Μίλα μου βρώμικα ρε

Βρωμόστομα. Σου έχει τύχει να μιλάς με κάποιον και να βρίζει μπροστά στις γυναίκες σαν να μιλάει στο… γήπεδο και εσύ να ντροπιάζεσαι φυσικά; Λοιπόν, καλά θα κάνεις να αλλάξεις γνώμη, γιατί το θέμα «μιλάω βρώμικα» είναι ίσως το καλύτερο σου «όπλο» στο θέμα γυναίκες.

Φυσικά και θα έχεις ακούσει πολλές γυναίκες να βρίζουν, πολλές φορές μάλιστα περισσότερο από τους άντρες. Γιατί εμείς οι άντρες να μην το κάνουμε;
Τις περισσότερες φορές για να το παίξουμε καλοί σε αυτές, ή να μην νομίσουν τα χειρότερα για εμάς και τις χάσουμε.

Ωστόσο, έπειτα από πολλές δοκιμές μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι γυναίκες θέλουν να μιλάνε βρώμικα, αλλά το κρύβουν για να μην τις θεωρήσεις εσύ… κακές. Αν σε κάποια φάση της κουβέντας σου μιλήσεις με κάποια άσχημη λέξη, θα τις δεις να ανοίγονται και οι ίδιες και να αισθάνονται άνετες με το θέμα.

Ωστόσο το θέμα «μιλάω βρώμικα» δεν είναι μόνο να ανοιχτεί η γκόμενα, αλλά να την ανάψεις. ΝΑΙ, το βρώμικο σου λεξιλόγιο, είναι το αλατοπίπερο στο σεξ.

Θα μου πεις, μα μπορώ να μιλήσω βρώμικα, πχ «αν σε βάλω κάτω θα σε ξεσκίσω, θα σου αλλάξω τα φώτα«, να σου πω ότι αυτό είναι «γυρίζω τσόντα» και όχι μιλάω βρώμικα.

Το να μιλάς βρώμικα είναι από μόνο του τέχνη. Όπως θέλει τέχνη να μιλάς με τις γυναίκες, έτσι και το βρώμικο μίλημα απαιτεί από μόνο του να το εξερευνήσεις και να δεις μέχρι που σε παίρνει. Δεν είναι το θέμα να πεις μια λέξη, αλλά να την υποστηρίξεις κιόλας. Αν της πεις μια χυδαία λέξη και σε δοκιμάσει να δει αν όντως σου βγήκε, θα πρέπει η αυτοπεποίθηση σου να σε κρατήσει ψύχραιμο και να μην τα χάσεις, γιατί πίστεψε με, θα σε καταλάβει αν είσαι πραγματικά εσύ και όχι μιλάς από παπαγαλία κάτι που διάβασες.

Ωστόσο παν μέτρον άριστον. Χρειάζεται μέτρο και μικρά βήματα για να δεις μέχρι που τα σηκώνει η γκόμενα.
Αν το παρακάνεις ή από την αρχή αρχίσεις να βρίζεις, το πιο πιθανό είναι να την ξενερώσεις. Δεν χρειάζεται να αντιγράψεις τον Τέλη Σταλόνε και τις άλλες ελληνικές «μορφωτικές ταινίες» φυσικά.
Θα πρέπει να ξεκινήσεις αργά, από την στιγμή που ξέρεις ότι σε θέλει και αυτή. Αν έχετε σχέση, μπορείς να πεις κάτι ελαφρύ σε ένα μήνυμα στο κινητό της, υπονοώντας για το τι «την περιμένει μετά«.
Αν είστε κάπου έξω, μπορείς να της πεις κάτι ψιλό-πρόστυχο στο αυτί της, με ερωτική φωνή.Αν τώρα είστε στα προκαταρκτικά, μπορείς να πας ένα βήμα παραπάνω και να ξεκινήσεις να προσθέτεις πιο πρόστυχες λέξεις. Θυμήσου, το λένε βρώμικο γιατί θα πρέπει να γίνει βρώμικο, όχι να αρχίσεις «σου αρέσει αυτό;» ή «να σε ακουμπήσω εδώ;«.

Με λίγη δοκιμή θα τα καταφέρεις. Εγώ χρησιμοποιώ βρώμικο λεξιλόγιο, ανάλογα την περίσταση, αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο, ανάλογα πάντα με το πως «κόβω» την κατάσταση.

Και ένα τραγουδάκι για να γουστάρουμε 🙂

Αφιερωμένο σε έναν φίλο μου και παλιό μου «συνάδελφο» στο παιχνίδι, όπου μιλούσαμε σχετικά με το θέμα «βρωμόστομα στις γυναίκες» για ώρες και ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις για το τι τις ανάβει και τι τις ξενερώνει, αλλά και φυσικά μοιραστήκαμε και πολλές ντροπιαστικές στιγμές, γιατί κάπου έπρεπε να τα δοκιμάσουμε και σαν πρώτα «θύματα» ήταν οι γνωστές μας.