Μερικά tips για να προσεγγίζεις με επιτυχία τις γυναίκες

Η προσέγγιση άγνωστων γυναικών είναι σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι για τους άντρες. Όσοι προσεγγίζουν συχνά, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν βρεθεί σε στιγμές όπου δεν μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον της γυναίκες για ώρα, με αποτέλεσμα η συναναστροφή να «παγώνει» αρκετά γρήγορα. Πως όμως μπορείς να αποφύγεις κάτι τέτοιο;

Παρακάτω σου δίνω τρία tips:

1. Συγκεντρώσου στην προσέγγιση και μην δείχνεις ότι φοβάσαι να την πλησιάσεις. Προχώρησε προς το μέρος της με σταθερό βήμα, ώστε να σε δει και να σε παρατηρήσει. Μην πηγαίνεις γύρω της και μην δείχνεις ότι φοβάσαι να την πλησιάσεις, όπως και μην στέκεσαι δίπλα της ή ακόμη χειρότερα από πίσω της.

2. Άγγιξε την. Αυτό είναι κομματάκι δύσκολο για κάποιον που δεν προσεγγίζει άγνωστες γυναίκες συχνά, αλλά αν το κάνεις συχνά θα σου γίνει δεύτερη φύση, ενώ αν γίνει σωστά αυξάνει τον βαθμό της επιτυχίας σου. Ενώ την μιλάς, άγγιξε την. Δεν πρέπει να είναι κάτι επίμονο και ούτε αμήχανο, άγγιξε την απλά, φιλικά και με άνεση. Αυτό θα την κάνει να νιώσει οικειότητα και ασφάλεια μαζί σου.

3. Απαίτησε μια ανταπόκριση. Μην της πεις απλά ότι είναι όμορφη ή ότι έχει ωραίο ντύσιμο. Αντί αυτού, μετά το κοπλιμέντο σου, ζήτησε της πληροφορίες για κάτι, πχ κάτι που φορά επάνω της. Αν σου απαντήσει, τότε μόλις ξεκίνησες έναν διάλογο μαζί της.

Αυτά είναι μερικά απλά tips για να σε βοηθήσουν στις προσεγγίσεις σου. Δοκίμασε τα και δες αν δουλέψουν για εσένα. Σε επόμενα άρθρα θα καλυφτούν περισσότερες τεχνικές.