Βλέποντας τα πράγματα από την γυναικεία πλευρά

Επειδή λέμε συνεχώς από την δική μας πλευρά, θα πρέπει να δούμε και να κατανοήσουμε τα πράγματα και από την δική τους πλευρά, των γυναικών δηλαδή, ώστε να μπορέσουμε να δούμε και να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πως να γίνουμε καλύτεροι με τις γυναίκες.

Μια -ωραία- γυναίκα θα είναι πάντα καλύτερη στο θέμα φλερτ από τον άντρα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Γιάννης (πχ), προσπαθεί, μαθαίνει (αν ασχολείται) και βγαίνει έξω να γνωρίσει κάποια γυναίκα. Όταν την γνωρίσει, με τον καιρό θα αφοσιωθεί σε αυτήν. Εδώ να πω ότι οι γυναίκες έχουν τον τρόπο τους στο να σε κάνουν να τρέχεις (αργότερα, στην σχέση) από πίσω τους και όπως έχω καταλάβει, αν της δείχνεις ότι είσαι alpha male, θα σε δοκιμάσει και φυσικά δεν θα βιαστεί ιδιαίτερα. Παράδειγμα θα σε τεστάρει σε άσχετες στιγμές και θα βρει από που «χάνεις», την Αχίλλειο Πτέρνα σου με λίγα λόγια. Άλλος μπορεί να επιθυμεί περισσότερο «γούτσου-γούτσου», άλλος μπορεί να ζηλεύει, άλλος μπορεί να την θέλει περισσότερο χρόνο κοντά του, άλλος να φοβάται να μην την χάσει (ποιος τρέχει πάλι στα κλαμπομπαρα να βρει γκόμενα) κλπ. Όταν βρει το κουμπί σου, θα το «πατήσει» όπως αυτήν ξέρει και θα σε «παίζει» σαν μαριονέτα. Να ξαναπώ το χιλιοειπωμένο ότι δεν είναι όλες έτσι, αλλά οι γυναίκες που έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση το κάνουν στάνταρ.
Αφού λοιπόν ο Γιάννης τα φτιάξει με κάποια που γνώρισε και τον «ψήσει» να σταματήσει να κοιτάζει άλλες και να τρέχει από πίσω της, τότε αρχίζει να σκουριάζει σαν «κυνηγός», κάτι που δεν συμβαίνει με την κοπέλα του, αφού την φλερτάρουν και της την πέφτουν σε καθημερινή βάση, εξασκώντας έτσι τις τεχνικές φλερτ και κοινωνικότητας της, παραμένοντας πάντα στο «παιχνίδι».

Όταν ασχολούμουν εντατικά με το παιχνίδι με σκοπό να βελτιωθώ, «άνοιγα» και γυναίκες που δεν μου έκαναν το κλικ, με σκοπό να «δικτυωθώ» και φυσικά να μάθω περισσότερα από την γυναικεία πλευρά, μιας και δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι μαζί με αυτές που επέλεγα απλώς για τον σκοπό της μάθησης. Οπότε τι μου έχουν πει οι περισσότερες:

