Πέσιμο σε club/bar αλλά και «ζουκια»

Πως γίνεται το «πέσιμο» (aka καμάκι) σε club/bar και σε όποιο άλλο «νυχτάδικο»;
Βασικά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όσο αφορά το θέμα club/bar. Βασικά οι γυναίκες πηγαίνουν εκεί παρέες, συνήθως «ανάμεικτες» (δηλαδή άντρες και γυναίκες μαζί), πράγμα που κάνει το παιχνίδι λιγάκι δύσκολο.

Επίσης οι περισσότερες πηγαίνουν εκεί με τις κολλητές τους, που σημαίνει δεν θέλουν να φανούν εύκολες, ειδικά στα μάτια τους, «σηκώνοντας» έτσι τις άμυνες τους.

Σημείωση: Ο παρακάτω οδηγός είναι «γενικός» και δεν καλύπτει το τι ακριβώς θα πεις. Το θέμα «τι θα πεις» είναι από μόνο του ένα μεγάλο θέμα και όπως θα έχεις παρατηρήσει (αν το έχεις ψάξει) στην κοινότητα υπάρχει ένα μεγάλο κενό και σπάνια θα δεις κάποιον να το καλύπτει, ώστε να καλύψει και εσένα. Ένας κανόνας είναι να είσαι χαλαρός και θα δεις ότι ακούς/σκέφτεσαι με άνεση.
Περισσότερα θα αναφέρω σε άλλο θέμα, αποκλειστικά για το «τι θα πεις» μετά το «γεια σου».
Επίσης αφορά το να πας και να πεις στα ίσια αυτό που θες.

Ωστόσο, το θέμα αφορά τις γυναικοπαρέες και δείχνουν ότι «ψάχνονται».
Αυτές το βράδυ είναι πιο χαλαρές, ντυμένες σέξι και θα τις παρατηρήσεις, πχ δεν μιλάνε με την παρέα τους, κοιτάνε τους άντρες, κοιτάνε γύρω τους σαν να ψάχνουν κάτι κλπ, αφού ούτως ή άλλος αυτές που θέλουν να «παίξουν» βγαίνουν με τέτοιο προσανατολισμό και την αντίστοιχη διάθεση.

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να προσέξει κανείς, είναι το μέρος. Αν πηγαίνετε συνεχώς σε club/bar, θα διαπιστώσετε ότι σε κάποια μαγαζιά είναι πιο έντονο το «άρωμα καμακιού» ενώ σε άλλα όχι.

Στο μαγαζί που θα πας υπάρχει η πιθανότητα να έχει μόνο τραπεζάκια, δεν θα είναι δηλαδή «ορθάδικο». Εκεί μπορείς να κάνεις δύο πράγματα ή να καθίσεις στο μπαρ, ώστε να μπορείς να «αγναντεύεις» το μαγαζί ή να καθίσεις (αν προλάβεις φυσικά) σε κάποιο κεντρικό τραπεζάκι, ώστε να υπάρχει πιθανότητα να καθίσουν κοντά σου ενδιαφέρουσες παρέες.

Αν κάθεσαι κοντά της, μπορείς απλά να την χαιρετήσεις και να πιάσεις κουβέντα.
Αν τώρα είσαι μακρυά της αλλά έχετε οπτική επαφή, μπορείς να της χαμογελάσεις, ή να της σηκώσεις το χέρι σου με το ποτό (κάνοντας της «γεια μας» από μακρυά) ή ακόμη και να πετάξεις κάποιο λουλούδι (αν είσαι σε μπουζουξίδικο).
Αν αντιδράσει θετικά, δηλαδή χαμογελάσει και αυτή, σου κάνει επίσης «γεια μας» ή σου πετάξει επίσης κάποιο λουλούδι, τότε έχεις ήδη το πράσινο φως να πας.

Ένα tip είναι να «κυνηγάς» παρέες που είναι δυο γυναίκες μόνο. Αυτό γιατί και μεταξύ τους τα έχουν βρει και έχουν εμπιστοσύνη η μία στην άλλη αλλά και σου είναι εύκολο να τις «παίξεις». Αν είναι πολλές, σίγουρα κάποια θα προσπαθήσει να σου την «βγει», ενώ αν τα πας καλά, το σίγουρο είναι να σε θέλει κάποια για εκείνη. Επίσης όταν είναι δύο μαζί, τότε βαριούνται και πιο εύκολα και είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις, αφού είναι πιο ανοιχτές σε νέες γνωριμίες.

