Μήπως οι γυναίκες αισθάνονται κάπως "φτηνές" από το Day Game;

Έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες (όχι όλες ευτυχώς) θεωρούν το Day Game ότι τις κάνει να νιώθουν σαν πουτ@νες.

Προτού καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα , δοκίμασα κάμποσα ανοίγματα έτσι στο «χύμα», απλά και μόνο για να δω αν ισχύει και κυρίως μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία να το ψάξω καλύτερα, επειδή έχω ακούσει από πολλές γυναίκες να λένε «φίλε, δεν είμαι εγώ τέτοια γυναίκα. Καλύτερα να ψάξεις αλλού«.
Φυσικά δεν το έχω ακούσει μόνον εγώ, αλλά και άλλοι που μιλάω, ακόμη και σε διαφορετικές πόλεις (όχι βέβαια λέξη προς λέξη το ίδιο, αλλά η σημασία είναι η ίδια).

Ωστόσο, για να μην αποθαρρύνω κάποιον που θέλει να δοκιμάσει, δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες σκέφτονται το ίδιο. Ωστόσο αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν μια γυναίκα είναι μόνη της και χωρίς να έχει κάνει σχέση κάμποσο καιρό, θα χαρεί με αυτήν την προσέγγιση και θα ανταποκριθεί κατάλληλα. Ωστόσο αυτό το να «φας» γυναίκα άλλου, τουλάχιστον στο Day Game δεν «παίζει» 100%, αφού μπορεί μια γυναίκα να σκεφτεί πολλά «σενάρια» σχετικά με την προσέγγιση σου.

Πίσω λοιπόν στο συμπέρασμα μου, είχα πλησιάσει μια φορά μια γυναίκα περίπου 40χρ. Εφόσον περίμενα να χαλαρώσει λίγο από την προσέγγιση (απότομες φάσεις κλπ, πάντα χρησιμοποιώ κάτι αστείο όταν τις βλέπω έτσι παγωμένες), μου λέει το κλασικό «δεν είμαι έτσι εγώ κλπ». Όταν με είδε ότι παρέμεινα και συνέχισα, της έκανα διάφορες ερωτήσεις για να ξεκολλήσει από την σκέψη «δεν είμαι εγώ τέτοια«.
Κάποια στιγμή της λέω «ξέρεις κάτι, τελικά οι Ελληνίδες είστε ξενέρωτες σχετικά με το θέμα προσέγγιση, δεν έχετε ανοιχτό μυαλό όπως πχ η υπόλοιπη Ευρώπη«.
Μου λέει «έμεινες εξωτερικό;» Της λέω «ναι, έκανα έξω ένα φεγγάρι και γνώρισα με αυτόν τον τρόπο γυναίκες που εκτός από όμορφες, ήταν φυσικά ακομπλεξάριστες» (εδώ να πω ότι ΔΕΝ έμεινα ποτέ παραπάνω από μερικές ημέρες στο εξωτερικό, αυτό το είπα για να της «χτυπήσω» τον εγωισμό της.).
Τότε μου απαντά «κοίταξε να δεις, εγώ δεν είμαι κομπλεξική και έχω ανοιχτό μυαλό, αλλά να ξέρεις ότι πολλές γυναίκες δεν ενθουσιάζονται με αυτόν τον τρόπο προσέγγισης«.
Από την κουβέντα μας σχετικά με το θέμα αυτό, άρχισα να θυμάμαι ότι μου το είχαν πει και άλλες γυναίκες αυτό, αλλά δεν το έδωσα ποτέ σημασία και μάλιστα, όταν το ξανασκέφτηκα, μου το έλεγαν κάπως πειραγμένες.

Μια άλλη φορά πάλι, όταν πλησίασα ξανά μια κοντά στα 40χρ, μου είπε αμέσως ότι είχε πρόσφατα χωρίσει και ότι θα ήθελε να βγούμε. Στο ποτό τώρα που είχαμε βγει, μου είπε ότι πρώτη φορά κάνει κάτι τέτοιο και μάλιστα να μην περιμένω και πολλά, ειδικά από την πρώτη φορά, μόνο το ποτό και γνωριμία θα κάναμε. Αφού την ρώτησα σχετικά, μου είπε ότι είναι δύσκολο να πει σε μια φίλη ότι με γνώρισε στον δρόμο, γιατί θα θεωρηθεί σαν να την «ψάρεψα» κάπως και δεν ήθελε να την σχολιάζουν μετά. Τώρα αυτό το «να μην περιμένω και πολλά» που μου είχε πει, να πω ότι στο μισάωρο μέσα είχαμε φτάσει την κουβέντα στο αν στο σεξ χρησιμοποιώ προφυλάξεις αλλά και ότι έχει φετίχ να τελειώνουν στο στόμα της, αλλά επειδή έχω στο πρόγραμμα να προσθέσω ένα άρθρο σχετικά με αυτά τα «είμαι σοβαρή κοπέλα, δεν κάνω τέτοια εγώ» και το πως τις περισσότερες φορές δεν ισχύουν, θα το συνεχίσω σε άλλο άρθρο.

Κάτι άλλο που παρατήρησα επίσης, για να κλείσω, είναι ότι αν πας «δυνατά», θα σε περάσουν για επαγγελματία πέφτουλα και θα ξενερώσουν πάλι. Τώρα επειδή το «πεφτουλας» που ανέφερα είναι βαριά κουβέντα, να σου πω ότι έτσι τους (μας) λένε, γιατί δεν γνωρίζουν ότι έχεις διαβάσει και ασχοληθεί με το θέμα «παιχνίδι την ημέρα» και είναι φυσικό να θεωρήσουν ότι την στήνεις σε δρόμους και πλατείες και την πέφτεις σε ότι έχει τρύπα ανάμεσα στα πόδια. Και αυτό από μόνο του δημιουργεί μια άσχημη εικόνα προς εμάς. Ακόμα και δυνατός (ή σκληρός) σαν χαρακτήρας να είσαι, πάλι θα τις πειράξει (επαναλαμβάνω όχι όλες), άσχετα αν τις αρέσουν έτσι οι άντρες.
Έτσι, το Day Game (πιστεύω όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και αλλού) είναι φυσικά και θέμα (λιγάκι, έστω) τύχης πάνω σε τι μυαλό θα πέσεις κυρίως, καθώς και το αν έχει ή όχι σχέση εκείνη την περίοδο, αν της αρέσεις κλπ. Και μην κοιτάτε τα video που αναρτούν στο internet με ανταλλαγή τηλεφώνων και φαίνονται όλα εύκολα, δεν μπορείς να ξέρεις αν τελικά έγινε κάτι μετά ή ακόμη αν αυτήν ήταν η 1η ή η 50η προσέγγιση.

Μήπως οι γυναίκες αισθάνονται κάπως «φτηνές» από το Day Game;

Έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες (όχι όλες ευτυχώς) θεωρούν το Day Game ότι τις κάνει να νιώθουν σαν πουτ@νες.
(περισσότερα…)