Κατηγορίες γυναικών και ποιες να προσέχεις

Ασφαλώς και καμία γυναίκα δεν είναι ίδια με την άλλη. Όλες είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Ωστόσο, ας κάνουμε μια προσπάθεια να τις θέσουμε σε μερικές κατηγορίες.
Υπάρχει μια αντίστοιχη λίστα για τις ελεύθερες, αλλά ας δούμε παρακάτω μερικές κατηγορίες γυναικών και με ποιες αξίζει να ασχοληθείς και με ποιες όχι. Θα αναλύσω στο τέλος περισσότερα.

1.Οι θετικές
Οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι θετικές στην προσέγγιση σου. Χαμογελάνε, σε αγγίζουν, φλερτάρουν μαζί σου και γενικά η όλη ατμόσφαιρα είναι θετική. Δεν σου «πετάνε» τα γνωστά τους, όπως πχ έχω σχέση και σε ρωτάνε και αυτές, συμβάλλοντας έτσι στον διάλογο.

2.Οι ουδέτερες
Οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι 50-50. Δεν σε έχουν εντάξει ακόμη σε κάποια «κατηγορία» (πχ φίλος, πιθανή σχέση), οπότε θέλουν λίγο το χρόνο τους. Σε αυτήν την κατηγορία, οι γυναίκες δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν κάτι μαζί σου, μπορεί καμιά φορά να σε πετάξει καμία «σπόντα» (έχω σχέση, δεν ενδιαφέρομαι κλπ), αλλά θα συνεχίσουν να παραμένουν και να απαντούν στις ερωτήσεις σου.

3.Οι ψεύτικες
Η χειρότερες γυναίκες. Μπορεί να έχουν σχέση ή να είναι ελεύθερες, αλλά σε «παίζουν». Μπορεί να γελάνε με τα αστεία σου, να σε ρωτάνε διάφορα, να σε αγγίζουν πολύ, να σε φλερτάρουν κιόλας, αλλά δεν ενδιαφέρονται να κάνουν κάτι μαζί σου, από το να «παίξουν» για λίγο, για να περάσουν τον χρόνο τους (ή να βγάλουν κανένα ποτό τζάμπα κλπ).

4.Οι αρνητικές
Είναι οι γυναίκες που όταν τις πλησιάσεις, θα διακρίνεις μια ξινίλα επάνω τους. Θα σου φερθούν άσχημα ή θα προσπαθήσουν να σε πληγώσουν ψυχολογικά ή μπορεί να σε προσπεράσουν χωρίς να σου πουν κουβέντα.

Από τις παραπάνω κατηγορίες, η πρώτη είναι φυσικά και αυτή που θα ασχοληθείς. Μπορείς να καταλάβεις εύκολα από την συμπεριφορά τους, ότι ενδιαφέρονται.

Η 2η κατηγορία, συνήθως απαιτεί χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους. Γυναίκες την κατηγορίας αυτής, ειδικά αν προσεγγίζεις περισσότερο στην «ψύχρα», θα τις συναντήσεις περισσότερο από τι της 1ης.
Ένας αρχάριος δεν χρειάζεται να ασχοληθεί μαζί τους, ωστόσο κάποιος πιο έμπειρος, μπορεί να τις «σπάσει» (έχω «σπάσει» τον «τσαμπουκά» σε τέτοιες γυναίκες πολλές φορές, όχι γιατί άξιζε, αλλά περισσότερο για να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω).
Οι συγκεκριμένες σου φέρονται καλά, αλλά μερικές φορές αν είναι 2 κοπέλες μαζί, συνήθως η φίλη του στόχου σου αρχίζει να φέρεται άσχημα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο και ο στόχος σου, ειδικά αν αρχίσεις να την «λες» στην φίλη της. Το να συνεχίσεις, απαιτεί φυσικά μεγάλα @@ για να τις κουμαντάρεις και να μην φύγεις με την ουρά στα σκέλια
Ωστόσο, αν δεν σου φερθεί άσχημα και είναι απλά «δεν ξέρω ακόμη», δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και καλή κοπέλα, αν μπορέσεις και την κερδίσεις. Το λέω αυτό για να μην την κρίνεις άσχημα αν είναι ψιλό κρύα, το αν φέρεται έτσι δεν σημαίνει ότι δεν είναι και καλή κοπέλα.

Η 3η κατηγορία είναι και αυτήν που θα πρέπει να καταλάβεις, αν δεις μια γυναίκα να είναι υπερβολικά θετική απέναντι σου, χωρίς να δείχνει πιωμένη. Για να καταλάβεις ότι είναι υπερβολικά θετική μαζί σου, απλά τσέκαρε εξ αρχής αν σου δείχνει πολλά από τα θετικά σημάδια με την μια.
Οι συγκεκριμένες συνήθως έχουν σχέση και περνάνε καλά μαζί της, αλλά τις αρέσει η επιβεβαίωση (ειδικά αν είναι πάνω από 28) ή το «παιχνίδι» γενικά. Ο μόνος τρόπος για να το καταλάβεις, είναι να προχωρήσεις τα πράγματα πολύ μπροστά και να αρχίσεις τα σεξουαλικά σχόλια. Αυτές συνήθως, όταν προχωράς το πράγμα προς το σεξ, θα κάνουν πίσω και όταν κάνεις και εσύ πίσω (λογικά, σε αυτό το σημείο θα σκέφτεσαι κάτι του στυλ «τι έκανα λάθος;«), θα τις δεις να «επιστρέφουν» στο παιχνιδιάρικο στυλ τους.
Αυτές τις γυναίκες θα πρέπει να τις αφήσεις και να μην ασχοληθείς καν μαζί τους, όταν καταλάβεις ότι είναι σε αυτήν την κατηγορία. Θα χάσεις τον χρόνο σου, ενώ στην χειρότερη περίπτωση θα σε πληγώσουν συναισθηματικά.

Η 4η κατηγορία είναι και αυτήν που πρέπει να αποφεύγεις αμέσως. Αν πλησιάσεις κάποια και δεις να φέρεται άσχημα ή να μην σου μιλάει ή να σου γυρνά την πλάτη, μην ασχοληθείς μαζί της. Μπορεί να το πας στο «πολλά βαρύς», αλλά δεν χρειάζεται. Θα χάσεις τον χρόνο σου και μπορεί και την ψυχραιμία σου με κάποια, που συνήθως ή είναι ξενέρωτη από την φύση της, είτε κάτι της έχει τύχει και δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι με κάποιον, ενώ μπορείς να πλησιάσεις κάποια άλλη και να είναι πιο φιλική.