Κάνουν συχνά σεξ οι γυναίκες;

Άκου ερώτηση τώρα, θα μου πεις. Μα φυσικά θα απαντήσεις. Ας δούμε όμως και μια διαφορετική άποψη.

Αιτία αυτής της σκέψης μου ήταν μια συζήτηση που κατά λάθος άκουσα ανάμεσα σε τρεις γυναίκες. Η πιο ωραία λοιπόν (και όντως ήταν γενικά ωραία σαν γυναίκα, όχι μόνο στην παρέα της) έλεγε ότι είχε να κάνει σεξ πάνω από χρόνο, ενώ οι υπόλοιπες έλεγαν για μερικούς μήνες και κάτι ψιλά. Από εκεί μου φάνηκε περίεργο το γεγονός και ήθελα να μάθω περισσότερα σχετικά. Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί, στο πεδίο μαθαίνεις.

Βασικά ψιλο έμεινα κάπως μακάκας όταν το άκουσα, αφού πίστευα ότι ένα τέτοιο κορμί αποκλείεται να μην έχει κάποιον να την ικανοποιεί. Δεν της την πέφτουν θα μου πεις ή ότι έτυχε σε αυτήν. Μπορώ να σου πω ότι δεν είναι η μόνη που έχω τύχει να έχει καιρό να κάνει σχέση (σε σχέση αναφέρομαι, δεν μπορώ να ξέρω στο κρεβάτι της με αγνώστους τι κάνει) και επειδή μιλάμε και με στοιχεία, δες πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ η Έλενα Παπαβασιλείου ή σχέση η Νάντια Μπουλέ, ενώ σχετικές έρευνες που θέλουν τις γυναίκες να προτιμούν τα social media από το σεξ, μόνο περίεργες δεν είναι. Πρόσφατα μάλιστα ανέφερα και μια έρευνα της Durex σχετικά με τους ερωτικούς συντρόφους στις νεότερες ηλικίες, η οποία και έλεγε με λίγα λόγια ότι και στις νεαρές ηλικίες απαιτείται η σχέση.

Τώρα, μπορεί να έχεις κάποια γειτόνισσα που να γνωρίζει απ’έξω και ανακατωτά τα «πουλιά» όλης της περιφέρειας. Δεν αντιλέγω, υπάρχουν και αυτές, πάντα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις στους κανόνες. Το θέμα είναι θα σε ενδιέφερε να την πέσεις σε μια τέτοια; Αν ναι, δεν είναι και πολύ δύσκολο, πες το της χύμα και θα’σαι ΟΚ. Αν όχι και φυσικά ψάχνεις για πιο σοβαρές γκόμενες, διάβασε παρακάτω.

Βασικά, ας πιάσω λίγο την πάρλα. Αν μπεις στο τρυπάκι της Pickup/Seduction κοινότητας, θα σου πιπιλίσουν το μυαλό ότι οι γυναίκες είναι κάπως party animals και όταν βγαίνουν έξω πρέπει σώνει και καλά να πηδηχτούν με κάποιον, δηλαδή θα την πλησιάσει το alpha male και θα την πηδήξει όπως και να έχει. Ναι, δεν αντιλέγω ότι παίζει και αυτό το σενάριο, αλλά όποιος θα βγει να κάνει συχνά παιχνίδι θα καταλάβει ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει, όσο καλό παιχνίδι και να έχει. Και γιατί αυτό; Γιατί θέλουν να νιώσουν κάπως ασφάλεια με κάποιον, προτού κάνουν κάτι μαζί του ή για να το πω καλύτερα θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει σχέση μαζί τους, ώστε να μπορούν να κάνουν σεξ.
Με λίγα λόγια λοιπόν, όσοι επιθυμούν να κάνουν την ζωή ενός PlayBoy, θα τα βρουν λιγάκι σκούρα, αφού ναι μεν θα γνωρίζουν πολλές, αλλά θα πρέπει να υπόσχεται και σχέση μαζί τους ή να τις κάνει να νιώσουν την λεγόμενη και ως «συντροφικότητα».

