Λυπάμαι φίλε, σε χρησιμοποιεί

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, υπάρχουν δυο ειδών κατηγορίες γυναικών, αυτές που σε θέλουν ερωτικά και αυτές που δεν σε θέλουν. Ωστόσο θα αναλύσουμε και μια άλλη κατηγορία, η οποία σπανίως αναφέρεται και είναι αυτή που «πονάει» περισσότερο, αυτές που το παίζουν ότι σε θέλουν για να κερδίσουν κάτι από εσένα.

Είχα αναφέρει και σε παλιότερο άρθρο για την κατηγορία αυτήν, αλλά δεν το είχα αναλύσει αρκετά, υποσχόμενος ότι θα το έκανα κάποια στιγμή στο μέλλον. Επειδή πολλοί μου ζητάνε να προσθέτω (σιγά σιγά και) τα άρθρα που υπόσχομαι, ας ξεκινήσω λοιπόν από αυτό.

Θυμάμαι παλιότερα, προτού αρχίσω να ασχολούμαι με το Pickup, όταν έβγαινα με γυναίκες του κοινωνικού μου κύκλου, υπήρχαν φορές που συζητούσαμε σχετικά με το θέμα φλερτ. Ήταν μια λοιπόν που μου είχε πει τότε ότι της άρεσε να «κοροϊδεύει» τους άντρες, ώστε να νομίζουν ότι τους γουστάρει. Εδώ να αναφέρω ότι η τύπισσα ήταν σκληρό καρύδι και την εποχή εκείνη ήμουν beta, οπότε και δεν μπορούσα να την «παίξω» με αποτέλεσμα να είμαστε «φίλοι» και να μου τα λέει όλα (ή σχεδόν όλα).

Έτσι λοιπόν μου είχε πει ότι της αρέσει να «παίζει» με τα μάτια κάποιον και όταν την πλησιάζει να τον απορρίπτει για να γελάει με την παρέα της, να το παίζει ερωτευμένη με κάποιον, για να της κάνει τα χατίρια αλλά και όταν είχε σχέση με κάποιον που δεν γούσταρε πολύ, να το παίζει στο κρεβάτι ότι την έκανε «κομμάτια».
Μπορεί να είχε περάσει ο καιρός, αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου αυτήν την τύπισσα και έτσι προσπαθούσα να μαθαίνω για το πως μπορείς να τις ξεχωρίζεις.

Γνώριζα 2-3 «παλουκάρια», τα οποία είχαν σχέση με απίστευτες (σε ομορφιά) γυναίκες, που με έκαναν να απορώ τι έπαιζε. Βλέπετε ήταν τα πρώτα μου βήματα στο Pickup και οι τύποι δεν ήταν και τόσο alpha, με αποτέλεσμα να είχε μια απορία σχετικά με το πόσο τα καλά παιδιά δεν σκοράρουν, όπως τουλάχιστον μαθαίναμε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο ένας από αυτούς την βοηθούσε στην μετακόμιση της (φοιτήτρια) και με το βάψιμο του σπιτιού της, ενώ ο 2ος έκανε κοπάνα από την δουλειά του για να την πηγαίνει στην δική της ή για να της πηγαίνει φαγητό.

Αν και ο εγωισμός μου μου έλεγε ότι τους χρησιμοποιούν, οι περισσότεροι στην παρέα τους είχαν «θεούς του φλερτ», ενώ οι ίδιοι πετούσαν από καμάρι. Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, σαν άντρας νιώθεις πιο «μάγκας» αν έχεις δίπλα σου μια γυναίκα 9+ και όλοι μας προσπαθούμε να κερδίσουμε αυτές. Για εμένα δεν έχει να κάνει με το ότι είναι καλύτερες, αφού τις περισσότερες φορές οι πολύ όμορφες είναι οι χειρότερες για σχέση, αλλά για τον αντρικό μας εγωισμό.
Για να μην μακρηγορώ, σε ελάχιστο διάστημα τους είχαν παρατήσει, αλλά για εμένα ήταν ένα μάθημα αυτό, αφού παρατηρώντας τους, έμαθα κάποια πράγματα, τα οποία βελτίωσα με τον καιρό και με τις συναναστροφές μου.

Το παρών άρθρο ΔΕΝ έχει να κάνει με το αν σε έχει μια γυναίκα «φίλο», αλλά με το αν σε δουλεύει ή όχι προς όφελος της. Και όταν το καταλάβεις, είναι ο χειρότερος πόνος που μπορεί να νιώσεις. Έτσι, ας δούμε μερικά «κόλπα» τους παρακάτω.

Ξεκινώντας λοιπόν με την προσέγγιση, πολλές γυναίκες μπορεί να σε φλερτάρουν, χωρίς ωστόσο να τις αρέσεις. Το κάνουν για να σε δοκιμάσουν, το κάνουν για τον εγωισμό τους, το κάνουν για πλάκα, δεν μπορείς να γνωρίζεις πάντα. Αλλά μπορείς να ξέρεις αν σε δουλεύουν, διαβάζοντας πάντα την γλώσσα του σώματος τους, η οποία δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί. Αν το σώμα της δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα της, τότε σε συμβουλεύω να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας σε άλλη παραλία. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αν πλησιάσεις κάποια και δεις την πιο θετική αντίδραση που σου έχει τύχει, να κοιτάζεις αν αυτή η αντίδραση είναι fake και μάλιστα να φύγεις, αλλά καλό είναι να γνωρίζεις ότι δεν είναι πάντα ότι δείχνει.

