Ο κρυφοπουτανισμός®

Ένα πράγμα που με απασχολούσε στις αρχές του παιχνιδιού μου, ήταν το πως να πω σε μια ότι ενδιαφέρομαι μόνο για σεξ, αλλά η οποία δεν δείχνει να είναι έτσι, δηλαδή για «άρπα-κόλλα» καταστάσεις, αλλά δείχνει πιο κυρία; Όμως, αργότερα κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα φανταζόμουν, δηλαδή αγνά και οι γυναίκες που δείχνουν «κυρίες», πολλές φορές είναι «έγια λέσα, όλοι μέσα®».

Βλέπεις, τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Για παράδειγμα, στην Μυστήρια μέθοδο, προσπαθείς να μην δείξεις τι θέλεις. Στην χύμα-στο-κύμα® μέθοδο, δείχνεις τι θέλεις, αλλά επηρεασμένος από την Μυστήρια μέθοδο, κάπου κάνεις πίσω, αφού η χύμα-στο-κύμα μέθοδος (που διδάσκουν οι πιο πολλοί) στην ουσία είναι η Μυστήρια μέθοδος, αλλά με άλλο opener. Εκεί λοιπόν που όλα τα χε η Μαριωρή, σκάει μύτη και το Mode One, για να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά μόνο κακό κάνει και όχι καλό και θα σου αναλύσω παρακάτω γιατί.

Αν οι άντρες γνώριζαν τι σκέφτονται οι γυναίκες, θα ήταν 20 φορές πιο τολμηροί ~ Alphonse Karr

Ήμουνα μια φορά με έναν φίλο και έναν κοινό γνωστό και μας είχε κανονίσει γυναίκες (γκουχ-εύκολες-γκουχ) να «πάρουμε». Εδώ να πω ότι είναι κάτι που γίνεται αραιά και που ανάμεσα μας (οι ανταλλαγές με λίγα λόγια). Τέλος πάντων, σε μια στιγμή ο φίλος μου λέει την μια ότι θέλει να την πηδήξει και τι θα κάνει, βαριέται να περιμένει κλπ.
Τότε του απαντά η άλλη «τι με πέρασες ρε φίλε, για καμία πουτάνα;«.
Εκτός του γέλιου που είχε η σκηνή (η γνωστή πουτάνα δηλαδή, που’χει «πάρει» ολόκληρο το μαχαλά, να πει ότι δεν είναι πουτάνα και να παρεξηγηθεί κιόλας, το οποίο πλέον το χρησιμοποιώ και σαν ανέκδοτο), μου ήρθε μια φλασιά, σκέφτομαι «λες να υπάρχει θέμα;»
Εδώ επίσης να κάνω μια μικρή αναφορά και να πω και κάτι άλλο, ότι ο φίλος ήταν κάπως ντροπαλός (κάτι σαν «beta» που λέμε) και δεν μιλάει γενικά έτσι αν δεν ξέρει την άλλη καλά, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, το παιχνίδι είναι στο μυαλό μας. Ο φίλος λοιπόν που ΠΟΤΕ του δεν λέει τέτοια πράγματα σε γυναίκες, το είπε τόσο φυσικά, σαν να το έχει δεύτερη φύση και μάλιστα απόρησα και εγώ με το θράσος του, αφού ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το έλεγε αυτός αυτό.
Αυτό είναι ένα από τα παραδείγματα ότι όλα είναι στο μυαλό μας, ότι φραγμοί και ότι κολλήματα έχουμε, από το μυαλό και τις ιδέες μας επηρεάζονται και αν το μυαλό «δώσει το ΟΚ», το σώμα θα ακολουθήσει. Ο φίλος στο μυαλό του το είχε ότι δεν συμβαίνει τίποτα (είναι πορνίδια εν ολίγης) και μίλησε άφοβα, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί να αρθρώσει ύβρεις ή προστυχιές και γι’αυτό θα διαβάζεις σε πολλά άρθρα που γράφω ότι πρέπει να φτιάξει κανείς το παιχνίδι μέσα του πρώτα, αφού αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.

Οι γυναίκες δεν θέλουν να ακούσουν τι πιστεύεις. Οι γυναίκες θέλουν να ακούσουν τι πιστεύουν οι ίδιες, με πιο βαθιά φωνή ~ Bill Cosby

Για να συνεχίσουμε λοιπόν, οι γυναίκες που το έχουν κρυφό καμάρι δεν θέλουν να τις παίρνεις για πουτάνες. Κουφό; Ναι, αλλά δεν έχει σημασία αυτό, σημασία έχει να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τις κάνεις να φανούν εύκολες και πουτάνες. Θα μου πεις τώρα γιατί, αφού το θέλουν και οι ίδιες το σεξ (και μάλιστα ίσως και περισσότερο), τότε που είναι το κακό να το πω στα ίσια;
Το κακό είναι επειδή μια τέτοια συμπεριφορά, ενεργοποιεί έναν «μηχανισμό» (ας πούμε) στο μυαλό των γυναικών και τις κάνει να μην δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Πιθανών να έχεις ακούσει για καμία χαμηλοβλεπούσα, που τελικά όταν έμαθες τι κάνει, δεν πίστευες στα αυτιά σου. Ε, αυτός που έκανε την «χαμηλοβλεπούσα» να γίνει «χαμηλοβλεπούτ$α», ήξερε πολύ καλά πως να το χειριστεί το θέμα.