Έρευνα της durex
Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά της έρευνας (Durex), μπορείς να βγάλεις το εύκολα το συμπέρασμα ότι το πήδημα δεν είναι και τρόπος ζωής των νέων, ενώ ο μικρός αριθμός των συντρόφων δείχνει ότι σεξ πρέπει να κάνουν μόνο με σχέση

Πρόσφατα, γνώρισα μια τύπισσα. Ή για να είμαι ειλικρινής, αυτήν με γνώρισε, αφού ενώ ήμασταν στο ίδιο σεμινάριο, όταν αυτό τελείωσε μας (γιατί ήμουν με φίλο) περίμενε. Μιλήσαμε στον δρόμο, γνωριστήκαμε και βγήκαμε για καφέ να τα πούμε. Δεν είναι ο τύπος μου, αλλά μου άρεσε το θάρρος της και γι’αυτό και θέλησα να βγω μαζί της και να γνωριστούμε καλύτερα.
Εδώ να πω ότι όταν «μυρίζομαι» «πρώτα θα κάνουμε σοβαρή σχέση και μετά ότι θες» στυλ, την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, μιας και δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. Και δεν είναι λίγες οι φορές που «έκαψα» τέτοιες συναναστροφές.
Η συγκεκριμένη λοιπόν «πατάει» επάνω στην θεωρία που είχα αναφέρει περί διαθεσιμότητας των γυναικών. Αν είναι ερωτικά διαθέσιμες, μπορείς εύκολα να βγεις μαζί της, αφού και οι ίδιες για το ίδιο ψάχνονται. Αυτό το λέω γιατί πολλοί επιμένουν να θεωρούν ότι δεν είναι ικανοί να γνωρίσουν μια γυναίκα, επειδή το παιχνίδι τους δεν είναι ακόμη σε καλό στάδιο ή έτσι τους είπαν άλλοι. Έτσι λοιπόν, λίγο χαβαλέ ή παιχνίδι έστω να έχει κάποιος, τα πιο βασικά, δεν χρειάζεται και κάτι τρομερό. Τώρα, αν θα συνεχίσει μαζί του, αυτό έχει να κάνει καθαρά με την συμπεριφορά του.

Επίσης, λίγο καιρό πριν είχα γνωρίσει μια ζωντοχήρα (από Day Game αυτήν), η οποία ψαχνόταν για κάτι μεν σοβαρό, αλλά ψάχνονταν και για σεξ απλώς. Όταν είχε «κέφια» και είχε και καιρό να κάνει σεξ, δεν την ένοιαζε ποιος θα ήταν ο «ανακουφιστής», αλλά όταν δεν ενδιαφερόταν για το σεξ, τότε αναζητούσε κάτι το στάνταρ. Ήθελε μια συντροφιά τέλος πάντων.

Οπότε, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και με βάση το τι έχω συναντήσει μέχρι στιγμής, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι δύσκολο να κάνεις σεξ με κάποια γυναίκα που δεν σε γνωρίζει, εκτός αν η ίδια το επιθυμεί, ψάχνεται δηλαδή να κάνει σεξ χωρίς πολλά πολλά. Εκεί θα κοιτάξει ασφαλώς τον καλύτερο (εμφανισιακά ή γενικά σαν αρσενικό) ή δεν θα την ενδιαφέρει και καθόλου ποιος είναι (αν έχει και κάψες), αφού ούτως ή άλλος γι’αυτήν δεν θα μετράει, μια «ξεπέτα» θα’ναι και τίποτα άλλο.
Γι’αυτό όπως είχα ξαναπεί, θα δεις πολλά badboys να μένουν καιρό μόνοι τους, ενώ φίλοι τους (ή συγγενείς τους) να’ναι «καβατζωμένοι» σε σχέση, γιατί ακριβώς αυτήν η συμπεριφορά αστάθειας δεν είναι και ότι καλύτερο και με τον καιρό θα γυρίσει μπούμερανγκ. Εδώ πηγαίνω «κόντρα» στην θεωρία του αναφερόμενου και ως «πατέρα» της σαγήνης, τον DavidX, ο οποίος και λέει να λες στην γκόμενα σου ότι θέλεις να βγαίνεις και με άλλες και να έχεις χαρέμι και άλλα τέτοια και αν είσαι φαν του DavidX (είναι μπόλικοι άλλωστε και στα Ελληνικά forums) σε προκαλώ να το κάνεις σε μια σχέση που -θα- έχεις και γράψε σε σχόλιο την αντίδραση της.

