Να τις γουστάρεις, να σε "βρίζουν" κιόλας

Τελείωσε το καλοκαίρι, αλλά όχι το παιχνίδι μας. Έτσι αποφάσισα σαν πρώτο ποστ μετά το Αυγουστιάτικο διάλειμμα, να προσθέσω ένα θέμα που έτυχε να’μαι παρών και να πω «τι σου είναι τελικά αυτές οι γυναίκες«
Και θα καταλάβεις αγαπητέ αναγνώστη τι παίχτηκε και γιατί το αναφέρω αυτό ως παράδειγμα.

Είχα μάθει ότι σε ένα μικρό μπαράκι δούλευε μια πολύ σέξι barwoman. Μάλιστα, αυτός που μου το πρότεινε, μου είπε το εξής, «είναι αλητάκι, το στυλ σου δηλαδή και στάνταρ θα σου αρέσει. Πήγαινε να δεις εσύ γιατί εγώ δεν τα κατάφερα μαζί της«. Έτσι λοιπόν ένα βράδυ και αφού χώρισα με την παρέα, αποφάσισα να πάω σαν «λύκος» (έτσι ονομάζουμε στην PU παρέα μου το να πας μόνος σου κάπου), ώστε να την… παίξω (την τύπισσα, μην παρεξηγηθώ 🙂 ). Έτσι λοιπόν αφού μιλήσαμε (βασικά μόνη της ήρθε και μου είπε «πρώτη φορά εδώ;» και έτσι πιάσαμε κουβέντα), έφυγα χωρίς να ζητήσω τηλέφωνο της, υπονοώντας ότι «θα ξανάρθω», άσχετα αν -όπως την έβλεπα- περίμενε για να το συνεχίσω. Ξέρω θα πεις «καλά, μαλάκας είσαι«; Απλώς δεν ήθελα να πάρω το τηλέφωνο της εκείνη την στιγμή.

Όταν φεύγω από κάπου που δουλεύει κάποια, με σκοπό να ξαναπάω για να την ξαναδώ, φεύγω με αυτόν τον αέρα 🙂

Μετά από καμιά εβδομάδα, με ρωτάει κάποιος από την παρέα όπως καθόμασταν για ποτό, τι σχέδια είχα για μετά (ξέρει ότι αν θέλω να φύγω νωρίς, κάτι έχω στο μυαλό μου) και του λέω ότι θέλω να πάω σε ένα μπαρ για μια τύπισσα που δουλεύει εκεί και μου λέει ότι θέλει να πάμε μαζί. Ο τύπος (για την ιστορία), ξέρει ότι προσεγγίζω/παίζω, αλλά δεν ξέρει ότι ασχολούμαι «φανατικά» με αυτό. Θεωρεί ότι απλώς τυχαίνει και έτσι δεν αναφέρω περισσότερα, δεν χρειάζεται άλλωστε.

Αφού πήγαμε, η τύπισσα με χαιρέτησε και κάθισε κοντά μας και μιλήσαμε για κάμποσο. Μου λέει κάποια στιγμή ο φίλος ότι θέλει να της πει να πάμε την επομένη για μπάνιο, να φέρει και καμιά φίλη για τον ίδιο κλπ, ξέρετε τώρα πως παίζονται αυτά, άσχετα αν είχε ενθουσιαστεί από την ίδια. Έτσι ανταλλάσσουμε τηλέφωνα και κανονίζουμε για την επομένη. Την επομένη τελικά εγώ δεν πήγα, γιατί βαριόμουν. Για να τελειώσω με το θέμα λοιπόν, μετά από λίγες ημέρες πηγαίνω ξανά στο μαγαζί της, με χαιρετά και μου προτείνει να κεράσει ένα σφηνάκι να πιούμε. Εκεί που μιλάμε κανονίζουμε να πάμε για έναν καφέ. Το ωραίο όμως ήταν άλλο και γι’αυτό πρόσθεσα και το άρθρο αυτό, ότι εκεί δίπλα ήταν και ένας άλλο γνωστός μου, για τον οποίο η τύπισσα δεν ήξερε ότι γνώριζα. Όπως του μίλαγα πιο μετά, μου είπε ότι πριν λίγες ημέρες του έλεγε η τύπισσα για κάποιον (για τον φίλο μου έλεγε τελικά), ο οποίος της έχει πρήξει τα… υποτιθέμενα ότι την γουστάρει. Μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά «είναι ένας μαλάκας που τον λένε […] από τα […] (να μην λέμε ονόματα και καταστάσεις), ο οποίος με γουστάρει σαν τρελός και με έχει ζαλίσει στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα για να βγούμε. Τι μαλάκες υπάρχουν…«. Το ωραίο είναι φυσικά ότι δεν του το δείχνει αυτό, μάλιστα του γελάει και του μιλάει ωραία και καλά σε σημείο να πιστεύει ο φίλος μου ότι τον γουστάρει, αφού μάλιστα του είπε ότι είναι και πολύ γλυκός.