Όπως λοιπόν και να προσεγγίσεις κάποια, το παιχνίδι πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην δείξεις ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι να «βάλεις», ακόμη και αν αυτήν αυτό περιμένει. Θα μου πεις το περιμένει όντως και αν ναι, πρέπει να μην το δείξω εξ’αρχής; Ναι, ασφαλώς. Για παράδειγμα, φοράνε κολλητά ρούχα, να τονίζουν τον κώλο τους, αλλά αν τον κοιτάζεις, είσαι περίεργος, φοράνε ρούχα που μας τα δείχνουν όλα, αλλά δεν θέλουν να τις περνάς για πουτάνες, βάζουν σιλικόνη στο στήθος για να φαίνεται από μίλια, αλλά αν το κοιτάς είσαι λιγούρης (και αυτές «σοβαρές» και δεν θέλουν να το κοιτάς), αν πεις στα ίσια ότι θέλεις να τις γ@μήσεις είσαι πεινασμένος, ενώ αν δεν το πεις γρήγορα είσαι μαλάκας και άλλα πολλά (γι’αυτές). Φυσικά το καταλαβαίνω, ότι ίσως και η να τις έχει μάθει έτσι η κοινωνία, αλλά το θέμα είναι ότι μας χαλάει το παιχνίδι.

Αυτό το «τι με πέρασες», το είχα ξανά ακούσει και σε άλλη φορά (όταν δοκίμαζα το Mode One), οπότε με έβαλε σε σκέψη για να μάθω πως πρέπει να φέρομαι, αφού ακόμη και σε πουτάνα να πας και της πεις ότι θέλεις να την πηδήξεις (χωρίς πληρωμή), τότε θα σου πει «κάτσε ρε φίλε, ακόμη δεν σε ξέρω καλά καλά» και άλλα τέτοια. Αυτός που είπε ότι «φέρσου τις πουτάνες σαν κυρίες και τις κυρίες σαν πουτάνες», κάπου είχε δίκιο.

Εδώ, για να πω την άποψη μου για το Mode One, είναι ότι στο 90% των γυναικών δεν πιάνει, γιατί αν πας σε μια που βλέπεις απέναντι σου και της πεις «πάμε να σε πάρω τώρα», το μόνο που θα κάνεις είναι να φας τα μούτρα σου και να χάσεις μια πιθανή ευκαιρία, αφού ο σχετικός μηχανισμός θα τις απαγορεύσει να προχωρήσουν την φάση μαζί σου. Επίσης, δείχνεις έτσι ότι το κάρφωμα σε ενδιαφέρει και όχι η ίδια (κάτι που θα αναλύσω σε επόμενο ποστ). Εκτός αν βέβαια η άλλη «ψάχνεται» για σεξ και δεν την ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι (συνήθως είναι κάτι μπάζα ή μόνες), οπότε είσαι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Επίσης το Mode One, μπορεί να το αναφέρω σαν τρόπο έκφρασης ώστε να δείξω την νοοτροπία αυτή για να καταλάβουν (όσοι γνωρίζουν) σε τι ακριβώς αναφέρομαι, αλλά σαν μέθοδο δεν την πολυπιστεύω κιόλας, αφού στην ουσία είναι αντιγραφή μιας σκηνής σε παλιά πορνοταινία.

Τι Mode One μας τσαμπουνάς, θα μου πεις. Greek Game :)
Τι Mode One και πράσινα άλογα μας τσαμπουνάς, θα μου πεις. Έτσι παίζεται το παιχνίδι 🙂

Οπότε ο κανόνας για ένα επιτυχημένο παιχνίδι, είναι η νοοτροπία «δεν μου καίγεται καρφί αν με θες ή όχι«. Παράδειγμα με το Mode One, δεν μπορείς να δείξεις αυτήν την νοοτροπία, αφού ήδη η εμφάνιση της σ’έχει ανάψει και δεν θα χρειαστεί η ίδια να σου αποδείξει τίποτα γι’αυτήν, εκτός αν όντως εκείνη την στιγμή ψάχνεται για ένα πήδημα, αλλά δεν μπορείς να το γνωρίζεις αυτό, αφού και όσες ντύνονται σαν ξεκωλάκια, συνήθως δεν είναι έτσι όταν τις μιλάς.
Το Direct από την άλλη, είναι πιο άνετο να παίξεις με την παραπάνω νοοτροπία, αφού μπορεί να πας μεν επειδή σου αρέσει (και της το λες), αλλά της δείχνεις ότι αν δεν πάει με τα νερά σου, δεν το έχεις σε τίποτα να την «κάνεις». Αυτό το «την κάνω όποτε μου καπνίσει» στυλ, ενεργοποιεί τα ένστικτα τους και δεν θα το αφήσουν έτσι, ειδικά αν σε γουστάρουν, που σημαίνει θα προσπαθήσουν να σε κερδίσουν.

Επίσης να αναφέρω ότι το σεξ είναι και για τις ίδιες ότι για εμάς. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν θέλεις να «κλειστούν στο κρυφοπουτάνικο καβούκι τους«, δεν θα το παίξεις και σέξι άντρας. Καμία σχέση. Απλά όλα θέλουν τον χρόνο τους, τα χαρτιά σου θα πρέπει να τα ρίχνεις με την σωστή σειρά και μέσα από εμπειρίες θα το καταλάβεις.