Γιατί η προσέγγιση "πονάει";

Αν ένα πράγμα είναι «βάσανο» σε έναν άντρα, είναι το να μπορέσει να πλησιάσει μια ωραία γυναίκα. Ωστόσο τι είναι αυτό που κρατάει κάποιον και δεν τον αφήνει να πλησιάσει μια ωραία γυναίκα και κάνει την προσέγγιση «μαρτύριο»; Το ότι δεν ξέρει/έχει τι να πει.

Έχω αναφερθεί και παλιότερα για το θέμα της φοβίας. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως δεν έχει να κάνει τόσο με κάτι που φοβάται κανείς, αλλά με την ιδέα ότι «δεν έχει τι να της πει».

Το θέμα «δεν ξέρω τι να της πω», είναι ένα θέμα που με απασχολούσε καιρό. Έψαχνα κάτι σαν «στάνταρ» να έχω για να λέω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να μάθεις τίποτα απ’έξω και φυσικά δεν μπορεί κανείς να σου μάθει και αυτό γιατί έχεις να κάνεις με ένα άνθρωπο με απρόβλεπτη συμπεριφορά και όχι με ένα videogame.

Όσο λοιπόν και αν έψαχνα να βρω τι να πω και όσο και αν μίλησα με Ευρωπαίους «δασκάλους», κανείς δεν μπορούσε να μου πει τι να λέω μετά το «Direct γεια σου, μου αρέσεις ή ότι άλλο λέτε) και αποφάσισα να το ψάξω μόνος μου. Στην κοινότητα υπάρχει ένα τεράστιο κενό και κανείς δεν καλύπτει το τι να πει κάποιος αμέσως μετά το «γεια σου, θέλω να σε γνωρίσω«, μέχρι την ανταλλαγή τηλεφώνου.

Στην πορεία μου έχω «κάψει» ατελείωτες γυναίκες και έχω κλάψει, για πολλές γυναίκες έχω κλάψει, καθώς με τις δοκιμές μου τις «έκαιγα» ή τις ξενέρωνα.

Αυτό λοιπόν που έχω να πω σε κάποιον είναι ότι όσο και να ψάξει, όσο και να διαβάσει, ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να μάθει τι πρέπει να πει, γιατί δεν κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί την αντίδραση της γυναίκας που (θα) έχει απέναντι του. Να θυμάσαι, είσαι μόνος σου εκεί και δεν είναι μαζί σου ούτε ο φίλος που σου έμαθε κάποια ατάκα, ούτε ο συγγραφέας-PUA που διάβασες, ούτε εγώ που με διαβάζεις. Είσαι μόνος σου (όπως συχνά αναφέρω στις παρέες μου, «me, myself and I»), εσύ και το μυαλό σου, το οποίο και είναι η μόνη σου παρέα και πρέπει να το «κρατάς ήρεμο» για να μην «κολλάει».

Για να σε βοηθήσω, θα πρέπει να αποφεύγεις τις ερωτήσεις κατά ριπάς. Ένα καλό σύστημα είναι μία ερώτηση, παρατήρηση της απάντησης (της), σχολιασμός της απάντησης (συν χρόνος για να σκεφτείς κάτι άλλο), κάποιο αστείο ή πείραγμα ή κοπλιμέντο (αν σου βγει στην φάση), κάποια συσχέτιση με κάτι δικό σου, ανάλογα με την απάντηση (αν σου βγει, αν δεν σου βγει σε επόμενη ερώτηση) και τελικά η επόμενη ερώτηση, η οποία θα πρέπει να σχετίζεται με όσα έχεις πει εκείνη την στιγμή.

Αυτό που έχω να προσθέσω είναι να μην κυνηγάς το τηλέφωνο της και φυσικά το ραντεβού μαζί της. Θα πρέπει να της δείξεις ότι έχεις αρχές, κανόνες και φυσικά επιλογές και όταν αποφασίσεις θα της πάρεις το τηλέφωνο.

Στο παρακάτω video μπορείς να καταλάβεις ότι το να φοβάσαι/σκέφτεσαι να πλησιάσεις είναι κάτι που το έχουν πολλοί. Δες τον Mystery και να απορρίπτει έναν από τους κανόνες του, τον κανόνα των 3″.

Γιατί η προσέγγιση «πονάει»;

Αν ένα πράγμα είναι «βάσανο» σε έναν άντρα, είναι το να μπορέσει να πλησιάσει μια ωραία γυναίκα. Ωστόσο τι είναι αυτό που κρατάει κάποιον και δεν τον αφήνει να πλησιάσει μια ωραία γυναίκα και κάνει την προσέγγιση «μαρτύριο»; Το ότι δεν ξέρει/έχει τι να πει.
(περισσότερα…)