Μεθόδοι παιχνιδιού: Στα ίσια, στα "κρυφά" και στα ΙΣΙΑ

Όπως μπορεί να δει κανείς (είχα αναφέρει και εδώ), στην κοινότητα υπάρχουν δυο τρόποι «παιχνιδιού», το Indirect (δηλαδή το πέσιμο κάτω από το ραντάρ) και το Direct, δηλαδή το πέσιμο στα «ίσια». Ωστόσο, υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος, το πέσιμο τελείως στα ΙΣΙΑ.

Σε αυτό το άρθρο θα πω απλά την άποψη μου σχετικά με τις μεθόδους και πως τις είδα εγώ, από τα πρώτα μου βήματα. Δεν «επαινώ» κανένα τρόπο, ούτως ή άλλως ο καθένας επιλέγει να δουλεύει όπως πιστεύει αυτός καλύτερα. Επίσης αναφέρομαι καθαρά για πέσιμο σε άγνωστες, aka club/bar.

Παλιά (πολύ παλιά δηλαδή), ήταν μια κοπέλα που την είχαμε για u know, καλή κοπέλα για σχέση. Δεν τα είχε κανείς από την γειτονιά μας, αλλά την θέλαμε πολλοί. Προσέχαμε να μην βρίζουμε μπροστά της και φυσικά να μην μιλάμε για σχέση κλπ (μην «σπάσει», καταλάβατε).
Μια μέρα, ήρθε μαζί της ένας τύπος, από αυτούς που τους λες «αλήτες», άσχημος (πολύ) και χοντρός (το αντίθετο δηλαδή από τι πιστεύουμε ότι «περνάει» στις γυναίκες). Του ζητάει να της κάνει μια χάρη και της απαντά «για να σου το κάνω, θα πρέπει να μου πάρεις μια πιπ@«, η οποία και δέχτηκε γελώντας, αφού του έπιασε την «ευαίσθητη περιοχή», «κουφαίνοντας» μας όλους που ήμασταν εκεί κοντά. Ει, σκέφτομαι, εμείς δεν βρίζαμε και καλά μην ενοχληθεί!!!

Αυτό μου έμεινε και όπως ρώτησα μετά από λίγο καιρό έναν παλιό γυναικά σχετικά, μου είπε ότι οι γυναίκες θέλουν θράσος. Ναι, αλλά δεν είναι ότι πρέπει να είμαστε καλοί μαζί τους; Το μυαλό μου δεν δεχόταν «περίεργες» ιδέες και τις απέρριπτε, αφού όπως ξανά είπα εδώ, είναι δύσκολο να βγάλεις παλιές και άχρηστες ιδέες από μέσα σου.

Βασικά, το καμάκι σαν «άθλημα» το εξασκούσαμε από παλιά, περισσότερο τα καλοκαίρια και λιγότερο στα clubs, αλλά με τον καιρό, είτε αλλάξαμε παρέες είτε κολλήσαμε σε σχέσεις και το αφήσαμε. Άλλωστε ποιος νοιαζόταν τότε για καμάκι, αφού είχες ήδη γκόμενα.

Πέρασε ο καιρός και «έφαγα» κάποια στιγμή μια ήττα. Εκεί άρχισα να ψάχνομαι, αφού κάτι έκανα λάθος σχετικά. Έτσι λοιπόν, αφού οι παλιές καμακοπαρέες χαθήκαμε, η αναζήτηση μου έφτασε στο διαδίκτυο. Εκεί βρήκα το βιβλίο του Style με τίτλο Το παιχνίδι«, το οποίο και διάβασα και άρχισε να με βάζει μέσα στα πράγματα (τα νέα πράγματα για εμένα).
Κρυφές κοινότητες, παιχνίδι «κάτω από το ραντάρ», ρουτίνες, ψεύτικες ιστορίες για να ανεβάσεις την αξία σου, wingmen κλπ, άρχισαν να γεμίζουν το μυαλό μου. Βγήκα λοιπόν να τα δοκιμάσω και όπως άρχισα να παρατηρώ, δεν δούλευε τίποτα. Με τον καιρό έβλεπα αλλαγές, αλλά πάλι όχι κάτι το συνταρακτικό.