Η συζήτηση θα πρέπει να γίνει στην αρχή στο «όρθιο» και μετά από λίγο να καθίσεις στο τραπέζι τους. Δεν είναι κάποιος κανόνας που πρέπει να ακολουθείς με κλειστά τα μάτια, αλλά τις δίνεις έτσι τον χρόνο να αισθανθούν άνετα μαζί σου, προτού καθίσεις στο τραπέζι τους.
Στην κουβέντα σας θα πρέπει να είσαι άνετος, φιλικός, χαμογελαστός και ευγενικός (ούτε να στάζεις μέλια, αλλά ούτε να είσαι ψυχρός).
Το ίδιο άνετος θα πρέπει να είσαι και στα όποια αρνητικά σχόλια μπορεί να λάβεις από αυτές, για να μην δείξεις ότι πήγες εκεί μόνο για να «βάλεις» (άσχετα αν γι’αυτό πήγες).
Μιλάτε για κάποια ώρα ώστε να σε γνωρίσει και να νιώσει πιο άνετα με σένα. Αν τα πας καλά, θα δεις ότι θα αρχίσει και η ίδια να εκδηλώνει το ενδιαφέρων της προς τα εσένα.
Να θυμάσαι ότι άλλο ο άντρας ο σέξι και άλλο ο πεινασμένος, δεν θα πρέπει να πέσεις στην κατηγορία του λιγούρη, γιατί θα τις ξενερώσεις.

Από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να την αγγίζεις. Το πρώτο άγγιγμα ξεκινά με την «χαιρετούρα» σας. Θα πρέπει να συνεχίσεις το άγγιγμα ανά τακτά διαστήματα, για να την κάνεις να νιώσει οικία με εσένα και το άγγιγμα σου. πχ όταν μιλάτε να την ακουμπάς, όταν θέλεις να τις δείξεις κάτι επάνω της (ένα βραχιόλι πχ) να το ακουμπήσεις κλπ.
Αν είναι μπροστά σε φίλες της, δεν θα πρέπει να προχωρήσεις πολύ την κουβέντα στο ερωτικό και αυτό γιατί θα νιώσει άσχημα η ίδια και θα στο σταματήσει. Θα πρέπει να την πεις να πάτε κάπου αλλού μόνοι σας, πχ στο μπαρ ή να χορέψετε. Ωστόσο να χορέψει μαζί σου, ούτε να την ανεβάσεις σε κάποιο τραπέζι, ούτε να πάρει την φίλη της και να χορεύει. Σκοπός σου είναι να μπορέσετε να έρθετε πιο «κοντά» με τον χορό και όχι να θαυμάσεις τις χορευτικές της ικανότητες.

Στο κλαμπ τώρα, με το που θα μπεις, θα πρέπει να προσέξεις στα γρήγορα τι παίζει, χωρίς να χρειαστείς να ψάχνεις σαν το λύκο το θήραμα σου.
Σε ένα κλαμπ υπάρχει η πιθανότητα να δεις πολλές ελκυστικές γυναίκες, ωστόσο δεν πρέπει να την πέσεις και σε όλες. Θα πρέπει να έχεις ένα σχέδιο.
Το καλό είναι να μην την πέσεις αμέσως, αλλά να καθίσεις πρώτα κάπου και να πάρεις κάτι να πιεις (αν θέλεις φυσικά), ώστε να αρχίσεις να νιώθεις οικειότητα με το μέρος. Από εκεί, κοιτάζοντας τον κόσμο, θα πρέπει να καταλάβεις ποια από αυτές που σου άρεσαν ψάχνετε περισσότερο. Αν έχεις οπτική επαφή, θα πρέπει να δεις και με ποια μπορείς να «παίξεις» και με τα μάτια περισσότερο.

