολλές προσπάθειες και πειράματα με βοήθησαν όχι μόνο να καταλάβω πως να δείχνω τον εαυτό μου σαν αρσενικό (να’ναι καλά κάποια αλάνια που έτυχε να παρατηρώ, αλλά και κάποιες γκόμενες που με τον τρόπο τους μου έδειχναν ποιους γουστάρουν και ποιους όχι, μόνο και μόνο βλέποντας τους), αλλά πως να τις παίζω με τα μάτια από μακριά, ώστε να μου δείχνουν οι ίδιες ότι θέλουν να τις προσεγγίσω. Τι νομίζεις, άρθρα όπως αυτό ή αυτό μου γεννήθηκαν ένα ωραίο πρωί που δεν είχα τι να γράψω; Έχουν γραφτεί πολλά τέτοια άρθρα στην κοινότητα του dating νομίζεις;

Σε προκαλώ να βγεις με έναν φίλο σου και να πάτε σε ένα μπαρ. Παρατηρήστε όταν θα μπείτε μέσα ότι οι περισσότερες θα σας κοιτάξουν. Σίγουρα όχι όλες και αυτό γιατί πολλές ΔΕΝ βγήκαν για να γνωρίσουν κόσμο, βγήκαν για να μιλήσουν με τις φίλες τους (άσχετα με την άποψη ότι όλες οι γυναίκες βγαίνουν έξω για να πηδηχτούν, έχουν και φίλες να δουν, u know). Όσες σας κοιτάξουν ή γενικά κοιτάζουν την είσοδο αμέσως, σημαίνει ότι ψάχνονται ή περιμένουν κάποιον (συνήθως ψάχνονται), οπότε αυτές θα σε απασχολήσουν.

Τότε καθίστε και απλά παρατηρήστε γύρω σας πόσες θα συνεχίσουν να σας κοιτάνε. Αν σας κοιτάζει κάποια συνέχεια, σημαίνει ότι σας γουστάρει και ότι «περνάτε» σαν άντρες (ένας από τους δύο σας, έστω). Αν δεν σας κοιτάζει καμία, λυπάμαι αλλά δεν περνάει η μπογιά σας και πρέπει να αλλάξετε κάτι επάνω σας. Και έπειτα ελάτε και σχολιάστε τα αποτελέσματα σας, το blog είναι ανοιχτό για όλα τα σχόλια.

Όταν σε μια γυναίκα ΔΕΝ αρέσεις, αν δεν σε δει ενδιαφέρων ή δεν νιώσει κάτι (όταν την προσεγγίσεις), τότε τίποτα δεν μπορεί να γίνει για να αλλάξει γνώμη, γιατί απλά δεν νιώθει για εσάς τίποτα, nada. Και δεν αλλάζει ούτε με σφαίρες αυτό.

Έχουν γεμίσει με τόσες μαλακίες το internet, που δεν ξέρεις πια είναι η σωστή συμβουλή πλέον, ενώ όσοι τα δοκιμάζουν έχουν ξενερώσει τις γυναίκες ως προς το πέσιμο. Αλλά να μην δουλεύει η «ατάκα» του RSD Max, αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Πετάνε εκεί μερικές μαλακίες τύπου «Έλα να γαμηθούμε ντάρλινγκ» και ο μέσος άντρας που δεν μπορεί να πει με θάρρος ούτε το «είσαι πολύ όμορφη», ενθουσιάζεται και παθιάζεται. Με τον καιρό του φεύγει το πάθος, επειδή απλά ήταν ατάκες ενθουσιασμού και τίποτα παραπάνω. Εμπρός στο Day Game λοιπόν, το internet game δεν δουλεύει 🙂 [Κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στο σχετικό νήμα]
RSD Max Apocalypse Opener

Οπότε πως μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα, χωρίς να την προσεγγίσεις; Δεν μπορώ να γράψω άλλο ένα κατεβατό εδώ με tips, αναφορές και ψυχολογία γιατί είναι ήδη μεγάλο το άρθρο, οπότε θα προσθέσω μικρά tips από κάποια πράγματα που έτυχαν σε εμένα, γιατί υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα να κάνεις σε ένα νυχτομάγαζο, για να προκαλέσεις το ενδιαφέρων και την έλξη.

Αν λοιπόν είσαι σε κάποιο μαγαζί, τότε μπορείς να κάνεις το εξής. Να πας με την παρέα σου κοντά στην παρέα της τύπισσας που σε ενδιαφέρει και να καθίσεις με τρόπο ώστε ο ώμος σου να είναι προς την ίδια, γυρνώντας παράλληλα το κεφάλι σου προς αυτήν συχνά για να την κοιτάζεις. Κάποια στιγμή θα σε δει, γιατί όταν έχεις κάποιον να σε κοιτάζει συνέχεια, το αντιλαμβάνεσαι. Αν της αρέσεις, θα σου δώσει το πράσινο φως (με την κατάλληλη γλώσσα του σώματος), ενώ μπορεί να το συζητήσει και με τις φίλες της. Αν σε δει αλλά κάνει τον… Αλέκο, σε έχει ήδη ακυρώσει, προχώρα στην επόμενη.