Ήμουν μια φορά σε ένα μέρος και ένας τύπος είδε ένα ξύλινο πέος, το γύρισε στην παρέα του και είπε στις κοπέλες «όταν δεν θα είμαστε μαζί, αυτό θα έχετε για να σας ικανοποιεί». Αμέσως το indirect alarm μου χτύπησε. Λέω μέσα μου «τι μακάκας, άκου τι λέει, θα φάει άκυρο«, για να αγκαλιάσει και να φιλήσει την μια από την παρέα ενώ περπατούσαν, για να αρχίσω να απορώ όπως ο Benny Hill.

Benny Hill
Κάθε φορά που έβλεπα και κάτι καινούριο με τα μάτια μου, αυτή η έκφραση μου ταίριαζε καλύτερα

Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι αυτά δεν είναι για εμένα. Δεν μπορώ να είμαι fake, να προσποιούμαι άλλα και να πρέπει να μάθω χίλιες δυο ιστορίες και ρουτίνες. Αφού είχα προσωπικότητα, έλεγα, τότε γιατί να λέω ψεύτικες ιστορίες από άλλον; Έτσι και αφού συνομίλησα αρκετές φορές και με τρεις Ευρωπαίους δασκάλους του φλερτ (δύο κροατούς, ο ένας ο γνωστός BadBoy και έναν Ρουμάνο), αποφάσισα να κάνω μια μέθοδο που ήταν στα πρώτα της βήματα τότε, να μάθω το Direct Game.

Κάποια στιγμή έτυχε να βρεθώ στο εξωτερικό, σε διαφορετικές χώρες. Εκεί βρέθηκα και με άλλους «παίχτες», οι οποίοι ετοιμαζόταν για μια Ευρωπαϊκή συνάντηση (στην Γερμανία, αν δεν απατώμαι θα γινόταν). Εκεί άρχισα να «παίζω», αλλά άρχισα και να δοκιμάζω τον παλιό τρόπο, αυτόν που κάναμε πολύ παλιά. Έβλεπα ότι υπάρχουν διαφορές σχετικά με τις μεθόδους, με την πιο «απλή» να είναι πιο επιτυχημένη. Φυσικά εκεί «δούλευα» μόνος μου, χωρίς κανέναν για συμβουλές κλπ και έτσι δοκίμαζα ότι μου έρχονταν.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, δοκίμασα ότι έμαθα έξω. Παρατήρησα ότι στην Ελλάδα δεν περνάνε πολλά από αυτά που λένε. Τι να παίζει, αναρωτιόμουν και φυσικά συνέχιζα να ασχολούμαι και να μαθαίνω/βελτιώνομαι.

Εδώ να αναφέρω, ότι παλιότερα, είχα πάντα στο μυαλό μου ότι πρέπει να είσαι αρκετά εμφανίσιμος και φυσικά «μοδάτος». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το θέμα «παγόνι» (να ντύνεσαι δηλαδή για να ξεχωρίζεις) στην κοινότητα έχει αξία και πολλοί πληρώνουν τρελά ποσά για να κάνουν σεμινάρια αλλά και να φορέσουν ρούχα που δεν είναι της προσωπικότητας τους, αλλά πρέπει να τα φορέσουν για να τους δουν οι γυναίκες.Ρωτώντας σχετικά έναν άλλο παλιό γυναικά, ποια η άποψη του δηλαδή, μου είπε ότι σήμερα οι άσχημοι και οι σκληροί μαμάνε, οι ωραίοι τον… «παίρνουν» (αυτά ήταν τα λόγια του). Ναι καλά, σκέφτομαι, θα έπεσες σε τίποτα «εύκολες» εσύ και τα λες αυτά.
Αλλά πλάκα πλάκα, ο «παλιός» είχε και κάποιο δίκιο σχετικά με την εμφάνιση, γιατί η εμφάνιση δεν είναι πάντα το παν, δεν σου φέρνει δηλαδή πάντα τις γυναίκες στο πιάτο, όπως θα διαβάσεις και εδώ για τον Μαρτάκη (άσχετο, είχα διαβάσει παλιά σε ένα blog ότι η Ελένη Φουρέιρα είπε ότι τον έβλεπε σαν… αδερφό της, αλλά επειδή δεν το βρίσκω το άρθρο, δεν μπορώ να το παραθέσω και έτσι δεν ισχύει ότι έγραψα, κάνε ότι δεν το… διάβασες).

Κάποια στιγμή και ενώ ήμουν με μια γνωστή μου, πέρασε από κοντά μας ένας άλλος «μάγκας» από την γειτονιά μας, ο οποίος κυκλοφορούσε με την ίδια φόρμα καιρό, μαλλί λαδωμένο κλπ. Όταν τον είδε η γνωστή μου είπε «τι άσχημος άντρας» για να μάθω μετά από μερικούς μήνες ότι είχαν σχέση!!!

