Καλά παιδιά vs αλήτες, μια επιπλέον άποψη

Ξέρω ότι το θέμα αυτό «καλά παιδιά και αλήτες» έχει εξαντληθεί άπειρες φορές και από αυτό το blog, αλλά και από πολλά άλλα sites. Σε αυτό το θέμα θα δώσω μια επιπλέον ματιά στο θέμα αυτό.

Βασικά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες έλκονται από την προσωπικότητα ενός κακού παιδιού. Όχι όμως όλες. Σε δικές μου συναναστροφές παρατήρησα ότι οι γυναίκες που είναι «γεμάτες» μαγκιά, δεν έλκονται τόσο από τα λεγόμενα Badboys και αυτήν την «αύρα» γενικά, αλλά ζητάνε κάτι άλλο και αυτό είναι ο ρομαντισμός. Αυτό το προσθέτω σαν «σφήνα» στο άρθρο, μιας και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, θα αναλύσω άλλη φορά αν χρειαστεί για αυτές τις γυναίκες και τι παίζει, αλλά φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι άντρες δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες γυναίκες.

Πάντα οι καλοί είχανε δυσκολίες
Πάντα οι καλοί είχανε δυσκολίες 🙂

Όταν ξεκινούσα να βελτιωθώ, άρχισα (και εγώ) με την ιδέα ότι οι αλήτες κερδίζουν τις καλύτερες γκόμενες και φυσικά άρχισα να δουλεύω σε αυτήν την νοοτροπία. Βλέπεις ότι η άποψη μου πριν ασχοληθώ με το παιχνίδι ήταν ότι αν δεν είσαι ωραίος ή λεφτάς δεν θα έχεις και ωραίες γκόμενες. Με την είσοδο μου στο παιχνίδι, η άποψη μου άλλαξε και έγινε κάπως έτσι «αν δεν είσαι ωραίος ή λεφτάς, θα πρέπει να φέρεσαι σαν αλήτης για να έχεις ωραίες γκόμενες«.

Το θέμα με κάποιον που είναι όμορφος έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση του. Για παράδειγμα, σου έχει τύχει καμία φορά να φτιάξεις ωραία το μαλλί σου και να σου λένε όλοι τα καλύτερα λόγια; Δεν ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου και περπατάς με άλλον αέρα, αφού και σε γυναίκες να μιλάς, ξέρεις ότι έτσι είσαι ωραίος και φυσικά μιλάς με άλλον αέρα. Ή ακόμη και όταν αγοράσεις κάποια ρούχα που δείχνουν επάνω σου τέλεια, αν ακούσεις μερικά καλά σχόλια, δεν περπατάς με άλλον αέρα; Και αν μπεις σε κάποιο κλαμπ, δεν κάθεσαι σαν το παγόνι και καμαρώνεις;
Στην ουσία, αυτό είναι και το μυστικό των ωραίων αντρών. Η συμπεριφορά τους είναι αυτήν που κερδίζει τις εντυπώσεις, γιατί έχουν αυτόν τον αέρα της αυτοπεποίθησης και της ανωτερότητας, τον αέρα που φυσικά δεν έχουν όσοι δεν έχουν ακούσει κάποια καλά σχόλια για τον εαυτό τους ή την εμφάνιση τους. Και αν διαβάσεις παλιότερα μου άρθρα σχετικά με το πως οι ιδέες μπορούν να αλλάζουν την συμπεριφορά σου, θα καταλάβεις πως ένας άντρας με λανθασμένες ιδέες για τον εαυτό του φαίνεται «άσχημα» ακόμη και από χιλιόμετρα μακρυά. Έτσι λοιπόν, δεν είναι τόσο η εμφάνιση κάποιου για να κάνει σεξ με κάποια. Θα έλεγα ότι η καλή εμφάνιση είναι ένα συν για να ξεκινήσει μια συζήτηση.

