Βιβλία για online game = Άθλια

Σίγουρα θα έχεις δει να πουλάνε όλο και περισσότερα βιβλία για το πως θα ρίξεις κάποια από κάποιο social site, όπως ας πούμε το Facebook. Ωστόσο, όλα αυτά και ειδικά τα «Ελληνικά», είναι άθλια. Γιατί;
Γιατί, εκτός του ότι αντιγράφουν τα ξένα, δεν έχουν δοκιμαστεί σε πολλές.

Λένε ότι πρέπει να έχεις ας πούμε πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και φωτογραφίες ότι περνάς καλά κλπ. Χαίρω πολύ, αυτό το κάνουν οι περισσότεροι από μόνοι τους, δεν χρειάζονται βιβλία.
Λένε επίσης ότι όσο ωραίος και να είσαι δεν σε «πλησιάζει» καμία. Εγώ πχ μια φορά στο fatsa, έβαλα μόνο μια εικόνα που έδειχνα απλώς γαμάτος, τίποτα άλλο, ούτε πολλές φωτογραφίες, ούτε να γράψω κάτι επιπλέον στο προφίλ (πλην του ότι γούσταρα την Angelina Jolie, αυτό μόνο έγραφα). Μου είχαν μιλήσει πάνω από 10 μόνο σε μια ημέρα.

Επίσης, πάλι στο fatsa, είχα πολλές επιτυχίες χωρίς καν να έχω βάλει εικόνα (σε 2ο προφιλ, όταν έκανα δοκιμές για online game). Άμα είσαι καλός στο «μπλα-μπλα» ποιος τις χρειάζεται τις φωτογραφίες σου; Ωστόσο, αν η κουβέντα προχωρήσει, τότε καλό είναι να έχεις 1-2 καλές στο FB ας πούμε (αν είσαι σε άλλο δίκτυο) και να τις δώσεις το link για το προφίλ σου.
Σε περίπτωση που ούτε αυτή έχει, τότε απαίτησε να σου δείξει αυτή πρώτη μια εικόνα της.

Μια φορά πάλι, θυμάμαι που κάποιος φίλος, μιλούσε πάλι για ώρες, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει την όλη φάση. Του έδειξα μερικά πράγματα, που εγώ προσωπικά κάνω σε bar/club και το αποτέλεσμα ήταν γαμάτο. Τι πόρισμα έβγαλα από αυτό; Ότι οι γυναίκες, παραμένουν γυναίκες ακόμη και πίσω από το PC, δεν χρειάζεται κάτι να κάνεις άλλο.

Η μόνη βοήθεια που μπορώ να σου δώσω για το FB, είναι η εξής:
Αν γίνεις φίλος της, τότε ξεκίνα και κάνε like ή σχολίασε κάτι γι’αυτήν και κάποια φίλη της (που θα είσαι και εκεί φίλος). Μην την ξεκινήσεις με φλερτ μόλις σε κάνει φίλο της.
Θα τις δώσεις καιρό να σε συνηθίσει. Ωστόσο παίξ’την λίγο με χιούμορ ή πείραξε την ελαφρά.
Όταν θα τα δέχεται, πείραξε την λίγο περισσότερο και μετά μίλα της για κάτι που σχολίασες, σε προσωπικό μήνυμα όμως.
Εκεί μπορείς να συνεχίσεις την κουβέντα.
Ωστόσο, πάλι γυναίκα παραμένει. Αν είσαι πολύ καλός, στην λίστα με τα καλά παιδιά θα σε βάλει.
Αλλά δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις και επίσης θα κάνεις και προπόνηση στο μίλημα.

Μία σατιρική ματιά στις ιντερνετικές απάτες των προφίλ
Μία σατιρική ματιά στις ιντερνετικές απάτες