Μια φορά κυνηγός, για πάντα κυνηγός;

Ξεκινώντας το παιχνίδι, σίγουρα θα βρεθείς στο σημείο όπου θα πρέπει να βγαίνεις συχνά έξω με σκοπό να «κυνηγήσεις», με κύριο σκοπό σου την εξάσκηση.

Η λογική του pickup έχει ως εξής. Ανακαλύπτεις την κοινότητα, μαθαίνεις κάποια πράγματα, βρίσκεις άτομα που ψάχνονται και αυτοί και ξεκινάς το κυνήγι. Στην αρχή σίγουρα έχει τον χαβαλέ του, αλλά με τον καιρό το επαναλαμβανόμενο «πάμε εδώ και πάμε εκεί» θα αρχίζει να σε κουράζει. Σίγουρα αν είσαι νέος στην ηλικία, κάτι τέτοιο δεν θα σε ενοχλεί, αλλά αν είσαι μεγαλύτερος;

Για παράδειγμα αν είσαι πάνω από 35; Σίγουρα τα club δεν είναι το φόρτε σου, ενώ τα μπαράκια μπορεί να τα βαριέσαι, άσε δε που στα περισσότερα μπαράκια δεν βρίσκεις και πολλές γυναίκες -μόνες- πάνω από 25 χρονών. Για να μην αναφέρω και το day game που σίγουρα αν είσαι στα δεύτερα σου «άντα» δεν είναι και ότι καλύτερο να κάνεις, κυρίως επειδή οι περισσότερες συνομήλικες σου θα’ναι σίγουρα παντρεμένες, ενώ δεν είναι και ότι καλύτερο για το «image» σου.

Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στους μεγάλους σε ηλικία παίχτες, αλλά σε όλους τους νέους στον χώρο. Άποψη μου είναι ότι το παιχνίδι σαν «κυνήγι» θα πρέπει να κρατά το πολύ 2-3 χρόνια. Σε αυτά τα 2-3 χρόνια, θα πρέπει να δοκιμάσεις ότι υλικό βρεις ότι σου ταιριάζει και να πας σε μαγαζιά με σκοπό να τα «κάψεις», αν το θες (αν και για εμένα δεν είναι σωστό να «καις» μαγαζιά για διαφόρους λόγους), αλλά να χτίζεις παράλληλα και τον κοινωνικό σου κύκλο.

Πολλοί πείθονται (με αυτά που ακούνε από τους guru) ότι αν ξεκινήσεις το pickup θα είσαι πολύ γαμάτος και θα έχεις τα super models στην αγκαλιά σου, ενώ δε οι VIP κύκλοι θα ανοίξουν για εσένα. Αυτά είναι παραμύθια παίδες. Το Pickup συνήθως σε κάνει πιο απομονωμένο και «μοναχικό» απ’ότι ξεκίνησες, ειδικά αν πέσεις στην παγίδα του. Τώρα δεν αναφέρομαι στους social τύπους που είχαν παρέες και γενικά είναι «ανοιχτοί» σε νέες γνωριμίες με αποτέλεσμα το pickup να απογειώνει τα αποτελέσματα τους (αυτοί άλλωστε αντιλαμβάνονται τι παγίδες μπορεί να κρύβει το pickup και απλά κρατάνε αυτά που θέλουν), αλλά πολλοί που μπαίνουν στον χώρο του pickup ξεκίνησαν κυρίως σαν άτομα χαμηλής κοινωνικότητας και άνεσης ανάμεσα στον κόσμο.

Αυτοί λοιπόν συνεχίζουν να παραμένουν έτσι και καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τους, μιας και ο κύριος σκοπός που τους διδάσκουν οι περισσότεροι «gurus» είναι να αντιμετωπίζουν τους άλλους άντρες μιας παρέας σαν «εχθρούς» γιατί σίγουρα θα θελήσουν να τους κάνουν «amog» και φυσικά να επικεντρωθούν στον στόχο τους, την γκόμενα δηλαδή και τίποτα άλλο. Έτσι λοιπόν αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχεις έναν και μοναδικό στόχο, να επικεντρώνεσαι στο πως να «κλείσεις» περισσότερες γυναίκες, πως να πάρεις πολλά «kiss/phone closes» κλπ, αφήνοντας την κοινωνικότητα και την βελτίωση σου σε δεύτερη μοίρα. Και μην νομίζεις ότι οι gurus είναι σε όλα τα VIP μέρη και βγαίνουν συνεχώς αγκαλιά με 9άρια και 10άρια, τα «παπάκια» μου κάνουν και αυτοί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλοί (και στον Ελληνικό χώρο) τα έχουν παρατήσει και έχουν ασχοληθεί με άλλες δραστηριότητες που τους φέρνουν έτσι πιο κοντά με άλλα άτομα και με γυναίκες.

Οπότε η δική μου συμβουλή είναι να μάθεις να χτίζεις τον κοινωνικό σου κύκλο παράλληλα με το να μάθεις για τις γυναίκες. Είναι το πιο σημαντικό από όλο το παιχνίδι. Όταν θεωρήσεις ότι πλέον οι γυναίκες έλκονται από εσένα με την παρουσία σου και μόνο (ναι, θα φτάσεις σε σημείο να το βλέπεις αυτό και θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο σχετικά), το παιχνίδι σου πλέον έχει ανέβει επίπεδο. Τότε θα πρέπει να αρχίσεις να δημιουργείς έναν κοινωνικό κύκλο όπου οι γυναίκες θα έρχονται πλέον σε εσένα και δεν θα χρειάζεται συνεχώς εσύ να τις κυνηγάς. Σίγουρα δεν λέω θα κρατήσεις και το κυνήγι, μιας και δεν θα μπορείς να βασίζεσαι πάντα στον κύκλο που θα χτίσεις, αλλά καλό είναι να κρατηθεί στο στυλ «βγαίνω-χτυπάω-φεύγω» και όχι «πάμε να προσεγγίσουμε σε ότι αναπνέει«.