Φυσικά όλα αυτά είναι από εμπειρίες μου και πως έχω δει μερικά πράγματα. Ήμουν παρών σε «ανοίγματα» πολύ ωραίων αντρών, οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να πουν έστω κάτι μετά το πρώτο γεια. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ένας ωραίος άντρας έχει την αυτοπεποίθηση του μέχρι εκεί, δηλαδή ότι είναι ωραίος και άρα αρέσει σε όλες. Αν αρχίσουν τα τεστ και τα αρνητικά σχόλια οι γυναίκες, χάνει την μπάλα, γιατί απλά δεν το έχει σε αυτό το σημείο. Σε έναν ωραίο άντρα λοιπόν, αν χαθεί η ομορφιά του, χάνεται και η γη κάτω από τα πόδια του, αφού το παιχνίδι του έχει χτιστεί γύρω από την εμφάνιση του.

Bitc$ please, I'm fabulous!
Bitc$ please, I’m fabulous! Αυτήν είναι η συμπεριφορά των ωραίων…

Έτσι λοιπόν, η συμπεριφορά ορισμένων, αυτό το «υφάκι» του δήθεν δηλαδή, κερδίζει ασφαλώς και τις εντυπώσεις. Ωστόσο δεν κερδίζει το… κρεβάτωμα, το οποίο και θέλει δουλειά και θα πω γιατί το λέω, μετά το παρακάτω παράδειγμα.
Έτυχε μια φορά, σε σχολή χορού, όπου ήμασταν πολλοί άντρες και γυναίκες, να υπάρχει και κάποιος ωραίος, ο οποίος σαφώς τραβούσε το ενδιαφέρων των νεώτερων κυρίως ηλικιών. Εγώ κρατούσα μια στάση χαλαρή (του στυλ μιλάω αλλά δεν τρέχει τίποτα) στο όλο θέμα και φυσικά άφησα όλους τους υπόλοιπους να πέσουν στις ωραίες. Αφού οι περισσότεροι έφαγαν τα μούτρα τους και μάλιστα μερικές κοπέλες μου έλεγαν «πως δεν γουστάρω τους άντρες που έρχονται εδώ για να βρουν γκόμενα» ή «κάνουν μπαμ όσοι θέλουν απλώς να πηδήξουν» (τα έχω ξαναπεί άλλωστε αυτά με το πόσο άσχημα φαίνεται κάποιος που γράφει στο κούτελο του «πηδάω ότι ανασαίνει»), περίμενα να δω τι παίζει με τον ωραίο, ο οποίος χαλαρά και ήταν ο πιο ωραίος εκεί μέσα.
Αυτό που παρατήρησα και επιβεβαίωσε τις τότε θεωρίες μου (που θα αναφέρω σε λίγο), ήταν ότι ναι μεν στην αρχή βρήκαν ενδιαφέρων να μιλάνε και να γνωρίσουν γενικά τον πιο ωραίο της σχολής, γρήγορα ξενερώσαν και τα πολλά «χαχα-χούχα» που είχαν με το παιδί, έγιναν απλώς ένα «γεια σου, πως είσαι«. Σε εκείνο το σημείο φυσικά άρχισαν και τα… σαγόνια του καρχαρία (εμού του αιδοίου δηλαδή) να «δαγκώνουν» και φυσικά άκουσα πολλά μέσα από τις τότε συναναστροφές που είχα με κάποιες και απλώς μου επιβεβαίωσαν τις όποιες μου θεωρίες. Γιατί, εδώ να πω, ότι όταν έχω κάποια νέα θεωρεία σχετικά, προσπαθώ να την αποδείξω με βάση κάποιες συναναστροφές που κάνω (συνήθως καίω και κάποια σετ). Μόνο τότε παίρνει το «πράσινο φως» η θεωρία μου και διαδίδεται.

Γιατί θα μου πεις ο ωραίος δεν πέτυχε; Βασικά γιατί δεν είχε το λεγόμενο παιχνίδι. Και για εμένα, παιχνίδι ΔΕΝ είναι να είσαι πολύ όμορφος και να πηδήξεις με αυτό, αυτό λέγεται «τύχη» και όχι παιχνίδι. Το παιχνίδι ξεκινά από το πρώτο ΟΧΙ της γυναίκας. Παιχνίδι δεν είναι να μαμας με την εμφάνιση σου και μετά να ξενερώνουν με το στυλ σου, παιχνίδι είναι να μην σε θέλει αρχικά και να την «παίξεις» ώστε να της αλλάξεις την άποψη της για εσένα και φυσικά να της κάνεις να σε θέλει. Αυτό είναι το λεγόμενο παιχνίδι.