-Το να είναι μια γυναίκα όμορφη, περιλαμβάνει πολύ πέσιμο. Από το κλασικό «γλύψιμο» στις συναναστροφές της, μέχρι και το σφύριγμα στο δρόμο, το πράγμα καταντά βαρετό και ανυπόφορο.
-Είναι κουραστικό να ακούνε τα ίδια και τα ίδια, ειδικά σε μπαρ, όπως «από που είσαι», «έρχεσαι συχνά εδώ», «θέλεις να χορέψουμε» κλπ
-Είναι κουραστικό επίσης οι απανωτές και κλασικές ερωτήσεις, όπως (μαζί με τις παραπάνω) «που δουλεύεις», «που μένεις», «πόσο χρονών είσαι» κλπ. Να θυμάστε αυτές τις συζητήσεις τις έχουν κάνει τουλάχιστον 100 φορές, πόσο μάλιστα οι πολύ όμορφες, ειδικά αν είναι και πάνω από 25χρ.
-Με τον καιρό το συνεχόμενο «πέσιμο» τις κάνει να φέρονται σαν καριόλες, ώστε να τελειώνουν άμεσα την συναναστροφή, αφού αν κάποια είναι ευγενική μαζί τους (για να μην τους ρίξει το ηθικό), τότε οι περισσότεροι πιστεύουν ότι την έχουν και το τραβάνε από τα… αυτιά. Γι’αυτό καλό είναι να κοιτάζει κανείς την γλώσσα του σώματος περισσότερο από το να χαίρεται αν κάποια απαντά στις ερωτήσεις του θετικά.
-Τις ξενερώνει να «πέφτουν» στα πόδια τους, μετά την θετική αντίδραση της. Δηλαδή δείχνει κάτι σαν απελπισία ένα πράγμα, τις δείχνει ότι δεν έχει κάποια στάνταρ αυτός ο άντρας. Μια μου το παρομοίασε σαν τον πεινασμένο για φαγητό, που δεν κοιτάζει τι είναι, αλλά θέλει να χορτάσει την πείνα του, ακόμη και με αποφάγια.
-Τις ξενερώνει επίσης το να δείχνει κάποιος ότι το μόνο που κοιτά είναι να πηδήξει. Όχι ότι δεν το θέλουν και οι ίδιες. Εδώ μπαίνει στην μέση η γυναικεία λογική, δηλαδή θέλουν το σεξ περισσότεροι από εμάς, αλλά ξενερώνουν αν το δείξεις με λάθος τρόπο. Ειδικά αυτό μου το έχουν πει γυναίκες που γνώρισα σε σχολές χορού, ότι δηλαδή κάνει μπαμ σε αυτές πότε ένας «πεινάει» για να πηδήξει και φυσικά συζητιέται ανάμεσα τους, που σημαίνει αν το δείξει κάποιος σε μια, το πήρε χαμπάρι η μισή (αν όχι όλη) σχολή. Φυσικά δεν είναι μόνο για σχολές αυτό, αλλά παντού.
-Κάποια μου είχε πει επίσης ότι την ξενερώνει αν την ρωτήσει κάποιος «είσαι παντρεμένη/έχεις σχέση;», κάτι που δεν ακούγεται τουλάχιστον στα αυτιά τους και πολύ σωστό. Φυσικά μπορεί κανείς να το συνεχίσει κάπως έτσι: -Έχεις αγόρι; -Ναι. -Θέλεις ακόμη ένα;, ώστε αν βγάλει γέλιο, να δείξει σαφώς καλύτερο από το απλό «έχεις σχέση; Α, κρίμα ρε γαμώτο«.
-Αν και τις αρέσει να τις βλέπουμε όμορφες, τις ξενερώνει να τις θεωρούμε κάτι σαν θεότητα ή να τις λέμε σε όλα ΝΑΙ και να τις κάνουμε τα χατίρια επειδή απλά είναι όμορφες. Μπορεί να τις ενοχλήσει αν τις πεις το λάθος τους ή τις βάλεις τις φωνές, αλλά σίγουρα θα σε σεβαστούν περισσότερο από τον γλύφτη.

Οπότε τι θέλουν από έναν άντρα; Αν και δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιες, ωστόσο η απάντηση μιας μου έδειξε περισσότερο τον τρόπο αντιμετώπισης τους. Μου είπε ότι θέλει ο άντρας να μην της δίνεται 100%, αλλά να την κρατάει σε αγωνία για το αν την θέλει ή όχι και φυσικά θα την ξενέρωνε να ξέρει ότι είναι εξαρτημένος από την ίδια. Άλλη μου είπε ότι δεν την ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση ενός άντρα όσο ο τρόπος του (έτσι γενικά και αόριστα το είπε, υποθέτω ότι εννοούσε το alpha στυλ) ενώ μια μου είπε ότι την ανάβει σε έναν άντρα το πόσο σκληρός είναι, γιατί απλά δεν μπορεί να τον κουμαντάρει. Γενικά με λίγα λόγια ισχύει το ότι αν δεν δείξει ένας άντρας ότι είναι πρόκληση για την γυναίκα, τότε δεν την «συγκινεί» για να κάνει κάτι μαζί του.