Τα μυστικά της γυναίκας – ξελογιάστρας

Στο προηγούμενο άρθρο είχα αναφέρει για τις γυναίκες που είναι «μάνες» στο παιχνίδι και μπορούν να τουμπάρουν τους περισσότερους άντρες για δικούς τους σκοπούς. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε μια άποψη από την γυναικεία πλευρά.

Εδώ δανείζομαι τις απόψεις από το άρθρο της Κατερίνας Πατούλια, για το οποίο άρθρο με ενημέρωσε φίλος του blog. Τις απόψεις της τις έχω σε παράθεση, τα υπόλοιπα είναι δικά μου σχόλια. Έχει σημασία -κατά την δική μου άποψη- να αφιερώσουμε χρόνο σε αυτές τις γυναίκες (κάτι που δεν γίνεται γενικά από την κοινότητα), από το να γράψω καμιά 30αρια ρουτίνες προσέγγισης για παράδειγμα ή να γράψω ακόμη ένα άρθρο για το πως γίνεται κάποιος alpha male, γιατί εύκολα μπορεί να την πατήσει εύκολα ένας άντρας από αυτές και για εμένα είναι καλύτερο να γνωρίζει κάποιος περισσότερα σχετικά, παρά να ψάχνεται μετά «σε ποιο σημείο του παιχνιδιού δεν τα πήγε καλά» ή ακόμη να τον κάνει «κουρέλι» μια τέτοια απογοήτευση. Άσε δε που μου αρέσει κάποια πράγματα που γράφω να επιβεβαιώνονται -πάνω κάτω- από γυναικείες πηγές 😛

Θέλεις να βγαίνεις έξω και οι άντρες να πέφτουν ένας- ένας σαν τις μύγες; Θέλεις να έχεις τρελό σουξέ στο αντίθετο φύλο αλλά δεν ξέρεις πώς; Οι γυναίκες που ξέρουν πώς να παίζουν το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης, μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Πάρε ιδέες και βγες να σαγηνεύσεις!

Η γυναίκα – ξελογιάστρα ξέρει τη διαφορά ανάμεσα στο φλερτ και την αποπλάνηση:
Στη διαδικασία του φλερτ, τα δύο άτομα που παίζουν το παιχνίδι προσπαθούν να κάνουν, ο ένας τον άλλο, να αισθανθεί τόσο όμορφα, ώστε να νιώσει την ερωτική έλξη και να θέλουν να είναι κοντά. Η αποπλάνηση πηγαίνει το φλερτ στο επίπεδο που βάζεις έναν ενσυνείδητο στόχο: είτε να τα φτιάξεις μαζί του, είτε να κάνεις έρωτα μαζί του, είτε να σου κάνει κάποιο χατίρι ή απλά να σε κεράσει ένα ποτό, πάντως κάτι αποζητάς. Η αποπλάνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο χώρο εργασίας για να πάρεις τα αποτελέσματα που αποζητάς ή τη θέση που θες! Άπαξ και συνειδητοποιήσεις την δύναμη της αποπλανήσης, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σ’ όλους τους τομείς της ζωής σου: ακόμα και για πείσεις τον υδραυλικό να έρθει γρηγορότερα για να φτιάξει τα υδραυλικά.

Όπως είχα γράψει, πολλές φορές οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν το έχουν και σε τίποτα να σε φλερτάρουν. Το κάνουν σε καθημερινή -σχεδόν- βάση και το κάνουν συνήθως για να κερδίσουν κάτι, ακόμη και τον υδραυλικό που λέει και το άρθρο. Μπορεί σε μερικούς, ιδιαίτερα σε όσους έχουν ρομαντικές απόψεις για τον έρωτα να φαντάζει τραβηγμένο, αλλά επειδή έχω γνωρίσει και έχω ζήσει από κοντά τέτοια γυναίκα, μπορώ να σου πω ότι φλερτάρουν ότι έχει όρχεις ανάμεσα στα πόδια του και προσέξτε δεν το κάνει από απελπισία, κάθε άλλο. Εκεί που μπορεί να της τα δώσεις όλα, με σκοπό να την ικανοποιήσεις και να ανοίξει επιτέλους τα ρημάδια τα πόδια της, εκεί εξαφανίζεται και χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου και αναρωτιέσαι μετά τι έφταιξε ή κατηγορείς τον εαυτό σου ότι κάπου έφταιξες.

5534723_460s

Η γυναίκα – ξελογιάστρα κάνει το «θύμα» της να αισθάνεται ξεχωριστό:
Το να δίνεις σε κάποιον την προσοχή που πρέπει, αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο σου για να σαγηνεύσεις κάποιον. Μπορεί να μην σου φαίνεται μεγαλοφυές αλλά η προσοχή στον συνομιλητή σου σε κάνει αχτύπητη και εκείνος μέσα στο κλίμα οικειότητας νιώθει ξεχωριστός. Αν το θήραμα είναι κάποιος άντρας που μόλις γνώρισες, ξεκίνα με την έντονη οπτική επαφή και έπειτα ξεκίνα την συνομιλία (με το στόμα αλλά και τη γλώσσα του σώματος). Αν πάλι θέλεις ν’ αποπλανήσεις το καλό σου από την αρχή, ξεκίνα με το ίδιο σκεπτικό. Προσποιήσου ότι μόλις τώρα τον γνωρίζεις και σκέψου πώς θα τον προσέγγιζες. Ακόμα και να τον γνωρίζεις αρκετό καιρό, προσπάθησε να μάθεις πράγματα για εκείνος που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα. Το να κάνεις έναν άντρα να αισθάνεται πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από εκείνον στον κόσμο, είναι το κλειδί για να τον αποπλανήσεις.