happy-dog
Ένα συχνό λάθος των αντρών είναι ότι ενθουσιάζονται με την μια όταν τους μιλά μια γυναίκα, σχηματίζοντας μια παρόμοια έκφραση όταν μιλάνε μαζί της, αλλά θα μιλήσω γι'αυτό σε επόμενο άρθρο.

Καταλάβατε με λίγα λόγια; Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Μπορεί ένας άντρας να γουστάρει κάποια, να τις το λέει, να κάνει τα πάντα γι’αυτήν, να μιλάνε μαζί στο τηλέφωνο, να του γελάει όταν τον βλέπει, αλλά στην τελική όλα αυτά να’ναι fake και στην ουσία να μην τον σέβεται και τον βρίζει στους άλλους. Ξέρω ότι όσοι ασχολούνται με το θέμα έχουν γνώση, αλλά πάντα ένα παράδειγμα είναι το καλύτερο για να το καταλάβει κάποιος. Το μόνο μας όπλο θα πρέπει να’ναι η γλώσσα του σώματος της και όχι του… στόματος της.

Οπότε αν θέλετε μια συμβουλή, ποτέ μην δείξετε ότι γουστάρετε κάποια (ακόμη και αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε επειδή την σκέφτεστε), αν δεν δείξει η ίδια πρώτα ότι σας θέλει και ποτέ μην αλλάξετε το πρόγραμμα σας, επειδή της καύλωσε εκείνη την στιγμή να βγείτε μαζί (αν έχετε κανονίσει ήδη για κάπου αλλού φυσικά). Ποτέ μα ΠΟΤΕ μην «λυγίσετε» για μια γυναίκα, ποτέ μην χαρείτε επειδή σας μίλησε θετικά, ποτέ μην δείξετε ενθουσιασμό επειδή απλά είναι θετική μαζί σας, ή επειδή σας μίλησε/γέλασε ή ακόμη επειδή γέλασε με κάποιο αστείο σας. Επίσης, ποτέ μην της κάνετε τα χατίρια, αν δεν έχει κάνει και η ίδια κάτι για εσάς.

Μπορεί με αυτήν την συμπεριφορά να σε τεστάρει, να σε «απειλήσει» (πχ «είσαι κομπλεξικός και δεν γουστάρω εγώ αυτούς» ή «δεν πρόκειται να σου ξανά μιλήσω αν κάνεις έτσι«) πιο πολύ για να σε δοκιμάσει, αλλά στο τέλος θα σε σεβαστεί.

Να τις γουστάρεις, να σε «βρίζουν» κιόλας

Τελείωσε το καλοκαίρι, αλλά όχι το παιχνίδι μας. Έτσι αποφάσισα σαν πρώτο ποστ μετά το Αυγουστιάτικο διάλειμμα, να προσθέσω ένα θέμα που έτυχε να’μαι παρών και να πω «τι σου είναι τελικά αυτές οι γυναίκες» (περισσότερα…)