Ζητώντας να κάνουν σεξ μαζί τους (Κοινωνικό πείραμα)

Να και ένα κοινωνικό πείραμα που έγινε από δύο άτομα στο διαδίκτυο (έναν άντρα και μια γυναίκα) και ζητούσαν από διαφόρους που συναντούσαν στον δρόμο να κάνουν σεξ μαζί τους. Η αντίδραση τους είναι όλα τα λεφτά και βοηθά να κατανοήσουμε πολλά σχετικά με το θέμα αυτό.

Αρχικά ας δούμε την παρακάτω τύπισσα γνωστή ως Andrea (υπάρχει και το «extras» video με ακόμη περισσότερες προσεγγίσεις). Σε αυτό το πείραμα (όπως το αναφέρει άλλωστε και η ίδια), την βλέπουμε να ζητάει με άνεση από τους περαστικούς να κάνουν sex μαζί της, ενώ στο επάνω μέρος της οθόνης βλέπουμε το ποσοστό της επιτυχίας της.
Πρώτος λοιπόν είναι ένας τύπος ο οποίος όχι μόνο αρνείται να κάνει σεξ μαζί της, αλλά φωνάζει και την αστυνομία. Αλλά και οι υπόλοιποι δεν είναι τόσο άνετοι με αυτό το θέμα. Φυσικά υπάρχουν και οι πιο τολμηροί, οι οποίοι δεν διστάζουν να της ζητήσουν να το κάνουν εκείνη την στιγμή.

Δείτε τώρα ένα αντίστοιχο video, με έναν τυπά να ζητά από 100 γυναίκες αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί του. Αρχικά δείτε την διαφορά συμπεριφοράς μεταξύ αντρών και γυναικών, δηλαδή κατά πόσο ντροπαλοί είναι οι άντρες σε σχέση με τις γυναίκες στα δύο video, όπου οι γυναίκες δεν δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ίχνος ντροπής. Με λίγα λόγια δηλαδή οι άντρες που έπρεπε να’ναι πιο άνετοι και να παίρνουν τα ηνία στο θέμα αυτό, έχουν έλλειψη θάρρους με αποτέλεσμα οι γυναίκες να κερδίζουν χαλαρά στον τομέα αυτόν. Μάλιστα σαν ανέκδοτο το έλεγα σε φίλους αλλά δεν είναι και μακρυά από την πραγματικότητα, οι γυναίκες σε λίγα χρόνια θα βγάλουν @@ και θα αναλαμβάνουν οι ίδιες τις αντρικιές δουλειές, όσο οι άντρες θα… βάφονται.
Παρότι η παρακάτω προσέγγιση θεωρείται (και είναι) δύσκολη, εντούτοις δεν έλειψαν και οι γυναίκες που το σκέφτονταν, όπως για παράδειγμα η τύπισσα στο 0:43.
Επίσης μπορούμε να δούμε πως οι γυναίκες που είναι παρέα είτε το σκέφτονται καμπόσο, είτε κοιτάζουν τις άλλες πρώτα (για να πάρουν την επιβεβαίωση της παρέας πιθανότατα).
Πάντως παρότι θα περίμενες από τους άντρες που συνοδεύουν μερικές από τις γυναίκες να του σπάσουν τα μούτρα, εντούτοις δεν έκαναν θέμα και γενικά δεν είχε κάποια αρνητική αντίδραση ο τυπάς από κάποια γυναίκα, πλην φυσικά μιας που του πέταξε νερό στα μούτρα του (1:05) και ήταν μόνο μια στις 100.