Αφού λοιπόν εντοπίσεις τον υποψήφιο στόχο πριν την πέσεις θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι σε έχει προσέξει. Δεν είναι απαραίτητο να σου έχει χαμογελάσει ή να σε έχει χαιρετίσει αλλά πρέπει προηγουμένως να σε έχει δει. Αν σε έχει ήδη προσέξει βοηθιέσαι ιδιαίτερα στην πρώτη επαφή γιατί θα έχει ήδη διαμορφώσει γνώμη για σένα. Αν η γνώμη που έχει σχηματίσει αποδειχθεί αρνητική πας κάπου αλλού ενώ αν είναι θετική έχεις ήδη πραγματοποιήσει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Μέσα στο κλαμπ επίσης θα πρέπει να προσέξεις να μη φανεί ότι το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να την πέσεις γιατί όπως ειπώθηκε και παραπάνω αυτό αποδυναμώνει δραματικά την όλη σου προσπάθεια. Είναι σημαντικό να έχεις πλησιάσει τον υποψήφιο στόχο σου χωρίς να γίνεις αντιληπτός ότι το κάνεις επί τούτου και την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσεις.

Η σωστή θέση σώματος για το καμάκι στο κλαμπ είναι είτε πρόσωπο με πρόσωπο(στα ίσια) είτε ώμο με ώμο το οποίο σε κάνε και λιγότερο απειλητικό. Ποτέ μην πας από πίσω της όταν αυτή σε έχει στην πλάτη της. Ποτέ μην της χτυπάς την πλάτη με το δάχτυλο ή άλλες τέτοιες κινήσεις γιατί θεωρείσαι από την αρχή χαμένος, ενώ δεν της έχεις δώσει και την ευκαιρία να σε προσέξει πριν της την πέσεις. Αφού λοιπόν της μιλήσεις και πείτε 2-3 πράγματα είναι καλό με τις τουρίστριες γενικά να χορέψετε αν και αυτή βρίσκεται σε αντίστοιχη διάθεση. Με αυτόν τον τρόπο θα χαλαρώσουν οι αντιστάσεις και θα σου δει η ευκαιρία να την αρπάξεις για το πρώτο χαμούρεμα. Αν δεν ακολουθήσεις χορός θα πρέπει να συνεχίσεις να μιλάς μαζί της και όταν αισθανθείς ότι έχει δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης και οικειότητας να την αρπάξεις για τα πρώτα γλωσσόφιλα.
Η φάση στη συνέχεια παίρνει το δρόμο της αλλά μένουν ακόμα αρκετά βήματα μέχρι να φτάσεις στο στόχο σου. Πρέπει καταρχάς να επιλέξεις τη χρονική στιγμή που θα της προτείνετε να πάτε για τα περαιτέρω αλλά και τον τόπο που θα συμβεί αυτό. Μία θεωρία λέεί ότι τη στιγμή που τη δεις ζεστή της προτείνεις επί τόπου να κατεβείτε στην παραλία (αν υπάρχει κοντά) ή στο δωμάτιο σου/ της αν αυτά βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η άλλη θεωρία λέει ότι της προτείνεις να πάτε κάπου οι δυο σας στο τέλος της νύχτας όταν είναι έτοιμη να γυρίσει πίσω. Αυτή η πρόταση εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που η τουρίστρια είναι έξω με μία φίλη της και δεν μπορεί να την αφήσει μόνη της, αλλά έχει το μειονέκτημα ότι μέχρι το τέλος της βραδιάς μπορεί να έχει ξενερώσει η παραμεθύσει.

Πιθανά εμπόδια και πώς να τα ξεπεράσατε. Από την αρχή της γνωριμίας σας με την τουρίστρια πρέπει με κάποιον έμμεσο τρόπο να τη ρωτήσετε μέχρι τι ώρα περίπου είναι διατεθειμένη να παραμείνει έξω. Αυτό γιατί κυρίως οι πιο νεαρές μπορεί να έχουν κάποιους περιορισμούς από γονείς κτλ., ενώ άλλες ενδέχεται να έχουν κανονίσει για το πρωί μια εκδρομή ή κάποια δραστηριότητα (scuba diving κτλ) και να έχουν προγραμματίσει να φύγουν κάποια συγκεκριμένη ώρα. Είναι πολλές φορές ακατανόητο για εμάς πόσο κυρίως οι Βόρειο Ευρωπαίες κολλάνε στο πρόγραμμα τους, για αυτό και μια ερώτηση εγκαίρως από εσένα θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κινήσεις σου την κατάλληλη στιγμή και να μη βρεθείς κατά τις 2 το βράδυ προ εκπλήξεως όταν θα σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού

