Βήμα-βήμα το παιχνίδι

Παρακάτω είναι ένας οδηγός που παρέχει συμβουλές βήμα-βήμα, από την προσέγγιση μιας άγνωστης, ως το να πάρεις το τηλέφωνό της ή να την φιλήσεις.

Πολλοί μου ζητάνε κάτι απλό, για να μπορούν να το κατανοήσουν καλύτερα και φυσικά να είναι «μαζεμένα» και όχι σε πολλά post. Έτσι σκέφτηκα να γράψω έναν οδηγό για όλους.

Σημ.1: Ο οδηγός είναι μεν γενικός, αλλά σε μερικά σημεία του περιλαμβάνει και μερικά tips, όπως το τι να πεις σε κάθε «φάση». Από εκεί και πέρα, μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω τι μπορείς να λες, ώστε να φτιάχνεις τις δικές σου «ατάκες».

Το να διαβάσεις μπόλικες ρουτίνες, θα σε μπερδέψει. Προσπάθησε απλώς να μάθεις τα απλά που αναφέρω παρακάτω.
Το να διαβάσεις μπόλικες ρουτίνες, θα σε μπερδέψει. Προσπάθησε απλώς να μάθεις τα βασικά που αναφέρω παρακάτω.

Σημ.2: Εννοείται ότι θα πρέπει να είσαι άνετος με τις προσεγγίσεις και με τις συναναστροφές σου με τις γυναίκες. Αν δεν το «έχεις», προσπάθησε πρώτα να καταπολεμήσεις τις όποιες φοβίες σου.

Καλό είναι να γνωρίζεις, ότι είναι μερικά πράγματα που μπορεί να την ξενερώσουν άμεσα και γι’αυτό λέω σε πολλούς στα emails ότι αν δεν είμαι κοντά, δεν μπορώ να κρίνω μια συναναστροφή 100% από τα email, παρά μόνο να βγάλω ένα συμπέρασμα. Μια φορά συζήταγα με έναν φίλο και απορούσε γιατί δεν έβλεπε τα σημάδια έλξης (και δεν μπορούσε να προχωρήσει την κουβέντα) ή γιατί δεν προκαλεί γενικά έλξη στις γυναίκες, κάτι που με το ρωτάτε πολλοί. Αφού μου έλεγε διάφορες συναναστροφές του, αποφάσισα να πάμε μαζί για να τον δω εν δράση, ώστε να τον βοηθήσω (όπου μπορώ) να βρει τι φταίει.
Δεν θα το πιστέψετε τι έφταιγε τελικά. Όταν τον άκουσα να κάνει το «άνοιγμα» του, παρατήρησα μια διαφορά στην ομιλία του και συγκεκριμένα στην χροιά του, κάτι που δεν το καταλάβαινε ο ίδιος, γιατί αν δεν είσαι απόλυτα άνετος, δεν μπορείς να ελέγχεις 100% το σώμα σου. Ακουγόταν λοιπόν σαν να τον είχαν τρομάξει ή γενικά πως ακούγεσαι όταν ανατριχιάζεις/τρομάξεις με κάτι και αλλάζει η φωνή σου, φαντάζομαι θα σου έχει τύχει. Ε, έτσι ακουγόταν και ενώ η γλώσσα του σώματος μπορεί να «φτιαχτεί» και να δείχνει σωστή, είναι κάποιες λεπτομέρειες που δεν κρύβονται και φυσικά το μάτι/αυτί μιας γυναίκας τις πιάνει. Μάλιστα, τα συναισθήματα (και ιδιαίτερα ο φόβος) μεταδίδονται ανάμεσα στους ανθρώπους, οπότε μην σου φανεί περίεργο αν τρομάξει κάποια από μια τέτοια συμπεριφορά (ή επίσης και όταν είσαι χαρούμενος, χαίρεται και ο άλλος που είναι μαζί σου) και αναρωτιέσαι αν την ενόχλησε το άνοιγμα σου. Έτσι του το είπα, ώστε να προσπαθήσει να φτιάξει αυτό το σημείο, δηλαδή να είναι τελείως άνετος όταν κάνει τις προσεγγίσεις. Εδώ να σταθώ επίσης στην «προσωρινή» (για εμένα) λύση που προτείνουν πολλοί, δηλαδή να πλησιάζεις δεκάδες κάθε ημέρα. Ο συγκεκριμένος τύπος παίζει να είχε κάνει καμιά 200αρια ανοίγματα μέχρι εκείνο το σημείο (όλο το διάστημα, όχι σε μια ημέρα) και φυσικά δεν του έλυσε το πρόβλημα, απλά τον έκανε άνετο να πλησιάζει γυναίκες. Δηλαδή οι εσωτερικές φοβίες θέλουν περισσότερη δουλειά από το να πλησιάζεις απλώς γυναίκες. Έτσι, όπως μπορείς να καταλάβεις με αυτό το παράδειγμα, είναι πολλά πράγματα που μπορεί να σε «ακυρώσουν» με μια γυναίκα και αν δεν έχεις κάποιον έμπειρο κοντά σου, δύσκολα θα το βρεις μόνος σου και θα ψάχνεσαι να βρεις τι είπες και την χάλασε, ενώ στην ουσία με το σώμα σου (την στάση σου γενικά), της δείχνεις ότι φοβάσαι ή ότι δεν είσαι άνετος γενικά με τις γυναίκες και αυτό χτυπάει άσχημα σε μια γυναίκα, κάτι που το έχω αναλύσει πολλές φορές σε παλιότερα post.

