Πως γίνεται το "πέσιμο" σε club/bar

Πως γίνεται το «πέσιμο» (aka καμάκι) σε club/bar και σε όποιο άλλο «νυχτάδικο»; Είχα αναφερθεί παλιότερα σε «πέσιμο» εκτός από Bar/Club, οπότε εδώ ας δούμε τι γίνεται με αυτά.

Επίσης καλό είναι να δείτε και τις διαφορές που έχει το παιχνίδι εντός και εκτός ενός bar.
Βασικά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όσο αφορά το θέμα club/bar, αφού οι γυναίκες πηγαίνουν εκεί παρέες, συνήθως «ανάμεικτες» (δηλαδή άντρες και γυναίκες μαζί), πράγμα που κάνει το παιχνίδι λιγάκι δύσκολο.
Επίσης οι περισσότερες πηγαίνουν εκεί με τις κολλητές τους, που σημαίνει δεν θέλουν να φανούν εύκολες, ειδικά στα μάτια τους, «σηκώνοντας» έτσι τις άμυνες τους.

Σημείωση: Ο παρακάτω οδηγός είναι «γενικός» και δεν καλύπτει το τι ακριβώς θα πεις. Το θέμα «τι θα πεις» είναι από μόνο του ένα μεγάλο θέμα και όπως θα έχεις παρατηρήσει (αν το έχεις ψάξει) στην κοινότητα υπάρχει ένα μεγάλο κενό και σπάνια θα δεις κάποιον να το καλύπτει, ώστε να καλύψει και εσένα. Ένας κανόνας είναι να είσαι χαλαρός και θα δεις ότι ακούς/σκέφτεσαι με άνεση.
Περισσότερα θα αναφέρω σε άλλο θέμα, αποκλειστικά για το «τι θα πεις» μετά το «γεια σου».
Επίσης αφορά το να πας και να πεις στα ίσια αυτό που θες.

Επίσης, το θέμα αφορά τις γυναικοπαρέες και δείχνουν ότι «ψάχνονται».
Αυτές το βράδυ είναι πιο χαλαρές, ντυμένες σέξι και θα τις παρατηρήσεις, πχ δεν μιλάνε με την παρέα τους, κοιτάνε τους άντρες, κοιτάνε γύρω τους σαν να ψάχνουν κάτι κλπ, αφού ούτως ή άλλος αυτές που θέλουν να «παίξουν» βγαίνουν με τέτοιο προσανατολισμό και την αντίστοιχη διάθεση.

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να προσέξει κανείς, είναι το μέρος. Αν πηγαίνετε συνεχώς σε club/bar, θα διαπιστώσετε ότι σε κάποια μαγαζιά είναι πιο έντονο το «άρωμα καμακιού» ενώ σε άλλα όχι.

Στο μαγαζί που θα πας υπάρχει η πιθανότητα να έχει μόνο τραπεζάκια, δεν θα είναι δηλαδή «ορθάδικο». Εκεί μπορείς να κάνεις δύο πράγματα ή να καθίσεις στο μπαρ, ώστε να μπορείς να «αγναντεύεις» το μαγαζί ή να καθίσεις (αν προλάβεις φυσικά) σε κάποιο κεντρικό τραπεζάκι, ώστε να υπάρχει πιθανότητα να καθίσουν κοντά σου ενδιαφέρουσες παρέες.

Αν κάθεσαι κοντά της, μπορείς απλά να την χαιρετήσεις και να πιάσεις κουβέντα.
Αν τώρα είσαι μακρυά της αλλά έχετε οπτική επαφή, μπορείς να της χαμογελάσεις, ή να της σηκώσεις το χέρι σου με το ποτό (κάνοντας της «γεια μας» από μακρυά) ή ακόμη και να πετάξεις κάποιο λουλούδι (αν είσαι σε μπουζουξίδικο).
Αν αντιδράσει θετικά, δηλαδή χαμογελάσει και αυτή, σου κάνει επίσης «γεια μας» ή σου πετάξει επίσης κάποιο λουλούδι, τότε έχεις ήδη το πράσινο φως να πας.

Όταν αναφέρομαι παραπάνω στο να ρίξεις κάποιο λουλούδι στον στόχο σου, σαφώς και δεν αναφέρομαι σε κάτι αντίστοιχο με αυτό:

Ένα tip είναι να «κυνηγάς» παρέες που είναι δυο γυναίκες μόνο. Αυτό γιατί και μεταξύ τους τα έχουν βρει και έχουν εμπιστοσύνη η μία στην άλλη αλλά και σου είναι εύκολο να τις «παίξεις». Αν είναι πολλές, σίγουρα κάποια θα προσπαθήσει να σου την «βγει», ενώ αν τα πας καλά, το σίγουρο είναι να σε θέλει κάποια για εκείνη. Επίσης όταν είναι δύο μαζί, τότε βαριούνται και πιο εύκολα και είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις, αφού είναι πιο ανοιχτές σε νέες γνωριμίες.
Εδώ καλό είναι να πλησιάζεις γυναικοπαρέες που δεν μιλάνε μεταξύ τους και δείχνουν να βαριούνται, από το να πλησιάσεις δύο γυναίκες που μιλάνε όλη την ώρα μεταξύ τους, γιατί η μεν πρώτη παρέα θέλει φανερά να γνωρίσει νέα άτομα, η δεύτερη παρέα μπορεί να έχει βγει να μιλήσει με κάποια φίλη της και -μπορεί- να ακούσεις το «φίλε, μας ενοχλείς«.