Οπότε καταλήγουμε στο αιώνιο ερώτημα, γιατί οι γυναίκες τελικά γουστάρουν τα κακά παιδιά; Η απάντηση τελικά ήταν απλή, που εμένα με πήρε καιρό για να την καταλάβω, μιας και τα περισσότερα βιβλία και forums είναι απλώς αναμασημένες θεωρίες. Γιατί όλα έχουν να κάνουν με το σεξ. Τόσο απλό. Το ότι είναι κανείς κωλόπαιδο, αλήτης, εγκληματίας ή ο ίδιος ο Al Capone, δεν έχει καμία σημασία για το στυλ του, αλλά για το πως θα προχωρήσει τα πράγματα. Ένας που δεν «το έχει», όσο ωραίος και να είναι (εκτός και αν είναι διάσημος, οπότε η κάθε γκόμενα θέλει να το κάνει με τον «τάδε») δεν μπορεί να προχωρήσει τα πράγματα προς το σεξ. Και οι γυναίκες θέλουν το σεξ, όσο και το φαγητό τους. Ένας «αλήτης» δεν μασάει να πει αυτό που θέλει, γιατί κακά τα ψέματα ένας πχ επιτυχημένος και πανέξυπνος άντρας θα βάλει το μυαλό του σε μια διαδικασία να σκεφτεί:
«Αν πω αυτό, αυτήν μετά θα πει αυτό; Και αν πω έτσι, τι θα πει αυτή μετά; Και αν την χάσω;»
Αυτό λέγεται και μαθηματικό μυαλό και είναι και μια «αρρώστια» που κολλάει τους περισσότερους που ασχολούνται με το Pickup, τους βάζει να σκέφτονται και φυσικά να εξαντλούν τα πάντα για να κάνουν μια κίνηση.

Και ερχόμαστε στους αλήτες. Οι περισσότεροι, κακά τα ψέματα, δεν έχουν και το υψηλότερο IQ. Που σημαίνει ότι δεν σκέφτονται και τόσο πολύ τις συνέπειες όσων θέλουν να κάνουν, γιατί δεν τους νοιάζει κιόλας, αλλά πράττουν. Έτσι μια γυναίκα, όσο «κυρία» και αν είναι, επιθυμεί το σεξ σαν τρελή. Και ξέρει ότι ένας «ήσυχος» απλώς θα πάει τα πράγματα στο πολύ χαλαρό ή θα περιμένει το πράσινο φως από την ίδια. Σε αντίθεση φυσικά με τον «αληταρά» (sorry, το λέω έτσι για τις ανάγκες του άρθρου, δεν έχω τίποτα με κανέναν, άλλωστε έχω φίλους που στο παρελθόν είχαν κάνει και φυλακή) ξέρει ότι θα προχωρήσει το πράγμα εκεί που επιθυμεί η κάθε γυναίκα, στο σεξ, αδιαφορώντας για το τι θα σκεφτεί η ίδια αν της πει οτιδήποτε. Και μην νομίζεται ότι τα βρωμόλογα κάνουν και κάποιον αλήτη, έτσι; Και οι Πακιστανοί στα φανάρια τα ίδια λένε, δεν σημαίνει ότι τις ανάβει κιόλας αυτό.

