Δύο σειρές για το παιχνίδι

Δύο τηλεοπτικές σειρές που έχουν να κάνουν με παιχνίδι.

A to Z
Η σειρά A to Z (WikiIMDBHomepage) είναι μια ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής που προβάλλεται από το NBC.

Η σειρά περιγράφει τη σχέση ενός νεαρού ζευγαριού από την αρχή της μέχρι και τον χωρισμό. Ο Andrew είναι ένας υπάλληλος μίας ιστοσελίδας γνωριμιών μέσω ίντερνετ, ο οποίος ονειρεύεται να γνωρίσει το κορίτσι των ονείρων του. Η Zelda μια επαναστάτρια δικηγόρος που ανατράφηκε από χίπισσα μητέρα. Η μοίρα φέρνει κοντά τη Zelda και τον Andrew και καθώς προσπαθούν να λύσουν μία διαμάχη από ένα ραντεβού που δεν πήγε καλά, ερωτεύονται.

Men in Trees
Η σειρά Men in Trees (WikiIMDB) είναι μια κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο του ABC το 2006. Αφορά το παιχνίδι από την πλευρά της γυναίκας.

Η Μάριν Φριστ είναι σύμβουλος ανθρώπινων σχέσεων, που ειδικεύεται σε ερωτικά θέματα. Ο κόσμος της όμως αναποδογυρίζει, όταν πληροφορείται ότι ο αρραβωνιαστικός της την απατά. Πληγωμένη και απογοητευμένη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και μετακομίζει σε μια μικρή πόλη της αραιοκατοικημένης Αλάσκα, θέλοντας να βρει τον εαυτό της. Σε αυτόν τον ενδιάμεσο σταθμό της περιπλάνησης της ανά τον κόσμο, όπου η αναλογία ανδρών-γυναικών είναι δέκα προς μία, η «γκουρού» των συμβουλών, θα διαπιστώσει ότι κάθε άνθρωπος ισοδυναμεί με έναν άλυτο γρίφο. Η επιστήμονας θα ξαναγίνει μαθήτρια, ψάχνοντας τρόπους επικοινωνίας με το αντίθετο φίλο. Γιατί κάθε γυναίκα μπορεί να συναντήσει τον πρίγκιπα της καρδιάς της, ακόμη και στα πιο αφιλόξενα μέρη.

Person of Interest S04E03
Στο 3ο επεισόδιο της 4ης σαιζόν από το «Person of Interest» με τίτλο «Wingman», ο Finch ζητάει από τον Fusco να συναντήσει έναν επαγγελματία instructor, ο οποίος θα του μάθει το pickup. Έχει πολλές ιδέες από το pickup και μερικές «σπόντες» γι’αυτό.