Λυπάμαι Mario, αλλά την πριγκίπισσα την ξηγιέται ο Bowser

Τον περασμένο Αύγουστο, είχαμε μάθει για μια τρομοκρατική επίθεση σε ένα Γαλλικό τραίνο, αλλά και την γενναιότητα που έδειξαν μερικοί, οι οποίοι καταφέρανε να αφοπλίσουν τους τρομοκράτες και να αποτρέψουν έτσι την επίθεση.

Ένας εκ των τριών γενναίων ήταν και ο Αμερικανός στρατιώτης Σπένσερ Στόουν, ο οποίος μάλιστα επαινέθηκε για την προσπάθεια του από τον πρόεδρο Ομπάμα, καθώς και άλλους ηγέτες. Ο Σπένσερ Στόουν πρόσφατα βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα στην προσπάθεια του να δείξει ακόμα μία φορά την γενναιότητα του για το καλό του συνανθρώπου του. Αλλά εδώ τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε αφού βρέθηκε μαχαιρωμένος.

Η είδηση «πέρασε στα ψιλά» από τα Ελληνικά μέσα και δεν αναφέρθηκε ο πραγματικός λόγος του μαχαιρώματος, ο οποίος δεν είναι άλλος από… γυναίκα. Ο Σπένσερ Στόουν λοιπόν μαχαιρώθηκε στην προσπάθεια του να προστατεύσει μια γυναίκα, την οποία χτύπαγε ο γκόμενος της στον δρόμο.

Αφού λοιπόν ο στρατιώτης της «έφαγε» από τον αγαπητικό της λεγάμενης, με κίνδυνο ακόμη και της ζωής του, η τύπισσα τον ευχαρίστησε για την πράξη του και έφυγε μαζί με αυτόν που την χτύπαγε, αφήνοντας -φαντάζομαι- άφωνο τον ήρωα μας, ο οποίος θα σφάδαζε από τους πόνους. Το χειρότερο; Ούτε καν κάποιο ασθενοφόρο δεν κάλεσε η τύπισσα να βοηθηθεί ο ήρωας μας.

Το δίδαγμα της ιστορίας λοιπόν είναι ότι σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να βοηθήσετε κάποια γυναίκα που την χτυπάει ο γκόμενος/άντρας της, γιατί 1ον) όταν κάποιος χτυπάει με τόση άνεση μια γυναίκα στην μέση του δρόμου, το ίδιο άνετα μπορεί να χτυπήσει και έναν άντρα και 2ον) ποτέ δεν ξέρεις τι «σιδερικό» μπορεί να κουβαλάει ο άντρας αυτός, το ιστορικό του και τι μπορεί να κάνει σε εσένα αν θελήσεις να υπερασπιστείς την γυναίκα-θύμα της υπόθεσης.

Τι τραβούσαμε και τότε για να σώσουμε την πριγκίπισσα. Δύσκολα χρόνια :)
Τι τραβούσαμε και τότε για να σώσουμε την πριγκίπισσα. Δύσκολα χρόνια 🙂

Το να καθίσεις να ασχοληθείς με μια τέτοια περίπτωση είναι χαμένος χρόνος και επικίνδυνο για την ζωή σου. Η γκόμενα ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να πέσει στην αγκαλιά σου επειδή την «έσωσες» από τον κακό, αλλά θα φύγει πάλι με αυτόν που μόλις την χτύπαγε και υπάρχουν στο net (και όχι μόνο) άπειρες τέτοιες περιπτώσεις. Αν θέλεις να κάνεις καλό, βοήθα κάποιον συνάνθρωπο σου που έχει πραγματική ανάγκη, γιατί μάντεψε η τύπισσα που θα της «φάει» και μετά θα τον «περιποιηθεί» στο σπίτι τους, δεν θεωρεί ότι το έχει ανάγκη αλλά ότι της αξίζει, αλλιώς δεν θα καθόταν μαζί του. Και αν θεωρείς ότι κάθεται μαζί του επειδή φοβάται, θα μπορούσε να απευθυνθεί και στην δικαιοσύνη.

Καλοί οι ιππότες, αλλά ας μείνουν στα παραμύθια...
Καλοί οι ιππότες, αλλά ας μείνουν στα παραμύθια… [Εικόνα από Dailymail.co.uk]

Οι γυναίκες λοιπόν, μπορεί να περιμένουν τον ιππότη, ο οποίος θα έρθει επάνω στο κατάλευκο άλογο του για να τις σώσει από τον… δράκο, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, «περνάνε καλά» με τον ίδιο τον δράκο. Το να προσπαθήσεις να μπεις ανάμεσα τους, με σκοπό είτε γιατί πιστεύεις στο καλό γενικά, είτε γιατί έχεις άλλο σκοπό (πχ να κερδίσεις την γκόμενα), είναι χαμένος χρόνος.

Παρότι τρώει της χρονιάς της, όταν το πλήθος μαζεύεται να την βοηθήσει, προσπαθεί να σώσει τον άντρα της (που μόλις την χτύπαγε μέχρι αναισθησίας) από το εξαγριωμένο πλήθος και μάλιστα σπρώχνοντας τους με μανία. Μην δείτε το video όσοι είστε ευαίσθητοι, μπορεί να βρείτε σκληρές εικόνες.

Δεν λέω να μην βοηθήσεις κάποια που της επιτίθεται κάποιος με σκοπό να την κλέψει για παράδειγμα και αυτό ΜΟΝΟ αν πιστεύεις ότι μπορείς να την βοηθήσεις ή σε παρόμοια κατάσταση να μην πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία, ασφαλώς και να το κάνεις. Αλλά ποτέ μην προσπαθήσεις να το παίξεις ιππότης και ειδικά σε μια γυναίκα που δεν την γνωρίζεις, γιατί μπορεί και να την πατήσεις και από την ίδια την τύπισσα.