Κάτι παίζει εδώ, σκέφτηκα. Κάτι κάνουν αυτοί οι τυπάδες που δεν το κάνουμε οι υπόλοιποι και δεν μας το λένε τα τόσα προϊόντα. Η νέα μου απορία, λύθηκε όταν άρχισα να παρατηρώ τους «αλήτες» ή «μάγκες» κλπ. Αν κάποιος είναι αρκετά κοινωνικός, μπορεί να ξεχωρίζει τους άντρες (και τις γυναίκες) απλώς κοιτάζοντας τους.
Έτσι λοιπόν έπεσα επάνω σε έναν άλλο τρόπο, τον άμεσο ευθύ και «αντρίκιο» τρόπο. Ότι οι τυπάδες αυτοί είναι τόσοι άμεσοι σε αυτό που θέλουν, που στην αρχή δυσκολευόμουν καν να το δουλέψω στο μυαλό μου. Μάλιστα, όπως θα ακούσεις και παρακάτω από τον TUS, αυτοί οι τύποι τις απελευθερώνουν, τις κάνουν να νιώθουν σέξι και είναι και πιο άνετες, δεν κρύβονται ότι της αρέσει το σεξ, ότι θέλουν σεξ, όπως κάνουν με τους «καλούς» τύπους.

«Σε μένα το παίζει «κ@ριόλα»,σε σένα παρθένα», πόσο δίκιο έχεις Tus…

Τελικά συνειδητοποίησα ότι στην ουσία η μέθοδος Direct, ήταν κάτι νέο που ήθελαν να πουλήσουν. Στην ουσία δηλαδή η μέθοδος Direct που σου μαθαίνουν, είναι η indirect με άλλο «άνοιγμα» (οpener). Δηλαδή προσπερνάς την διαδικασία και πηγαίνεις κατευθείαν στο «να την κάνω να με γουστάρει», αφού λίγο πολύ σου μαθαίνουν τα ίδια.

Όσοι πουλάνε βιβλία σχετικά, σου δίνουν να καταλάβεις ότι σαν νέος θα πρέπει να μάθεις πρώτα να είσαι indirect και όταν «ψηθείς» θα μπορέσεις μετά να είσαι Direct. Το θέμα ευθύς όμως, όπως πρέπει να είναι ένας άντρας, δεν είναι κανενός είδους παιχνιδιού. Γι’αυτό και στο blog δεν δίνω ιδιαίτερη βάση στο να μάθω σε κάποιον «ιστορίες», «ανοίγματα», «τι να της πει όταν την πλησιάσει» κλπ. Αυτός είναι ένας τρόπος που μας είπανε και τον δεχτήκαμε, μας έκαναν «πλύση» εγκεφάλου ότι θα πρέπει να έχουμε κάτι ιδιαίτερο να πούμε για να πλησιάσουμε ή για να πάρουμε το τηλέφωνο ή για να κάνουμε σεξ.

Μάλιστα, ο indirect τρόπος είναι ακόμη και σήμερα στα φόρτε του και από τους Έλληνες. Θυμάμαι, το καλοκαίρι φέτος να κάθομαι σε ένα παραθαλάσσιο μέρος και να πλησιάζει ένας τύπος μια γυναικοπαρέα με το γνωστό τρόπο «θα μας βγάλετε μια φωτογραφία» και να τις πιάνει κουβέντα. Τον θυμάμαι να με κοιτάζει με ύφος «καημένε, να ήξερες τι κάνω τώρα» για να τον κοιτάζω εγώ «καημένε, να ήξερες ότι δεν θα καταλήξει πουθενά«. Για την ιστορία, σε κάποια στιγμή μια του είπε «γιατί μας μιλάς» για να απαντήσει «γιατί θέλω να σας γνωρίσω». Στο «γιατί θέλεις να μας γνωρίσεις» τα έπαιξε και την έκανε, για να γυρίσει μετά με την υπόλοιπη παρέα και να προσπαθήσουν ξανά όλοι μαζί (το τελικό αποτέλεσμα δεν το ξέρω, την έκανα μετά).

