Γιατί δεν απαντάει στο τηλέφωνο;

Θα σου έχει τύχει να πάρεις το τηλέφωνο κάποιας και να μην σου απαντά καν στις κλήσεις ή ακόμη και να απαντά αλλά με κάποια ψύχρα. Τι συμβαίνει;

Το να πάρεις το τηλέφωνο κάποιας που γνώρισες, δεν σημαίνει και νίκη. Βασικά δεν σημαίνει και τίποτα. Μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο από κάποια για πολλούς λόγους, αλλά αν δεν σου απαντήσει ή δεν μπορέσεις να βγεις μαζί της ραντεβού, τότε κάτι συμβαίνει.
Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι φορές που οι γυναίκες δίνουν το τηλέφωνο τους για να σε αποφύγουν ή επίσης γιατί εκείνη την στιγμή ένιωθαν εντάξει να σου το δώσουν.

Συνήθως το πρόβλημα είναι στο «δαίμονα» που είναι στο μυαλό των γυναικών και τις βάζει ιδέες. Μπορεί να την αφήσεις με γέλια, αλλά όσο περνά ο καιρός, τόσο και το μυαλό της γεννάει λόγους γιατί να μην σου απαντήσει. Γι’αυτό και δεν πρέπει να αφήνεις πολύ καιρό μέχρι να την καλέσεις, γιατί στην ουσία δυναμώνεις τους λόγους του να μην σου απαντήσει.

Άλλοι λόγοι επίσης είναι η παρέα της, το τι θα πουν αν βγει ραντεβού με κάποιον που γνώρισε σε κάποιο bar, ή συνέβη αυτό που λέγανε και παλιά, «πέρασες και δεν ακούμπησες», δηλαδή δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα σας, ήσουν απλά ένας γαμάτος τυπάς που τις έκανες να γελάσουν και πέρασαν ευχάριστα τον χρόνο τους.

Λύσεις και ιδέες δεν υπάρχουν. Αν δεν σε θέλει, δεν σε θέλει, πάει και τελείωσε. Ούτε υπάρχει κανόνας πότε να καλέσεις και τι «γαμάτο» να της πεις όταν την πάρεις.
Αν είσαι αρκετά «manly» θα θελήσει να βγει μαζί σου και μάλιστα θα σου πετάει «σπόντες» για να το καταλάβεις, μιας και δύσκολα η ίδια θα σου ζητήσει να βγείτε. Αν και μπορώ να πω ότι μου έχουν ζητήσει να βγούμε ακόμη και όταν δεν ασχολούμουν με το παιχνίδι, που σημαίνει ότι αν σχηματίσεις καλή εντύπωση, θα θέλει να βγείτε, δεν θέλει να κάνετε τίποτα «μαγικά».

Αν κάποια δεις ότι ενώ πήγαινε καλά, δεν απαντά στο τηλέφωνο της, μπορείς να κάνεις κάποιου είδους «reboot», δηλαδή να πας ξανά στην ίδια μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αν σου άρεσε τόσο πολύ και την πετυχαίνεις συχνά.

Μια λύση πάντως που μπορείς να κάνεις, αν υποφέρεις από «flakes» (ο όρος που χρησιμοποιεί η κοινότητα), είναι να παραμένεις κάμποσο μαζί τους και να προχωράς την συναναστροφή συνεχώς προς το «τι θα γίνει με εσάς» και αν μπορείς να φέρεσαι πιο dirty κάποια στιγμή μαζί της, είναι καλύτερα.
Εδώ είναι και ο λόγος που η direct προσέγγιση είναι μακράν η καλύτερη, γιατί αν από την αρχή αποφασίσει ότι σε θέλει και σου δώσει το τηλέφωνο της, σημαίνει ότι θέλει να βγει μαζί σου.