Σημαντικό εμπόδιο, το σημαντικότερο ίσως αποτελούν επίσης οι φίλες της. Σε αυτό το ζήτημα αν και προτείνονται κατά καιρούς διάφορες λύσεις δεν έχει βρεθεί ακόμα το αντίδοτο. Η ιδανική λύση είναι ένας φίλος σου να παίξει με τη φίλη της οπότε εκεί θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια αυτό για διάφορους λόγους πολλές φορές δεν είναι εφικτό. Εκεί ακόμα και η λύση της πλάτης από φίλο σου συνήθως δεν είναι ιδανική γιατί την κρίσιμη στιγμή η σπαστική φίλη της θα τραβήξει τη δικιά σου και θα σου την πάρει από τα χέρια. Όταν πρωτόγνωρίζεις την τουρίστρια και αυτή είναι με μια φίλη της πρέπει να διαπιστώσεις αν τυχόν είναι αδερφές (όχι άντρες) και σε περίπτωση που είναι φίλες αν είναι πολύ κολλητές ή απλές φίλές, όπως και αν έχουν έρθει μαζί για διακοπές ή αν έχουν συναντηθεί εκεί και απλά κάνουν παρέα. Ανάλογα με το τι συμβαίνει, αυξάνονται αυτόματα ή μειώνονται οι πιθανότητές σου. Όταν πρόκειται για αδερφές (είπαμε όχι άντρες), ή για πολύ κολλητές φίλες οι πιθανότητές σου αυξάνονται γιατί είναι πιο πιθανό να δείξει η μία κατανόηση για την άλλη και να την αφήσει να είναι για κάποιο χρόνο μόνο μαζί σου. Αν, τίθετασε άλλες περιπτώσεις είτε από ζήλια είτε από τύψεις της δικιάς σου είναι πιο πιθανόν τελικά να μη μείνει μαζί σου.

Αφού λοιπόν έχεις παίξει με τη μία από τις δύο φίλες και ή έτερη φίλη έχει μείνει μόνη(χωρίς άντρα), οδηγείς και τις 2 στο ξενοδοχείο τους και σκοπεύεις να παραμείνεις με τη δικιά σου ενώ η φίλη της πάει για ύπνο. Σε αυτό το σημείο κράτα την υποσημείωση μήπως και υπάρχει πιθανότητα να παίξουν και οι δύο ταυτόχρονα. Αυτός όμως ο χειρισμός απαιτεί πολύ έμπειρα καμάκια και μεγάλη δόση τύχης, ενώ αναλαμβάνεις το ρίσκο να χάσεις και τις 2.

Καμάκι στην αναμπουμπούλα Ένα από τα αγαπημένα μου και πιο ξεκούραστα είδη καμακιού το οποίο βέβαια συνδέεται με τη βραδινή έξοδο είναι το λεγόμενο καμάκι στην αναμπουμπούλα. Η κατάσταση της αναμπουμπούλας συναντάται κυρίως προς το τέλος της βραδιάς όπου όλοι είναι πολύ πιο χαλαροί και οι θεωρίες δεν βρίσκουν εφαρμογή. Τότε χρειάζεται ψυχρό πέσιμο, οι τουρίστριες που παίζουν φαίνονται από την αρχή που θα τις προσεγγίσεις και συνήθως δε χρειάζονται πολλές διαδικασίες μέχρι να σπρώξεις. Στην αναμπουμπούλα μπορείς να πετύχεις τουρίστριες ακόμα και μόνες τους αν οι φίλες τους είναι με κάποιον άλλον, έξω από τα μπαρ όταν σκέφτονται να φύγουν, επίσης στη φάση της επιστροφής τους προς τα ξενοδοχεία τους, ή ακόμα και κάτω από τα ξενοδοχεία τους . Εκεί αν δεις ότι παίζουν πρέπει άμεσα να της προτείνεις το επόμενο βήμα (ξενοδοχείο, παραλία κτλ.) γιατί αν το καθυστερήσεις ή μπορεί να είναι πολύ αργά ή ακόμα και να σε προλάβει το ξημέρωμα και πηγαίνοντας στην παραλία να βρεις μόνο τους κυρίους που φτιάχνουν τις ομπρέλες για την επόμενη μέρα.