Μην τις κοιτάτε έτσι :) [Κλικ για μεγαλύτερη ανάλυση]
Μην τις κοιτάτε έτσι 🙂 [Κλικ για μεγαλύτερη ανάλυση]

Και στον δρόμο όταν περπατάς, μπορεί να σου συμβεί αυτό. Για παράδειγμα αν μια κοπέλα έρχεται προς το μέρος σου και της αρέσεις και ενδιαφέρεται, τότε θα σου χαμογελάσει ή θα σε κοιτάξει επίμονα ή ακόμη θα χαμογελάσει και θα κατεβάσει το κεφάλι της. Είναι μερικά σημάδια που είναι για εσένα πράσινο φως για να την πλησιάσεις.

Χμμ, πιστεύω ότι τα σημάδια είναι αρκετά για προσέγγιση...
Χμμ, πιστεύω ότι τα σημάδια είναι αρκετά για προσέγγιση…

Θες στην καφετέρια; Το ίδιο θα συμβεί, η τύπισσα θα σε κοιτάζει επίμονα ή συχνά, παίζοντας τα μαλλιά της παράλληλα ή θα μιλάει/γελάει δυνατά για να σου τραβήξει την προσοχή. Ακόμη και στο γυμναστήριο, αν κοιτάξεις μια κοπέλα έντονα στα μάτια για λίγο, τότε αν της αρέσεις θα την δεις να έρθει κοντά σου και να καθίσει κάπου δίπλα σου, σημάδι ότι θέλει να την μιλήσεις. Μην περιμένεις να έρθει η ίδια σε καμία περίπτωση, πολύ σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο.

Κλείνοντας να σου ξαναπώ ότι δεν αποτρέπω την προσέγγιση στην ψύχρα, αλλά σου δίνω και μερικές εναλλακτικές λύσεις. Και αυτό γιατί πολλοί δεν βλέπουν αποτέλεσμα με αυτόν τον τρόπο και αυτό κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν αυτού του είδους την προσέγγιση, όταν δηλαδή δεν σου έχει δώσει το «ΟΚ» η ίδια να την προσεγγίσεις και είναι κάτι που δεν θα σου το πουν οι instructors γιατί είτε δεν το γνωρίζουν (σιγά μην ψάχνονται πολλοί, απλά διαβάζουν και εκπαιδεύουν μετά και οι ίδιοι), είτε απλά δεν θέλουν να σου πουν την αλήθεια (μπίζνες, my men).

Και δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές τύπου «Δεν ήσουν σε state, φίλε μου» ή «πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο» ή «δεν είσαι καλός στο παιχνίδι, διάβασε περισσότερα βιβλία και δες ατελείωτες ώρες DVDs«, γιατί δεν δίνω τέτοιου είδους συμβουλές.

Για σκέψου, δεν λένε/λέμε ότι το Pickup είναι παιχνίδι αριθμών; Τι θέλουν να πουν, απλά ότι δεν θα δεις αποτέλεσμα στις περισσότερες προσεγγίσεις σου, οπότε προσέγγισε όσες περισσότερες μπορείς, ώστε να πέσεις σε κάποια που ενδιαφέρεται. Με λίγα λόγια, απλά δεν κατανοούν την γυναικεία ψυχολογία και σου λένε απλά να πηγαίνεις σε καμιά 50αριά γυναίκες την ημέρα, μέχρι να καταφέρεις και να κλείσεις κάποιες από αυτές, λες και παίζεις κανένα τζόκερ.

Και φυσικά οι συμβουλές τους πιάνουν μόνο στις ελάχιστες που θα ανταποκριθούν και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, όσοι Julien και Noble έρθουν στην Ελλάδα για να μας διδάξουν. Αν δεν τα έμαθες, έρχεται και η Kezia Noble στην Ελλάδα τον Ιούνιο, επιτέλους έρχονται οι ξένοι instructors να μας μάθουν πως να ρίχνουμε τις γκόμενες στα μέρη μας, μεγάλη η χαρά μας.

Αυτοί οι instructors μου θυμίζουν κάτι τελειωμένους καλλιτέχνες εξ Αθηνών, οι οποίοι όταν δεν μετράνε πλέον αρχίζουν τις «περιοδείες» στην επαρχεία, όπου χαλαρά γεμίζουν τα τραπέζια και ανεβαίνει έτσι και η ψυχολογία τους, αλλά τέλος πάντων ας μην το σχολιάσω περαιτέρω.