Γιατί οι γυναίκες φαίρονται σαν κ@ριόλες μερικές φορές;

Ένας άντρας, ο οποίος ας πούμε ότι έχει «πέσει θύμα» χυλόπιτας πολλές φορές, πιστεύει ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι άγριες, σκληρές ή και καριόλες, μερικές φορές ή τις περισσότερες.

Αυτό το πιστεύει, γιατί τις περισσότερες φορές οι γυναίκες τον φέρονται άσχημα ή δεν τον φέρονται όπως θα ήθελε αυτός, όταν τις μιλάει, τις πλησιάζει ή τις ζητάει να βγούνε έξω.
Με τον καιρό, πιστεύει ότι όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα, τόσο πιο καριόλα γίνεται.

Ισχύει όμως αυτό; Είναι οι περισσότερες γυναίκες άκαρδες, καριόλες ή ψυχρές;
Η απάντηση είναι και ναι και όχι.
Η αλήθεια βασικά είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι έτσι. Βασικά δεν πρόκειται να σου φερθούν σκληρά ή περίεργα όταν τις πλησιάσεις. Όχι όμως ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που αρέσκονται στο να φέρονται έτσι, οπότε δεν θα αναφερθώ σε αυτού του τύπου τις γυναίκες.

Οπότε, γιατί πολλές γυναίκες φέρονται στους άντρες (που δεν γνωρίζουν, αλλά τις πλησιάζουν για να τις γνωρίσουν) σαν να είναι σκουπίδι;

Η αλήθεια είναι ότι οι ωραίες γυναίκες, δέχονται συνεχώς φλερτ. Τις «γλύφουν» οι περισσότεροι άντρες. Όσο πιο ωραία είναι μια γυναίκα, τόσο πιο πολλοί θα της την έχουν «πέσει». Έτσι, με τον καιρό, θα πρέπει να αναπτύξει ένα είδος ασπίδας, για να την προστατεύσει από τους «πέφτουλες».

Σκέψου το εξής:
Μία ωραία γυναίκα να της την πέφτει ο καθένας γνωστός, να μην μπορεί να μιλήσει με μια φίλη άνετα, να έρχεται ο κάθε Γιάννης και να τις κερνά σφηνάκια. Αν κάθε φορά λέει με ωραίο τρόπο «Ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω» ή «έχω σχέση» κλπ, μάντεψε ο τύπος δεν πρόκειται να φύγει, αλλά θα παραμείνει εκεί να συνεχίσει το «έργο» του.

Οπότε αν φερθεί λιγάκι άγρια, θα φοβηθεί ο μέσος άντρας. Το γνωρίζει, το ξέρει, έχει δει άντρες να «τρέμουν» τις γυναίκες.
Ωστόσο, σε μερικές γυναίκες, αυτός ο τρόπος είναι και τρόπος δοκιμής. Έτσι τεστάρει αν ο λεγάμενος αξίζει, έχει @@ ή είναι κότα, οπότε και πάει παρακάτω.

Οι γυναίκες λειτουργούν με περίεργο τρόπο. Ας πούμε πάει ο μέσος Γιάννης και την πλησιάζει με τρόπο «κλασικό». Στο μυαλό της γυναίκας, σε χρόνο dt, θα περάσουν πολλές σκέψεις. Θα δει ότι πάει χωρίς θάρρος, οπότε αυτόματα στο μυαλό τηςθα κάνει μπόλικες υποθέσεις, όπως:
Δεν φαίνεται να έχει θάρρος. -> Γιατί δεν έχει θάρρος με μια γυναίκα; -> Άρα δεν έχει εμπειρία με τις γυναίκες. -> Γιατί δεν έχει εμπειρία με τις γυναίκες; -> Μάλλον κάτι περίεργο θα έχει και δεν θα τον θέλει κάποια. -> Άρα είναι περίεργος. -> «Με συγχωρείς, έχω σχέση» ή «πρέπει να φύγω, με περιμένουν οι φίλες μου«.

Ο τρόπος που μπορεί κανείς να σπάσει αυτήν την «ασπίδα» που έχουν αναπτύξει οι γυναίκες, είναι να ξεχωρίσει. Ούτε περίεργο τρόπο προσέγγισης, ούτε κλασικό (πχ σφηνάκια ή να τους βγάλει μια φωτογραφία με την παρέα του). Αν πάει σε αυτήν χαλαρός, με ενέργεια και κέφι (δεν εννοώ να χορεύει σαν τρελός αν είναι σε κάποιο μαγαζί, αλλά να δείχνει ότι έχει ενέργεια), τότε θα ξεχωρίσει.
Αν μάθει και προσπερνά τα όποια της τεστ με επιτυχία, ανεπηρέαστος από όποια συμπεριφορά της, τότε αυτόματα ξεχωρίζει και θα της κάνει να μιλήσει μαζί του.