Έτσι λοιπόν από αυτό που κατάλαβα από όλα τα παραπάνω, είναι ότι το να πας σε μία και να της πεις «Γεια σου, σε είδα από εκεί και δείχνεις ενδιαφέρων άτομο. Πως σε λένε;» ΔΕΝ είναι ευθύς (Direct) τρόπος. Στην ουσία δεν της λες τίποτα, της λες απλά ότι την είδες από εκεί και πήγες να της πεις ένα γεια.
Αν πας επίσης και την πεις «Γεια σου, δεν έχω πολύ χρόνο για να μιλήσουμε, αλλά δείχνεις σαν το άτομο που θα ήθελα να γνωρίσω. Θα ήθελες να πάμε κάποια στιγμή για καφέ να γνωριστούμε;» πάλι αυτό δεν τον κάνει ευθύ τρόπο.

Όταν πρώτο ξεκίνησα να πλησιάζω Direct, το πρώτο βράδυ δηλαδή που αποφάσισα, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος, που δεν σταματούσα να πλησιάζω/μιλάω με γυναίκες. Το αποτέλεσμα ήταν να με πει ένας φίλος μου ότι πλησιάζω άφοβα σαν… καρχαρίας, που έτσι υιοθέτησα το όνομα αυτό 🙂

Ήμουν μια φορά σε ένα club και κοιτούσαμε μια τύπισσα που ήταν υπερβολικά σέξι και χόρευε με τις φίλες της.
Κάποια στιγμή και αφού την πλησίασαν μερικοί, την πλησιάζει και ένας αλλοδαπός (τον ήξερα από την δουλειά) και την χορεύει, αγγίζοντας την στο… «ρόλο» της και οπουδήποτε αλλού γούσταρε αυτός. Η τύπισσα δεν σταμάτησε να χορεύει και φυσικά άρχισε σιγά σιγά να τον αγγίζει και αυτή. Η κατάληξη ήταν να αρχίζει να την φυλά στο στόμα, χωρίς να πουν και πάρα πολλά.

Ο ευθύς τρόπος είναι να πεις αυτό που θέλεις τελείως χύμα. Εδώ φυσικά παίζει το σενάριο ότι πιέζεις την γυναίκα να αποφασίσει στα σβέλτα και φυσικά έχει περισσότερα ρίσκα και απορρίψεις και φυσικά έχει σημασία η πρώτη εντύπωση.
Η άποψη μου για τον indirect τρόπο είναι ότι απλά «διασκεδάζεις» την γυναίκα. Δεν πας τα πράγματα μπροστά, κρύβεις το πως την βλέπεις και φυσικά το κρύβει και αυτή (περισσότερα γι’αυτό σε επόμενο ποστ που θα αναφέρω πως να κάνεις την συναναστροφή πιο σέξι).
Το θέμα είναι ότι αν πλησιάσεις κάποια σε κάποιο club και σε απορρίψει αν της πεις ότι σου αρέσει, σε γλυτώνει από χρόνο, αφού ούτως ή άλλως θα σε απέρριπτε. Αν δεν την ελκύεις ερωτικά, τότε δεν πρόκειται να το αλλάξεις αυτό στο club, με καμία ρουτίνα/ιστορία.

Ωστόσο απαιτεί δουλειά από μέρους σου για να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Θα πρέπει να πάψει το μυαλό να σε μπλοκάρει και να είναι ελεύθερο και χαλαρό, γιατί όπως φαντάζεσαι απαιτεί και πολλά @@.
Αλλά επειδή πάντα προτεραιότητα έχει η ασφάλεια σου, να προσέχεις που πας. Μην είναι δηλαδή μια με τον γκόμενο της και πας εσύ και της την πέσεις.

Τι σημαίνει να είσαι ευθύς και να λες αυτό που θέλεις

Αυτά τα ολίγα σχετικά με τους τρόπους πεσίματος. Ο καλύτερος για εμένα είναι να πας στα ίσια και να πεις πως την βλέπεις αλλά και πως νιώθεις γι’αυτήν.
Δοκίμασε και κρίνε τι σου φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Άλλωστε παιχνίδι είναι και οι δοκιμές είναι αναγκαίες.

Μεθόδοι παιχνιδιού: Στα ίσια, στα «κρυφά» και στα ΙΣΙΑ

Όπως μπορεί να δει κανείς (είχα αναφέρει και εδώ), στην κοινότητα υπάρχουν δυο τρόποι «παιχνιδιού», το Indirect (δηλαδή το πέσιμο κάτω από το ραντάρ) και το Direct, δηλαδή το πέσιμο στα «ίσια». Ωστόσο, υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος, το πέσιμο τελείως στα ΙΣΙΑ. (περισσότερα…)