Προτού ξεκινήσεις, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω διάγραμμα, ώστε να δεις τι παίζει γενικά με τις γυναίκες (πάτησε επάνω για μεγαλύτερη ανάλυση)
alpha male

Βήμα 0: Ετοιμάσου, όπλο, κράνος, εξάρτηση

Φτιάξε το μαλλί σου, βάλε τα καλά σου και ετοιμάσου να «δουλέψεις». Αποσμητικά κλπ απαραίτητα. Θετικές σκέψεις μπροστά στον καθρέφτη πιθανών να σε βοηθήσουν, μιας και το παιχνίδι πρώτα παίζεται στο μυαλό σου.

Βήμα 1ο: Προσέγγιση

Πήγαινε σε κάποιο μέρος που υπάρχουν γυναίκες. Προσπάθησε να μην είναι απασχολημένες σε κάτι, όπως πχ στην δουλειά τους ή στο γυμναστήριο. Επίσης καλό είναι να μην πας σε παρέες που έχουν και άντρες μέσα, αν δεν έχεις φτιάξει το παιχνίδι ή την αυτοπεποίθηση σου.

Βήμα 1.1: Ψάξε για κάποια που να σου αρέσει
Αν δεν σε κοιτάζει, είναι καλύτερα. Έτσι μπορείς να βρεις λίγο χρόνο, ώστε να πας πιο άνετα. Αν σε δει (ότι την κοιτάζεις), πρέπει να πας αμέσως. Πλησίασε την και συστήσου. Το σώμα σου δεν πρέπει να την κοιτάζει 100%, αλλά να’ναι μισό σε αυτήν και μισό μακρυά της. Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, τις περισσότερες φορές ένα απλό «γεια, πως σε λένε;«, είναι πολύ καλό αφού δεν την πιέζει ιδιαίτερα.

Βήμα 2ο: Παιχνίδι της έλξης

Σου χαμογελά/είναι θετική;

Όχι; Δεν πειράζει, «τιμώρησε» την με αρνητική στάση του σώματος σου, δηλαδή γύρισε τελείως το σώμα σου μακρυά της, ώστε το στήθος σου να κοιτάζει δίπλα από αυτήν και πες της κάτι όπως «πάντα έτσι φέρεσαι;». Μην νευριάσεις.
-Επανέλαβε αυτό που της είπες στην αρχή ή πες κάτι άλλο, αλλά με ήρεμο τρόπο και όχι κάτι του στυλ «λέγε μωρή χαμούρα». Αν επιμένει να είναι ψυχρή απέναντι σου, φύγε από αυτήν και πήγαινε σε άλλη. Δεν χρειάζεται να χαλάσεις την ενέργεια σου. Αν τώρα πάει με τα νερά σου, ή πιστεύεις ότι μπορείς να το «παλέψεις», συνέχισε παρακάτω.

Ναι; Πας καλά. Γύρισε όλο το σώμα σου σε αυτήν, ανταποδίδοντας έτσι την θετική της αντίδραση. Μην γέρνεις όταν της μιλάς και μην της φωνάζεις στο αυτί της, αν είσαι σε κλαμπ.