Εδώ είναι το χειρότερο όπλο τους (χειρότερο για εμάς). Το φλερτ τους, το οποίο είναι τόσο έντονο (είναι και η προπόνηση τους βλέπεις), που σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ο θεός γι’αυτήν. Σου έχει τύχει κάποια φορά μια γυναίκα να κάνει σαν τρελή μαζί σου, που να πιστεύεις ότι έχεις κερδίσει το λαχείο ή ακόμη να λες «καλά τι μου βρήκε;» αλλά να μην απαντά τις κλήσεις σου ή να μην θέλει να βγείτε ραντεβού; Σου έχει τύχει επίσης μια να σε κοιτάζει έντονα σε κάθε σου εμφάνιση κοντά της, αλλά για κάποιον λόγο να κολλάει το θέμα μαζί της; Πιστεύω ότι πολύ απλά σε «παίζει» σε εκείνο το σημείο για άλλο σκοπό της που δεν είναι το σεξ μαζί σου. Γι’αυτό ανέφερα ότι σε αυτές τις γυναίκες το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις προς το σεξ, εκεί θα αποκαλυφθεί αν παίζει ψεύτικα ή όχι. Το ότι μια γυναίκα κάνει σαν τρελή για έναν άντρα δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν τον θέλει κιόλας, αλλά αν δεν συνεχίζει και με το ίδιο μοτίβο στις προσκλήσεις του, τότε είναι που θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί.

Η γυναίκα – ξελογιάστρα αφήνει να αιωρείται η πιθανότητα του σεξ:
Τα αρσενικά δεν θέλουν να σκέφτονται πως πρέπει να κοπιάσουν σκληρά για να σε κατακτήσουν. Άλλο που αυτό τους αρέσει τελικά. Η γυναίκα ξελογιάστρα ξέρει πως να αφήνει την πιθανότητα της σωματική επαφής να πέσει διακριτικά στο τραπέζι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δηλώνει ότι είναι εύκολη. Σε μια νέα γνωριμία, κράτησε έναν αέρα μυστηρίου αλλά χωρίς να αποκλείσεις την πιθανότητα να διασκεδάσετε μαζί αργότερα. Ένα χάδι στο μάγουλο, ένα τυχαίο πιάσιμο του ποδιού του, είναι αρκετά για να πιστέψει ότι μπορεί να σταθεί τυχερός το βράδυ.

Είχα γράψει ότι αυτές οι γυναίκες σε σκανάρουν για να δουν τι ακριβώς σου αρέσει σε μια γυναίκα και έτσι σου εμφανίζονται. Αν δουν ότι ο σκοπός σου είναι το σεξ, τότε θα το παίξουν και έτσι. Ωστόσο πρόσεξε, αν σκοπός τους είναι το παιχνίδι δεν θα το συνεχίζουν. Επίσης μπορεί να σε εκφράζουν και σαν «μωρό μου», «μάτια μου» και λοιπά, αν καταλάβουν ότι σου λείπει κάτι τέτοιο. Και πιστεύω ότι το καταλαβαίνουν αυτό (και το κάνουν βέβαια), όταν πχ σου πουν κάπως έτσι και φωτίσει το πρόσωπο σου σαν να σου είπαν ότι κέρδισες τον πρώτο αριθμό του λαχείου (ένα από τα επόμενα άρθρα μου θα αναφέρονται σε αυτό το στυλ με το πως την πατάμε με τα εκφραστικά χαρακτηριστικά μας).

Η γυναίκα – ξελογιάστρα δεν δείχνει απεγνωσμένη:
Επ’ ουδενί δεν πρέπει να δείξεις πως ψάχνεις απεγνωσμένα για σεξ ή σχέση ή σύντροφο. Γίνε ελκυστική και θειική χωρίς να δηλώνεις πως έχει βαρεθεί να είσαι μόνη σου. Η σαγήνη έχει να κάνει με το να τον κάνεις να σε κυνηγήσει. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τους λείπει το γονίδιο της γοητείας ή ομορφιάς αλλά οι ξελογιάστρες ξέρουν καλά ότι είναι πολύ απλό να βάλεις λίγο σκέρτσο και νάζι και να τα καταφέρεις μια χαρά στον έρωτα!

Οι πολύ εμφανίσιμες γυναίκες συνήθως είναι σαν γλάστρες. Οι παίκτριες πολλές φορές δεν είναι 10αρια και γι’αυτό ανεβάζουν πολύ την θηλυκότητα τους, αφού αυτό στην ουσία «τραβά» τους περισσότερους άντρες. Να επαναλάβω δεν αναφέρομαι σε ένα παιχνίδι σαγήνης με σκοπό να κάνει σχέση κάποια γυναίκα με έναν άντρα, αλλά το να τον αποπλανήσει για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Αυτός είναι και ο λόγος που αναζητούμε λύσεις στο θέμα αυτό, ώστε να μπορούμε εύκολα να ξεχωρίσουμε αυτές τις γυναίκες, που στην ουσία είναι χάσιμο χρόνου και πολύ πιθανών να φέρουν πόνο ή πληγωμένο εγωισμό.
Επίσης να επαναλάβω να μην πάρει κανείς με στραβό μάτι μια που τον αγγίζει ή γελά με τα αστεία του, ή ακόμη τον κοιτά και λιώνει. Αλλά αν η όλη φάση φτάσει στο σημείο να αναφέρεται και το σεξ, τότε θα πρέπει να το συνεχίσει, ώστε να βεβαιωθεί. Επίσης όπως προανέφερα θα πρέπει να ανησυχήσει κανείς αν ενώ του κάνει τα γλυκά μάτια που λέμε, δεν θέλει να βγει μαζί του ή να απαντήσει στις κλήσεις του.