Φυσικά δεν χρειάζεται κανείς να είναι αλήτης για να δείξει όλα αυτά. Αλλά μην ξεγελιέται και κανείς ότι με 2-3 ατάκες ή με μερικά βρωμόλογα θα δείξει ότι είναι και κάτι. Καμία σχέση και μάλιστα αν προσποιείται κιόλας, κινδυνεύει να «κάψει» την συναναστροφή τελείως. Να θυμάστε κάτι που κανένα βιβλίο δεν πρόκειται να το αναφέρει γιατί δεν τους συμφέρει και φυσικά έχουν κάψει πολύ κόσμο με το να τους βάλει σε «τρυπάκι» να φέρονται σαν τα χειρότερα τσογλάνια. Είναι ψέμα ότι οι γυναίκες δεν χωνεύουν τα καλά παιδιά. Τα χωνεύουν και πολύ μάλιστα, άλλωστε γιατί τους μιλάνε; Αν ήταν αλήθεια, δεν θα τους κοίταγαν καν. Όπως επίσης είναι ψέμα ότι οι γυναίκες δεν θέλουν λουλούδια και κέρασμα. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες απλώς ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ τους άντρες ΧΩΡΙΣ αυτοπεποίθηση και αυτό γιατί δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσουν την κατάσταση. Πιστεύεις ότι αν ο «αλήτης» στείλει σε κάποια που την πηδάει όπου βρει, ένα μπουκέτο με λουλούδια, θα σκεφτεί η γκόμενα «Α, μου έστειλε λουλούδια, τι καλό παιδί, δεν τον θέλω πλέον» ή θα σκεφτεί «ΩΧ, μου έστειλε λουλούδια, άρα με σκέφτεται, ευτυχώς, το βράδυ θα του το ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο«.

Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι και έπρεπε να αλλάξω μυαλά και σκέψη, έκανα κάτι που μπορεί να φανεί κάπως περίεργο. Άφησα τελείως τον εαυτό μου, πήρα κιλά και γενικά ήμουν χύμα (καλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να το κάνει κανείς) με κύριο σκοπό να προσπαθήσω να χτίσω το παιχνίδι μου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην εξαρτώμαι από εξωτερικούς παράγοντες (ρούχα, εμφάνιση), αλλά από εσωτερικούς (ιδέες, νοοτροπία). Έτσι, για να δω με τα μάτια μου ότι και οι χοντροί (αν έχουν τον τρόπο) μπορούν να μαμήσουν. Και φυσικά, αν και με πήρε κάμποσο, το κατάφερα και όταν είδα τελικά τα πρώτα μου σημάδια έλξης, είδα ότι τα πάω καλά και επιβεβαιώθηκα.
Εδώ και δεν θέλω να σου το παίξω μαγκιά (αυτά τα κοπλεξιλίκια άλλωστε τα έχω προσπεράσει προ πολλού), έχω «βάλει» μέσα μου (στο μυαλό, μην… παρεξηγηθώ 😉 ) τον απλό και χύμα τρόπο. Από μόνος μου αντιδρώ, δεν σκέφτομαι δηλαδή τι θα πω και τι θα κάνω και γενικά δουλεύω κάπως «άμα γουστάρεις ΟΚ, αλλιώς το πούλο«. Και δεν προσποιούμαι, απλώς έχω μπει σε τέτοια νοοτροπία. Και δεν είμαι αλήτης, ούτε και φέρομαι έτσι. Άλλωστε το μότο μου είναι «κύριος ήρθα και κύριος φεύγω«.

Έτσι, κλείνοντας, αν κάποια σε δει σαν «φίλο» της ή δεν σε θέλει, αντί να προσπαθήσεις να μάθεις τι είπε ο αλήτης γνωστός σου και την «έριξε», καλύτερα προσπάθησε να μπεις στον δικό του τρόπο σκέψης και φέρσου σαν αυτόν (στο κομμάτι φυσικά «οδηγώ τα πράγματα προς το σεξ»). Μια γυναίκα επιθυμεί περισσότερο έναν «αλήτη» στο σεξ και το καλόπαιδο για τις βόλτες της, αφού ο αλήτης ή δεν θα θέλει να πάει εκεί που θέλει αυτήν (άρα θα πρέπει να βρει τον μακάκα η γκόμενα για να την πάει) ή θα έχει άλλες δουλειές, από το να επιλέξει έναν ήσυχο για να κάνει (βαρετό) σεξ μαζί του και να «γράψει» τον αλήτη. Είναι απλό.