Έτσι, όταν μια γυναίκα δεν έχει σχέση, τότε είναι μεν ανοιχτή αλλά «ελέγχει» τον κάθε άντρα που θα γνωρίσει. Αν δεν της κάνει το «κλικ» για σχέση, δεν της είναι έμπιστος δηλαδή για κάτι τέτοιο, τότε ακόμη και ο καλύτερος Pickup Artist στην Ελλάδα να’ναι, δεν πρόκειται να την πηδήξει. Δεν αναφέρομαι εννοείται σε όλες, αλλά στις περισσότερες. Ακόμη και στα χειρότερα τσουλάκια που θα συναντήσεις, θα δεις ότι έχουν σχέση. Δεν είναι λίγες οι φορές που μου έχουν πει διάφορα σχόλια οι γυναίκες σχετικά με το στυλ μου (το «γυναικάς» και το «ότι σου γυαλίζει εσένα τρώγεται» ήταν τα πιο ήπια) και πολλές προσεγγίσεις μου έχουν φάει άκυρο γι’αυτήν την αύρα που έδειχνα.
Το αστείο είναι ότι με πήρε καιρό για να αποκτήσω αυτόν τον «αέρα» της άνεσης και του «παίχτη» και μου πήρε πάλι καιρό και διάφορες τακτικές και προσεγγίσεις για να καταλάβω πάνω κάτω τι παίζει και να ισορροπήσω τα πράγματα.

Κλείνοντας αυτό το κομμάτι έχω να καταλήξω στο ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν (και ψάχνονται) για κάποια μόνιμη σχέση. Δεν χρειάζεται να τα φτιάξεις μαζί της 10 μήνες για να σου το «δώσει», αρκεί να την πείσεις γι’αυτό με τον τρόπο σου. Γι’αυτό και τα «καλά παιδιά» έχουν και κάνουν σχέσεις. Δεν αναφέρομαι στους ντροπαλούς, αλλά σε πολλά καλά και ήσυχα παιδιά που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτό το πετυχαίνουν γιατί βγάζουν αυτήν την ασφάλεια, την σοβαρότητα της σχέσης. Τώρα να τους κερατώνουν στην πορεία, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο, δεν έχει σχέση με αυτό το άρθρο.

Πως παίζουμε όμως; Εγώ παίζω ανάλογα με την τύπισσα που έχω απέναντι μου. Αν την δω σοβαρή, θα το γυρίσω στο ήσυχο και λάου λάου στυλ, ενώ αν την δω «αλανάρια» θα πάω και στο πιο «πόρνικο». Δεν είναι όλες το ίδιο και δεν ζητάνε όλες το ίδιο, δουλειά μας είναι να βγάζουμε αυτό που επιθυμούν.
Έτσι, θα καταλάβεις αν κάποια ψάχνεται για σχέση από τις «σπόντες» που μπορεί να σου πετάει, όπως ταξίδια μαζί, να πάτε κάπου σε κάποιο πάρτι μαζί και γενικά σου μιλάει για το αύριο ΜΑΖΙ. Από αυτές «έκλεψα» και αυτό το στυλ και αφού το δούλεψα λίγο κατάλαβα ότι πιάνει.
Έτσι λοιπόν αν κάποια ψάχνει για σχέση και θέλεις να την κάνεις να νιώσει την ασφάλεια και να νιώσει «ζεστά» μαζί σου, θα πρέπει να την αναφέρεις για μελλοντικά σου σχέδια ΜΑΖΙ της. Ταξίδι θα’ναι, βόλτα σε πάρκο, ψώνια κλπ, ακόμη και το πιο χαζό να πεις, αρκεί να περιλαμβάνει το ότι θα είστε μαζί. Αυτό και μόνο φτάνει για να της βάλεις την ιδέα ότι την σκέφτεσαι σαν σχέση και όχι σαν σκεύος ηδονής. Ναι μεν ισχύουν οι όποιες απόψεις περί σεξ, προστυχιάς κλπ, αλλά θα πρέπει να «σπάσουμε» την προστασία της σχέσης πρώτα (μετά την οικειότητα βέβαια), για να μπουν όλα αυτά στο μυαλό της όμορφα και ωραία.
Τώρα, για να καταλάβεις αν κάποια «φωνάζει» για σεξ και δεν απαιτεί να κάνεις σχέση μαζί της (μπορεί να’ναι και παντρεμένη πχ), θα πρέπει στην συζήτηση σας να πετάς σεξουαλικά σχόλια, από τις πρώτες κιόλας κουβέντες και να δεις πως θα αντιδράσει. Αν γελά και σε ακουμπά στον ώμο (ή στο γόνατο, αν κάθεστε), είναι ΟΚ, ξέρεις ότι αυτήν δεν θέλει και πολλά πολλά, αφού αυτό το χαζόγελο είναι στην ουσία η σεξουαλική αύρα που σχηματίζεται και για να σχηματίζεται κάτι σεξουαλικό, τότε στο μυαλό της έχει μπει το σεξ μαζί σου.