Οι γυναίκες μας σέβονται… στον ύπνο μας

Με το «μας» αναφέρομαι στους άντρες γενικά. Αν πιστεύεις ότι με το να είσαι καλός σε μια ή να την φέρεσαι καλά ή να κάνεις παρέα μαζί της τότε σε σέβεται, κάνεις λάθος.

Σημ.: Το ποστ δεν είναι μισογύνικο, αλλά για να δει κανείς τα πράγματα με άλλη ματιά.

Πολλοί άντρες πιστεύουμε ότι οι γυναίκες που μας φέρονται καλά, μας σέβονται, μας αγαπάνε ή ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ μακρυά. Η γυναίκα, πλην των συγγενικών της προσώπων, σέβεται έναν άντρα όταν:
-Κάνει σεξ μαζί του, επειδή το θέλει και η ίδια, όχι επειδή «πρέπει» (πχ παντρεμένοι, αλλά του τα «φοράει»)
-Τον θεωρεί ανώτερο της, που στο τέλος μπορεί να καταλήξει στο σεξ.

Σε καμία άλλη φάση μια γυναίκα δεν σέβεται έναν άντρα που συναναστρέφεται μαζί της. Και δεν εννοώ το κορίτσι στο super market που έχετε μια καλημέρα, εννοώ τις γυναίκες που γνωρίζεις προσωπικά ή κάνεις παρέα.

Από την φύση τους, είναι «άτιμα» πλάσματα. Από τις δικές μου «έρευνες» και εμπειρίες, μπορώ να σου πω ότι μπορεί να το παίζει «καλή» σε κάποιον, αλλά στην πρώτη ευκαιρία μπορεί και να τον «θάψει». Δεν είναι λίγες οι φορές που μου έτυχε να γνωρίζω κάποια και να μου μιλά άσχημα για τους «κολλητούς» της, που πρόσεξε, κάνει καιρό παρέα (ή γνώριζε καιρό) ενώ εμένα μόλις με είχε γνωρίσει.
Ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που έτυχε σε «άνοιγμα» άλλου, να μου λένε για τον τυπά που έκανε το opening («καλό παιδί μωρέ, αλλά…»).

Δεν εννοώ ότι εγώ είμαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά επειδή το είδα με τα μάτια μου, το μεταφέρω σαν εμπειρία δική μου και όχι «κάτι που διάβασα ή μου είπε ένας άλλος».

Θεωρώ ότι τα πάντα κινούνται γύρω από το σεξ, είτε αρέσει σε μερικούς, είτε όχι. Αν «το έχεις», όπως λένε και οι ίδιες και θα αναφερθώ σε άλλο ποστ, τότε σε σέβονται. Αν «δεν το έχεις», τότε σου το παίζουν καλές, αλλά καταβάθος είτε σε λυπούνται, είτε σε κρατάνε παρέα για να βάλεις το αμάξι, να τις κάνεις παρέα όταν δεν έχουν κάποιον ή να τις βοηθήσεις σε κάτι. Με λίγα λόγια, αν δεν κάνεις σεξ μαζί της, τότε άσε της και μην επιμένεις να την γλύφεις και να της κάνεις τα χατίρια, κάποιος άλλος της το «δίνει».

Οπότε, αν μια δεν σε θέλει, δεν την θέλεις και εσύ διπλά, έτσι θα φέρεσαι. Θα σε σεβαστεί περισσότερο, από το να της γίνεις κολλιτσίδα.
Αν «δεν το έχεις, αλλά είσαι καλό παιδί«, βγες μαζί της μόνο αν έχεις να κερδίσεις κάτι, πχ να σε γνωρίσει σε κάποια φίλη της, αν και εκεί παίζει αν θα πει κάτι καλό για εσένα.
Γενικά μην τις σέβεσαι αν δεν σε σεβαστούν πρώτα αυτές και μην τις κάνεις θεές, επειδή το makeup τους τις δείχνει εμφανίσιμες. Να σέβεσαι την προσωπικότητα τους.