Γυναίκες ερωτικά διαθέσιμες και μη

Το pickup είναι ένα παιχνίδι αριθμών, όπως πολύ σωστά λένε και οι περισσότεροι. Αν κάποιος πει κάτι το διαφορετικό, όπως πχ ότι είναι αποκλειστικά καλού παιχνιδιού, τότε πολύ πιθανών να πέφτει έξω.

Σημειώστε ότι αναφέρομαι στο Pickup με την άποψη «βγαίνω έξω και χτυπάω ότι κινείται» και όχι μέσο κοινωνικού κύκλου ή λοιπών γνωριμιών.

Το παιχνίδι έχει να κάνει και με το πόσο καλός είναι κάποιος, αλλά έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η γυναίκα είναι διαθέσιμη για σχέση/σεξ, ειδάλλως δεν θα προχωρήσει το θέμα και μετά θα ψάχνεται να βρει τι συμβαίνει. Για παράδειγμα αν κάποιος έχει αναφέρει κάποιο field report του σε κάποιο forum, μπορεί να δεχτεί απαντήσεις τύπου «δεν είχες καλό opener», «δεν ήσουν σε καλό state», «δεν έκανες καλό attraction» και γενικά «κάτι δεν έκανες σωστά», αλλά λίγοι θα πουν ότι «η τύπισσα απλά δεν ήταν σε φάση».

Μπορεί να πλησιάσεις 100 γυναίκες και να μην σε δεχτεί καμία, αλλά μπορεί να πλησιάσεις 10 και να πάρεις το τηλέφωνο από τις 6, δεν σημαίνει ότι την μια ημέρα δεν ήσουν σε καλό «state» και την άλλη «ήσουν», αλλά είναι που θα τύχεις.

Μια γυναίκα μπορεί να σε απορρίψει γιατί:
-Έχει μια καλή σχέση/έναν καλό γάμο/είναι λεσβία
-Έχει περίοδο/ή πιστεύει ότι έχει (αν και τελευταίες έρευνες θέλουν να είναι μύθος τελικά ότι η περίοδος προκαλεί την αρνητική συμπεριφορά των γυναικών)
-Έχει ήδη 1,2 ή 5 τύπους να την πηδάνε
-Της έτυχε κάτι κακό εκείνη την ημέρα/Είχε γενικά μια σκ@τα ημέρα
-Την απολύσανε εκείνη την περίοδο
-Οι φίλες της είναι κοντά και πιστεύει ότι θα την πουν πουτ@να
-Την περιμένει ο γκόμενος της παραπέρα (ειδικά σε day game)
-Ο τρόπος σου της θυμίζει έναν πρώην της που σιχαίνεται
-Θέλει να ξυπνήσει νωρίς την επομένη/Δεν έχει όρεξη για κουβέντα/Βγήκε για ένα ποτό/Η φίλη της χώρισε και θέλουν να μιλήσουν σχετικά
-Έπιασε τον γκόμενο της με άλλη
-Πιστεύει ότι δεν είναι αρκετά καλή για εσένα (ναι, υπάρχει και αυτό, ειδικά αν είσαι πολύ «δυνατός»)
-Είσαι πολύ «δυνατός» (σαν παίχτης) και δεν είσαι του στυλ της (έχει δεχτεί πχ άπειρες φορές κέρατο από «παίχτες» και δεν γουστάρει), το αντίθετο με το παραπάνω δηλαδή. Εδώ την έχω πατήσει κάμποσες φορές.
-Είναι ερωτευμένη/γουστάρει κάποιον άλλο εκείνη την περίοδο
-Δεν ξέρει τι στον π$#τσο θέλει ούτε και η ίδια.

Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει, το pickup είναι και παιχνίδι αριθμών, εφ’όσον δεν έχεις την άλλη γνωστή, για να ξέρεις τι παίζει, καθώς επίσης και δεν την γνωρίζεις (πχ από τον κύκλο σου), ώστε να μπορείς να την «παίξεις» με τον χρόνο σου (δεν έχεις δηλαδή την άνεση του χρόνου, ώστε να το παίξεις «cool» και να μην βιαστείς).