Αλλά το «δούλεμα» τους, δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα προσέγγιση. Ας πούμε ότι είσαι ένα καλό παιδί (ας πούμε είπα, μην βαράς 🙂 ) και τα έχεις φτιάξει μαζί της. Για να ξέρεις αν είναι απόλυτα «δική σου», θα πρέπει να παρατηρείς το κατά πόσο θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Αν σου το προτείνει/το θέλει και η ίδια, αν το κάνει με «χαρά» και όχι από αγγαρεία, αν σου κάνει τα γούστα σου κτλ.
Απαντήσεις όπως «με πονάει το κεφάλι μου σήμερα«, «σήμερα δεν μπορώ«, «στο στόμα; Χα!» κλπ είναι μερικά σημάδια ότι δεν είναι 100% σεξουαλικά σε εσένα.
Βέβαια το αν μια γυναίκα χρησιμοποιεί έναν άντρα και έχει σχέση μαζί του, είναι κομματάκι δύσκολο να το καταλάβει και ιδιαίτερα στην αρχή της σχέσης, αφού τα σημάδια εκεί είναι μεν υπαρκτά, αλλά είναι περίπλοκα. Για παράδειγμα, αν εξαιρέσεις το σεξ που αναφέρω παραπάνω, σου έχει κάτι κάποιος γι’αυτήν, αλλά αυτήν σου είπε το αντίθετο; Σου ζητάει συνεχώς αλλά ποτέ δεν κάνει κάτι για εσένα; Σε ζηλεύει υπερβολικά (αν ναι, τις περισσότερες φορές είναι ψεύτικο); Απολογείται εύκολα για κάτι που έκανε, αλλά μετά επαναλαμβάνει αυτό το κάτι;
Αυτά είναι μερικά από τα σημάδια ότι η σχέση αυτήν δεν θα πάει και πάρα πολύ καλά ή ότι σε χρησιμοποιεί.

Αλλά δεν τελειώσαμε, υπάρχει και ένα 3ο κομμάτι στο άρθρο και αφορά τα ουρλιαχτά «ικανοποίησης» κατά την διάρκεια του σεξ. Θυμάμαι μια φορά όταν ήμουν διακοπές, ήταν ένας 50+ «χλιδάτος» ο οποίος είχε την ομορφότερη γκόμενα (~25χρ) στο beach bar που τον είδα. Χαλαρά ήταν γκόμενα του, αφού ο ίδιος είχε βέρα ενώ η άλλη όχι, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, αφού αυτό δεν έχει και τόσο σημασία, όσο το παρακάτω.
Αφού έφυγαν, τους ξανά είδα στο ξενοδοχείο που έμενα, όπου μπήκαν με την πανάκριβη τζιπάρα του (αυτές που είναι σαν «πλοίο»). Κάπου μέσα στην νύχτα ακούστηκαν και κάποια ουρλιαχτά, «τι μου κάνεις«, «σκίσε με» και τέτοια, όπου έδειχναν ότι ο 50αρης ήταν κανόνι στο κρεβάτι. Αυτό που δεν μου άρεσε όμως όταν τους είδα στο «μπιτσόμπαρο» ήταν ότι κάποια στιγμή είχε έρθει και στην παρέα ένα «αλάνι» (γνωστός του 50αρη, απ’ότι έδειχνε) και σαν «master» στην γλώσσα του σώματος (έτσι αυτοαποκαλούμαι 🙂 ) είχα καταλάβει ότι η «μικρά» τον γούσταρε. Ε, κάποια στιγμή τους πέτυχα και μαζί. Φυσικά δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς, ότι ήταν μαζί με τον 50αρη για να έχει τζαμπέ και χλιδάτες διακοπές. Αλλά θα μου πεις αφού στο σεξ την έκανε «κομμάτια», γιατί τον κεράτωνε (κεράτωνε τον εραστή της με λίγα λόγια);

Την απάντηση την δίνει μια έρευνα. η οποία δείχνει ότι το 66% των ερωτηθέντων γυναικών, δήλωσαν ότι τα ουρλιαχτά και οι φωνές κατά την διάρκεια του σεξ είναι -συνήθως- ψεύτικα και το κάνουν είτε επειδή βαριούνται, είτε επειδή είναι κουρασμένες ή ακόμη και επειδή θέλουν να τελειώσει (η πράξη) γρήγορα, αφού οι άντρες ανάβουμε περισσότερο με τα ουρλιαχτά (άλλωστε η βιομηχανία του σεξ δεν τρώει κουτόχορτο, ξέρει τι κάνει). Μάλιστα οι ερευνητές χρησιμοποίησαν την φράση «manipulate male behavior to [the women’s] advantage«.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από τέτοιες συμβουλές

Αυτά λοιπόν είναι μερικά κόλπα των γυναικών που δείχνει ότι υποκρίνονται. Φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να την χωρίσεις αν πχ ουρλιάζει κατά την διάρκεια του σεξ αλλά και ούτε αν κάποια στιγμή είναι κουρασμένη και δεν έχει όρεξη, αλλά θα πρέπει να το κάνεις αν καταλάβεις ότι σε χρησιμοποιεί.
Και είναι καλύτερα να το κάνεις εσύ πρώτος, παρά να το μάθεις αργότερα.

Και κάτι για να γελάσουμε 🙂