Κυκλοφόρησε εφαρμογή στο Facebook για να βρίσκεις άτομα για one night stand!

Αυτά είναι καλά νέα για τους φίλους του online game και συγκεκριμένα μέσω του Facebook. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια εφαρμογή, η οποία έχει σαν σκοπό να βοηθήσει την ερωτική ζωή του χρήστη της.

Πρόκειται για την εφαρμογή Bang with Friends, η οποία στην ουσία σε βοηθά να βρεις άτομα που ψάχνονται για one night stand. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς μέσω της εφαρμογής και να δηλώσεις ότι ψάχνεσαι για one night stand και η εφαρμογή θα σου εμφανίσει ποιοι από τους φίλους σου ψάχνονται επίσης. Οι δημιουργοί της αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να μάθουν οι πάντες για τις αναζητήσεις σου, παρά μόνο όσοι έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται και αυτοί (και φυσικά έχουν εγκαταστήσει και οι ίδιοι την εφαρμογή). Οπότε και να το μάθουν κάποιοι, ήδη θα ξέρεις και εσύ για την πάρτι τους.

Αφού βρεις την υποψήφια, επιλέγεις «Down To Bang» και αυτό μετατρέπεται σε «Awaiting Bang», που σημαίνει (ενημερωτικά αναφέρομαι γιατί δεν το έχω δοκιμάσει) ότι απλά αναμένεις το πράσινο φως.

Τι ρουτίνες και τι «Online Game», η δουλειά εδώ γίνεται άμεσα. Σε «π΄θω», πάμε να την βρούμε. Απλά πράγματα.

Και αν σκεφτεί κανείς ότι και καλά σιγά να μην έχει πέραση, οι δημιουργοί της αναφέρουν ότι σε μια εβδομάδα ξεπέρασε τα 30.000 μέλη και συνεχίζει ακάθεκτη. Το θέμα είναι να μην γίνει «ΚΨΜ» η εφαρμογή και υπάρχουν μόνο άντρες που ενδιαφέρονται και γυναίκες ελάχιστες (τι να προλάβουν και αυτές μετά).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα για την εφαρμογή και εδώ.