Βήμα 2.1
Πες της κάτι που να μην έχει να κάνει με προσωπική ερώτηση και το καλύτερο είναι να την πειράξεις. Το ελαφρό πείραγμα είναι η αρχή του φλερτ, αλλά μην το μαμήσεις, δηλαδή πεις κάτι του στυλ «αυτό το παντελόνι σε κάνει να δείχνεις σαν αρκούδα» κλπ. Το πείραγμα σου θα πρέπει να είναι μακρυά λοιπόν από ηλικία και εμφάνιση (πάχος ιδιαίτερα), ειδάλλως δεν θα σου βγει γενικά σε καλό.
Σε αυτό το στάδιο υπάρχει περίπτωση να ξενερώσει, αν πας αμέσως να την γνωρίσεις περισσότερο. Οπότε πες οτιδήποτε, είτε για το μαγαζί, είτε πείραξε αυτές, πχ αν δεν χορεύουν/απλά χαζεύουν το μαγαζί: «Απορώ που το βρίσκετε τόσο κέφι και χορεύετε. Γιορτάζετε κάτι;«. Συνήθως θα γελάσουν, ωστόσο αν έχουν τα νεύρα τους γενικά, μπορεί και να τα «πάρουν» με αυτό. Αν θες να το παίξεις και λίγο μαγκιά, πες κάτι όπως «Απορώ που το βρίσκετε τόσο κέφι και χορεύετε τόσο πολύ, δεν έχετε βάλει κώλο μέσα. Γιορτάζετε κάτι;«.

Σου χαμογελά/Αρχίζει την κουβέντα;

Όχι; Άσχημα μαντάτα. Αν επιμένει μέχρι και αυτό το σημείο να είναι κρύα, θα πρέπει να την κάνεις και να μην συνεχίσεις με αυτήν.

Ναι; Είμαστε Οκ. Λογικά θα αρχίσεις να βλέπεις και τα σχετικά σημάδια ότι της αρέσεις. Μην βιάζεσαι ωστόσο, ακόμη δεν την έχεις κερδίσει.

Βήμα 2.2
Κάνε την να σε κυνηγήσει, αν έχεις δει τα σημάδια ότι της αρέσεις. Αν δεν τα έχεις δει ακόμη, πείραξε τες λίγο παραπάνω. Πες της κάτι όπως «τελικά κατάλαβα ότι εμείς οι δύο δεν ταιριάζουμε«. Σαν δικαιολογία πες κάτι όπως ζώδιο, ηλικία κλπ.

Προσπαθεί να μάθει το γιατί/Προσπαθεί να διορθώσει την εικόνα της; Πχ «μα τι λες, δεν είμαι τόσο μικρή» ή «ταιριάζουν τα ζώδια μας» και γενικά κάτι επάνω σε ότι της είπες.

Όχι; Κακό αυτό. Πήγαινε πάλι στο βήμα 2.1.

Ναι; Σε γουστάρει. Συνεχίζουμε.

Βήμα 2.3
Δώσε της το χέρι σου, σαν να ζητάς λεφτά. Όταν σου το δώσει (κάτι που περιμένεις και φυσικά είναι καλό σημάδι), κάνε την μια στροφή, όπως πχ εδώ και πες της κάτι όπως «είμαι χορευτής». Αυτό το κομμάτι έχει δύο σκοπούς, να δείξει τον παιχνιδιάρικο εαυτό σου (και φυσικά ότι δεν τρελαίνεσαι να την γνωρίσεις με την μία, κάτι που οι περισσότεροι κάνουν άμεσα) και φυσικά να την αγγίξεις, μιας και μέχρι στιγμής δεν το αναφέρω κάπου, επειδή αυτός είναι και ο πιο safe τρόπος μετά την χειραψία για να αγγίξεις μια άγνωστη. Θα πρέπει να την αγγίζεις, γιατί θα πρέπει να νιώθει άνετη με το άγγιγμα σου. Επίσης το «είμαι χορευτής» έχει πολλούς σκοπούς, αλλά αν σε ρωτήσει σχετικά και γνωρίζεις, μπορείς να την χορέψεις λίγο, αλλά αν δεν είσαι, θα πρέπει να πεις κάτι όπως «θα μιλήσουμε μετά γι’αυτό«, για να αποφύγεις την ερώτηση αυτήν, ώστε να συνεχίσεις με το βήμα 3.

