Να δηλώνεις ότι είσαι παίχτης ή όχι;

Είσαι με μια γυναίκα. Και σε ρωτήσει αν βλέπεις ή «παίζεις» και με άλλες γυναίκες, τότε ποια είναι η καλύτερη απάντηση που μπορείς να δώσεις; Ναι ή όχι;

Εγώ, όταν με ρωτούσαν παρόμοιες ερωτήσεις, συνήθως έλεγα όχι.
Ωστόσο, μια φορά, κάποια με ρώτησε μια το ζώδιο μου και όταν της το είπα, με απάντησε «εσείς (σημ. του ζώδιο μου) είστε γυναικάδες» και χαμογελούσε (αν και κατάλαβα ότι το έλεγε αυτό κρίνοντας τον τρόπο μου και όχι για το ζώδιο μου).

Το σκέφτηκα καλά και είπα θα το δοκιμάσω κάπου αλλού να δω τι γίνεται. Έτσι, σε κάποια άλλη στιγμή, είπα ότι είμαι «παίχτης» και ότι βλέπω/παίζω και άλλες γυναίκες. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό γιατί της δημιούργησα μια απορία (πιθανών να ήθελε να δει αν θα μπορέσει να με κερδίσει αυτή).
Σε μια άλλη πάλι της είχα πει ότι το χόμπι μου είναι η κοινωνικότητα και η βελτίωση της σεξουαλικότητας μου και πάλι της άρεσε.
Το ερώτημα είναι το εξής, να πεις ότι το έχεις άθλημα (και να φοβηθείς να την «κάνει») ή να πεις ότι δεν βλέπεις καμία άλλη (και να την κάνει πάλι);

Άποψη μου είναι να είσαι ανοιχτός και να λες αυτό που θες. Αν ψάχνεις σχέση, αλλά η συγκεκριμένη που γνώρισες δεν σου κάνει για κάτι μόνιμο, να της πεις ότι επιθυμείς ανοιχτή σχέση.
Ωστόσο μην της πεις ότι πηδάς ότι κινείται και μετά την κάνεις αλλά ούτε και ότι μιλάς με όλο το κόσμο για τα κατορθώματα σου (περισσότερα σχετικά με τέτοιες συζητήσεις σε άλλο ποστ).

Αν σε ρωτήσει αν έχεις κοπέλα, μπορείς να το πεις με τρόπο που να μην της λέει ούτε ναι αλλά ούτε και όχι (να της αφήσει απορία και αν επιμένει, μπορείς να πεις κάτι του στυλ «δεν συζητώ τα προσωπικά μου με x (βάλε εδώ ότι θέλεις)»), γιατί αν πεις όχι θα αναρωτηθεί «γιατί;», αν της πεις ναι θα αναρωτηθεί «την έχει γραμμένη και θέλει να την απατήσει; Άρα το ίδιο θα κάνει και με εμένα;«.