Γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ;

Ένας κανόνας για κάποιον που θέλει να γίνει καλύτερος με τις γυναίκες, είναι να τις καταλάβει, να γνωρίζει τι είναι αυτό που θέλουν οι ίδιες και φυσικά τους κρυφούς τους πόθους. Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ και τι τις κάνει να κάνουν σεξ με έναν άντρα, ενώ με κάποιον άλλο όχι; Το παρακάτω βιβλίο μπορεί να καλύψει το κενό αυτό.

Ήθελα από καιρό να γράψω ένα άρθρο, στο οποίο να αναφέρω τι ισχύει πραγματικά με το θέμα γυναίκες και σεξ. Ωστόσο μιας και θα παρουσιάσω ένα νέο βιβλίο σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθώ σχετικά στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν είναι κρυφό ότι οι γυναίκες επιθυμούν περισσότερο το σεξ από τους άντρες. ΝΑΙ, μπορεί αν είναι κανείς «καλό παιδί» να μην το πιστεύει, άλλωστε οι περισσότεροι από τους άντρες θεωρούν ότι οι γυναίκες κάνουν σεξ από… καταπίεση των αντρών και ότι δεν θέλουν οι ίδιες και τόσο να κάνουν σεξ. Δεν είναι και λίγα τα άτομα που θεωρούν ότι κάνοντας στις γυναίκες σεξ, είναι κάτι σαν… τιμωρία, ότι πονάνε ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους του κάθε (νεαρού) άντρα.
Να θυμάστε όταν πλησιάζετε ή μιλάτε με μια γυναίκα, ότι το όργανο τους είναι φτιαγμένο για να προσφέρει απόλαυση και στο σεξ προσφέρει περισσότερο απόλαυση στις ίδιες από τι σε εμάς.
Διαβάστε ένα γυναικείο περιοδικό και δείτε πόσες συμβουλές γράφουν για καλύτερους οργασμούς ή ακούστε γυναικείες συζητήσεις (όταν είναι μόνες τους) και ακούστε με τα αυτιά σας πως και τι περιγράφουν για το σεξ (αν και ακραίος ο συγκεκριμένος διάλογοςΠΡΟΣΟΧΗ, ακατάλληλο για ανηλίκους-, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα).

Οι γυναίκες, ακόμη και να μην το αναφέρουν ή να μην θέλουν να γνωρίζουν οι άντρες, έχουν «περίεργες» φαντασιώσεις. Όλες τους οι φαντασιώσεις περιλαμβάνουν το σεξ, όπως μέρη που επιθυμούν να το κάνουν, με ποιους και πόσους (!), αλλά δεν θέλουν να βγει προς τα έξω καθώς θέλουν να δείχνουν «καλές» στα μάτια του κόσμου. Γι’αυτό και σε παλιότερο μου θέμα αναφέρω πως να τις κάνεις να «βγάλουν» αυτόν τον εαυτό τους προς τα έξω.

Πρόσφατα λοιπόν, κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο στην Βρετανία με τίτλο «Γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ» και αναφέρει 237 λόγους για τον οποίο οι γυναίκες κάνουν σεξ. Και όχι, η αγάπη δεν είναι μέσα σ’ αυτούς!

Το βιβλίο το υπογράφουν δυο ψυχολόγοι, οι Cindy Meston και David Buss, οι οποίοι έκαναν την σχετική έρευνα και ρώτησαν πάνω από 1000 γυναίκες σχετικά με τον λόγο για τον οποίο συνεβρίσκονται ερωτικά με ένα άνδρα.

Το αποτέλεσμα της έρευνας τους έδειξε ότι οι γυναίκες κάνουν σεξ για φυσικούς, συναισθηματικούς και χρησιμοθηρικούς λόγους, αλλά όχι από αγάπη!

Στην έρευνα τους λοιπόν παρατήρησαν ότι πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ για να απορρίψουν τον σύντροφό τους ή για να νιώσουν ελκυστικές ενώ άλλες απλά γιατί θέλουν ένα καινούργιο δώρο και θέλουν να τουμπάρουν τον άντρα τους. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί συνδέουν την ψυχική δομή και σύσταση της κάθε γυναίκας στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το σεξ καθώς και με τα βιώματά της.

Τελικά δεν ισχύει τόσο η αγάπη στις γυναίκες για το σεξ; Μήπως τελικά ΜΟΝΟ οι άντρες αγαπάμε και την «πατάμε»; Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα της έρευνας ανοίγει τα μάτια σε πολλούς τομείς. Μέχρι να διαβάσετε το συγκεκριμένο βιβλίο (ή κάποιο παρόμοιο) και σας αλλάξει ιδέες (αν σας αλλάξει), ακούστε αυτό το ερωτικό κομμάτι