Αρχίζει να χαζογελά/Σε φλερτάρει;

Όχι; Κακό αυτό. Πήγαινε πάλι στο βήμα 2.1.

Ναι; Συνεχίζουμε.

Βήμα 3: Μάθε κάτι γι’αυτήν

Ρώτησε κάτι που θέλεις να μάθεις σχετικά με την προσωπικότητα της. Μην κάνεις ακόμη «βαθιές» ερωτήσεις, όπως που μεγάλωσε. Είναι νωρίς ακόμη. Μια καλή ερώτηση είναι «δείχνεις άνετη, μου αρέσει αυτό, πες μου για εσένα» ή ένα πολύ καλό «έχεις τρομερή ενέργεια, ασχολείσαι με κάτι;«. Το «κάτι» το έβαλα γιατί αν πεις κάτι συγκεκριμένο, όπως πχ χορό ή γυμναστική και σου πει «όχι», κάτι που είναι πολύ πιθανό, έχω παρατηρήσει ότι πολλοί ξενέρωναν με το όχι και κάπου χάλαγε μετά η φάση, δεν είχαν τι να πουν και κόλλαγαν γενικά. Οπότε το κάτι (ή όπως σου βγει εσένα) είναι ιδανικό για να πάρεις μια καλή απάντηση ώστε να συνεχίσεις. Αν σου πει «όχι, από μόνη μου είμαι έτσι«, που έχω ακούσει πολλές φορές, συνέχισε το κάπως έτσι «αρχίζεις να μου αρέσεις. Πες μου για εσένα». Μια καλή ερώτηση επίσης είναι «πες μου τρία πράγματα που πιστεύεις ότι σε κάνουν ξεχωριστή«. Αν έχεις προκαλέσει έλξη, θα την βάλεις σε φάση να σκεφτεί για να σε εντυπωσιάσει.

Αρχίζει να μιλά για τον εαυτό της;

Όχι; Δεν πειράζει, μπορεί και να βαριέται ή να μην θέλει να πει κάτι ακόμη. Δεν μασάμε, οπότε πες ότι σου αρέσει επειδή είναι χ και ψ (πες κάτι που έχεις δει επάνω της, κυρίως σαν άτομο), ώστε να αρχίσει να μιλάει γι’αυτό. Μην συνεχίζεις ακόμη στο παρακάτω βήμα, προσπάθησε να αυξήσεις την αξία σου (βήμα 2.1), γιατί λογικά εκεί οφείλεται συνήθως το ότι δεν μιλάει για τον εαυτό της (ποιος ο λόγος να σε εντυπωσιάσει, αν δεν την έχεις εντυπωσιάσει εσύ πρώτα; ) και ξανά κάνε την προσπάθεια. Μπορεί και να είναι ξενέρωτη, οπότε μην σκας και ιδιαίτερα. Κλαιν μαιν που λέμε.

Ναι; Πες της ότι σου αρέσει γι’αυτά που σου είπε. Ακόμη και αν είναι ότι χειρότερο έχεις ακούσει, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να την δεχτείς επειδή σου άνοιξε τον εαυτό της και προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει.