Αν κανείς έχει διαβάσει σχετικά άρθρα ή/και βιβλία, θα έχει σίγουρα δει κάποια λίστα με ορισμένες στάνταρ κινήσεις που κάνουν οι γυναίκες, όταν σε θέλουν ερωτικά. Φυσικά οι περισσότερες ισχύουν, αλλά δεν ισχύουν για το παιχνίδι στο δρόμο (ή σε club). Τα περισσότερα «σημάδια» που αναφέρονται σε μια λίστα, αφορούν φυσικά κάποια που την βλέπεις συχνά και όχι στο μισάωρο της πρώτης γνωριμίας σας.
Θα πρέπει να αναζητάς σημάδια που θα σου δείξουν άμεσα ότι είναι διαθέσιμη, όπως πχ το τράβηγμα των μαλλιών προς την μια πλευρά του λαιμού, αποκαλύπτοντας το άλλο του μισό και όχι πχ το αν γελά με κάποιο αστείο σου. Επίσης αν αντιδρά θετικά στα αγγίγματα σου και φυσικά στα σεξουαλικά σου σχόλια (περισσότερα σχετικά σε επόμενο ποστ).
Ένα άλλο καλό σημάδι επίσης είναι ότι η τύπισσα «σοβαρεύει» όταν της μιλάς (κάτι που κάνουν και οι άντρες, όταν κάποια που τους αρέσει έρθει στην παρέα τους), στέκεται «προσοχή» απέναντι σου και ψάχνει να βρει κάτι να καθρεφτιστεί, ώστε να δείχνει όσο το δυνατόν ομορφότερη.

Όταν πλησιάσεις μια και δεν προχωρήσει το θέμα (και φυσικά ξέρεις ότι εσύ δεν φταις), τότε μην κάθεσαι και ψάχνεσαι τι μπορεί να έκανες λάθος, γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι δικό της το πρόβλημα και όχι δικό σου. Πλησιάζεις μια τελείως άγνωστη σου και θέλεις να την κάνεις μέσα σε ελάχιστο χρόνο να κάνει σεξ/σχέση μαζί σου. Αν «ψάχνεται», τότε δεν θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά και μάλιστα είναι πολύ πιθανών να κάνει και η ίδια το πρώτο βήμα (ή να προχωρήσει το θέμα, να σου ζητήσει το τηλέφωνο σου κλπ).
Φυσικά ισχύει και να «ψάχνεται» και να σε τεστάρει, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που μου έχει τύχει γυναίκες να είναι «πεινασμένες» για… σεξ και να μου δίνουν οι ίδιες το τηλέφωνο τους αμέσως μετά το άνοιγμα (σχεδόν), χωρίς καν να πω/κάνω κάτι ιδιαίτερο ή/και να τριπλοκοιτάνε την οθόνη του κινητού σου, μήπως έχουν κάνει λάθος τον αριθμό, που σημαίνει ότι όποιος και αν τις πλησίαζε αυτές τις τύπισσες, αρκεί φυσικά να μην ήταν «περίεργος», το πιθανότερο ήταν να είχε «κλείσει» μαζί τους, δεν θα έπρεπε δηλαδή να βρει την super ατάκα να πει. Το πράγμα δηλαδή θα κυλήσει εύκολα και μόνο του.

Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς και σε κάποια συναναστροφή που περιλαμβάνει πολλές γυναίκες, πχ σε μια σχολή χορού. Θα δει ότι οι γυναίκες από μόνες τους θα κάνουν την κίνηση (αν ψάχνονται φυσικά), χωρίς να χρειαστεί να κάνει από μόνος του και πάρα πολλά, παρά να δείχνει σημάδια αρσενικού.

Οπότε, την επόμενη φορά, να σκέφτεσαι ποια θα είναι η επόμενη που θα «ανοίξεις», παρά το τι έχεις κάνει λάθος, αφού δεν ξέρεις τι παίζει με την κάθε μια.