Βήμα 3.1 (προαιρετικό)
Εδώ καλό είναι να την απομακρύνεις από την παρέα της, αν είναι παραπάνω από δυο. Μπορείς να πεις κάτι όπως «θέλω να πάω να πάρω ένα ποτό, έλα να πάμε μαζί«. Αυτήν η ερώτηση έχει σαν σκοπό να την πάρεις μεν μακρυά από την παρέα της, αλλά αν σου αρνηθεί, να πας μόνος σου και να ξανά επιστρέψεις. Σε δοκιμές μου, έχω παρατηρήσει ότι το «πάμε πιο εκεί που είναι ήσυχα» μπορεί να «χτυπήσει» συναγερμό στην ίδια ή/και τις φίλες της, όπως να μην την πουν πουτάνα. Αν είναι μόνο με μια φίλη, δεν χρειάζεται να την απομακρύνεις, αφού την φίλη της μπορεί να την απασχολεί ο δικός σου φίλος. Αν και πολλές φορές μου έχει τύχει να μην με ενοχλεί η φίλη της, ωστόσο αν καθίσεις ώρα, η φίλη της θα αρχίσει να βαριέται και δεν θέλεις να σπαταλάς χρόνο να κάνεις χαβαλέ και σε αυτήν. Επίσης αν πεις κάτι όπως «πάμε πιο εκεί, θέλω να πάρω λίγο αέρα» και σου αρνηθεί, μπορείς μεν να πας εσύ (γιατί θα πρέπει να πας, αλλιώς θα φανεί ότι προσπαθείς για κάτι), αλλά μετά θα πρέπει να ξανά επιστρέψεις και αυτό μπορεί να μειώσει λίγο την αξία σου, αφού στην ουσία εσύ προσπαθείς πλέον γι’αυτήν και όχι το αντίθετο. Έτσι, έχω παρατηρήσει ότι με το να πεις «πάμε, θέλω να πάρω νερό/ποτό«, ακόμη και να μην θέλει τελικά η ίδια να έρθει, εσύ μπορείς να φύγεις (γιατί αν καθίσεις είναι άσχημο σημάδι, μετά την πρόταση αυτήν) μεν από κοντά της, κάτι που της δείχνει ότι δεν είσαι πεινασμένος για γυναίκα, αλλά θα επιστρέψεις πλέον όχι επειδή την κυνηγάς, αλλά επειδή πήρες το ποτό σου. Μεταξύ μας τώρα, για να την κυνηγήσεις θα επιστρέψεις, αλλά αυτό το κολπάκι δεν θα της το φανερώσει. Επίσης πρόσεξε το «πάμε», αφού έτσι πρέπει να μιλάς και όχι πχ «θέλεις να πάμε;» και γενικά να φέρεσαι με αυτόν τον αέρα συμπεριφοράς, μιας και έχει ιδιαίτερη σημασία να φέρεσαι -γενικά- έτσι αλλά καθώς επίσης επειδή και ο οδηγός έχει στηθεί σε αυτό το στυλ.

Βήμα 4: Γνωριστείτε καλύτερα

Σε αυτό το σημείο, ότι έκανες παραπάνω πρέπει να σταματήσουν και να μπει στην μέση η πραγματική συζήτηση. Τέρμα τα παιχνίδια και τα πειράγματα, θα πρέπει να μιλήσεις μαζί της και να γνωριστείτε καλύτερα. Αυτό το σημείο είναι που κλείνει την όλη φάση, αφού όταν πάρεις το τηλέφωνο της, δεν θα έχεις το κλασικό «κλάσιμο«, που συμβαίνει σε συναναστροφές που δεν έχουν κάποια βάση.

Θα πρέπει λοιπόν να μάθεις περισσότερα γι’αυτήν. Οπότε το στυλ είναι «ρωτάς-απαντά-συγκρίνεις-ρωτάς», δηλαδή κάνεις μια ερώτηση, ακούς τι σου λέει, το συσχετίζεις με κάτι δικό σου, ώστε να υπάρξει η ανάλογη «σύνδεση» μεταξύ σας και μετά ρωτάς κάτι άλλο, ή σχετικό με την προηγούμενη ερώτηση ή κάτι διαφορετικό.

Είστε face2face όταν μιλάτε (δεν την νοιάζει για τις φίλες της δηλαδή);

Όχι; Σε αυτό το σημείο είναι κακό σημάδι. Σημαίνει ότι δεν προκάλεσες την λεγόμενη έλξη (δες το βήμα 2). Εδώ είναι δύσκολο να το μαζέψεις, γιατί τις περισσότερες φορές σε έχει τοποθετήσει στους «φίλους» της. Ωστόσο μπορείς να το παλέψεις, αν αρχίσεις ξανά από το βήμα 2.

Ναι; Είναι δική σου. Μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο της άφοβα. Αν ακόμη είναι γνωστή σου από τον κύκλο σου, από αυτό το σημείο και μετά θα παρατηρήσεις ότι αλλάζει η συμπεριφορά απέναντι σου, θα θέλει να είναι συνεχώς μαζί σου, γιατί απλά θα νιώθει ωραία. Από αυτό το σημείο μπορείς και να την φιλήσεις, αν είστε μόνοι σας.

Βήμα 5: Τι, έχει και άλλο;

Εδώ είναι που «κλείνεις» όπως λέμε. Μπορείς να «κλείσεις» την «συμφωνία» σας είτε με ένα τηλέφωνο είτε με ένα φιλί, ανάλογα την περίπτωση και φυσικά αν μπορείς να το κάνεις.
Να θυμάσαι ότι δημιουργείς τρομερή πίεση στις γυναίκες, όταν προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε μπροστά στην παρέα τους.
Το να πάρεις το τηλέφωνο της, έπειτα από μια συζήτηση, είναι πράγμα εύκολο οπότε δεν θα το αναφέρω. Θα επικεντρωθούμε στο πως θα την φιλήσεις ή γενικά θα κλείσεις το deal.

Γιατί πρέπει να την φιλήσεις, αν είσαι σε κάποιο μπαρ ή είστε στο πρώτο ραντεβού; Γιατί πιστεύω ότι έτσι «σφραγίζεται» η σχέση σας και δεν αναρωτιέται αν σου αρέσει ή όχι, κάτι που η απλή συζήτηση σας δεν μπορεί να της το πει. Παλιότερα, είχα γνώρισα μια σε ένα μπαρ και σε κάποιο σημείο έπρεπε να την φιλήσω, αλλά σκεφτόμουν ότι ήταν σχετικά νωρίς (αν και η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα περισσότερο χρόνο). Έτσι, κάποια στιγμή μου λέει «τι, όλα εδώ θα τα πούμε;» και αφού μου έδειξε όλα τα σημάδια ότι είναι έτοιμη για φίλημα, της είπα να πάει στην παρέα της και θα τα λέγαμε την άλλη ημέρα. Έτσι κατάλαβα ότι ξενερώνουν αν δείξεις σημάδια αδυναμίας, γιατί το να μην της ζητήσεις το φιλί, γι’αυτές τουλάχιστον έτσι είναι. Ακόμη και αν σου πει ότι δεν θέλει, θα την εντυπωσιάσει το θάρρος σου. Και εδώ που τα λέμε, το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, είναι να πει «δεν μπορώ/δεν θέλω» και όχι κάτι παραπάνω.

Οπότε, αν την δεις εκεί που σου μιλάει να κοιτάζει το στόμα σου, πρέπει να την φιλήσεις. Μπορείς να της πεις οτιδήποτε, όπως το πολύ απλό «θέλω να σε φιλήσω» και να κάνεις παύση, κοιτάζοντας την στα μάτια ή να της πεις κάτι όπως «Σσσ, μιλάς πολύ» και να την φιλήσεις. Ξέρω, κάτι τέτοια απαιτούν και περισσότερο θάρρος από το «θέλεις να με φιλήσεις;» του Mystery, αλλά εδώ είπαμε… μαθαίνουμε θάρρος 🙂

Ωστόσο, όταν έψαχνα και εγώ κατάλληλο τρόπο να το πω, δεν μπόρεσα να βρω κάποιον τρόπο ο οποίος να μου κάνει το κλικ, μέχρι που μου το είπε ένας παλιός (ηλικιακά) παίχτης. Μου είπε:
Εκεί που μιλάτε, θα την κοιτάξεις έντονα στα μάτια ενώ της πιάνεις το χέρι τρυφερά και θα της πεις «μου αρέσεις πολύ, δεν μπορώ αν δεν σε φιλήσω», οπότε τα εύσημα στον παλιό γι’αυτό το tip.
Να έχεις στο μυαλό σου, ότι το πρώτο φίλημα είναι κάτι μαγικό για τις ίδιες, οπότε κάτι ρομαντικό δεν σε κάνει «beta», αλλά δείχνεις καλύτερος για την ίδια.

Αυτά λοιπόν από εμένα και καλό παιχνίδι. Αν κανείς έχει να προσθέσει κάτι, όπως κάτι που μπορεί να συνάντησε, να είδε ή να έκανε και θα ήθελε να μπει στον οδηγό παραπάνω, αλλά και κάτι που δεν κατάλαβε ή δεν του άρεσε από τα παραπάνω, μπορεί να μου το πει από τα σχόλια.

Τώρα αν όλα αυτά σου φάνηκαν βουνό, δες τον Benny Hill να δείχνει πως να γνωρίζεις όμορφες γυναίκες στο παρακάτω video 🙂