Η συζήτηση θα πρέπει να γίνει στην αρχή στο «όρθιο» και μετά από λίγο να καθίσεις στο τραπέζι τους. Δεν είναι κάποιος κανόνας που πρέπει να ακολουθείς με κλειστά τα μάτια, αλλά τις δίνεις έτσι τον χρόνο να αισθανθούν άνετα μαζί σου, προτού καθίσεις στο τραπέζι τους.
Στην κουβέντα σας θα πρέπει να είσαι άνετος, φιλικός, χαμογελαστός και ευγενικός (ούτε να στάζεις μέλια, αλλά ούτε να είσαι ψυχρός).
Το ίδιο άνετος θα πρέπει να είσαι και στα όποια αρνητικά σχόλια μπορεί να λάβεις από αυτές, για να μην δείξεις ότι πήγες εκεί μόνο για να «βάλεις» (άσχετα αν γι’αυτό πήγες).
Μιλάτε για κάποια ώρα ώστε να σε γνωρίσει και να νιώσει πιο άνετα με σένα. Αν τα πας καλά, θα δεις ότι θα αρχίσει και η ίδια να εκδηλώνει το ενδιαφέρων της προς τα εσένα.
Να θυμάσαι ότι άλλο ο άντρας ο σέξι και άλλο ο πεινασμένος, δεν θα πρέπει να πέσεις στην κατηγορία του λιγούρη, γιατί θα τις ξενερώσεις.

Από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να την αγγίζεις. Το πρώτο άγγιγμα ξεκινά με την «χαιρετούρα» σας. Θα πρέπει να συνεχίσεις το άγγιγμα ανά τακτά διαστήματα, για να την κάνεις να νιώσει οικία με εσένα και το άγγιγμα σου. πχ όταν μιλάτε να την ακουμπάς, όταν θέλεις να τις δείξεις κάτι επάνω της (ένα βραχιόλι πχ) να το ακουμπήσεις κλπ.
Αν είναι μπροστά σε φίλες της, δεν θα πρέπει να προχωρήσεις πολύ την κουβέντα στο ερωτικό και αυτό γιατί θα νιώσει άσχημα η ίδια (από ντροπή μπροστά στις άλλες κυρίως) και θα στο σταματήσει.

Στο κλαμπ τώρα, με το που θα μπεις, θα πρέπει να προσέξεις στα γρήγορα τι παίζει, χωρίς να χρειαστείς να ψάχνεις σαν το λύκο το θήραμα σου.
Σε ένα κλαμπ υπάρχει η πιθανότητα να δεις πολλές ελκυστικές γυναίκες, ωστόσο δεν πρέπει να την πέσεις και σε όλες. Θα πρέπει να έχεις ένα σχέδιο.
Το καλό είναι να μην την πέσεις αμέσως, αλλά να καθίσεις πρώτα κάπου και να πάρεις κάτι να πιεις (αν θέλεις φυσικά), ώστε να αρχίσεις να νιώθεις οικειότητα με το μέρος. Από εκεί, κοιτάζοντας τον κόσμο, θα πρέπει να καταλάβεις ποια από αυτές που σου άρεσαν ψάχνετε περισσότερο. Αν έχεις οπτική επαφή, θα πρέπει να δεις και με ποια μπορείς να «παίξεις» και με τα μάτια περισσότερο. Ωστόσο δεν θα πρέπει να δείχνεις ότι είσαι εκεί για πέσιμο, αλλά για να περάσεις καλά (και ότι τύχει).

Αφού λοιπόν βρεις πια θέλεις να πλησιάσεις και είσαι έτοιμος να πας, την πλησιάζεις. Δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ (ειδικά αν σε έχει δει, γιατί θα αρχίσεις να πέφτεις στα μάτια της) και ούτε να πολυσκεφτείς το τι θα πεις.

Για να την πλησιάσεις, θα πρέπει να πας από μπροστά της ή από δίπλα της και όχι από πίσω της. Η σωστή στάση του σώματος σου θα πρέπει να είναι ή ώμος με ώμο ή πρόσωπο με πρόσωπο, ανάλογα το τι σου βγαίνει εσένα καλύτερα. Η στάση ώμος με ώμο είναι η λιγότερο απειλητική (γι’αυτήν).
Επίσης καλό είναι να μην πας από πίσω της και να την χτυπήσεις με το δάχτυλο, γιατί μερικές το παίρνουν αυτό σαν «είσαι ήδη χαμένος».
Αφού πείτε δύο τρία πράγματα για να γνωριστείτε, αν ξέρεις, μπορείς να την πάρεις να χορέψετε (αν είναι και αυτήν σε ανάλογη φάση), μιας και ο χορός χαλαρώνει τις αντιστάσεις και θα σε βοηθήσει να την αγγίξεις πιο άνετα.
Ωστόσο θα πρέπει να χορέψει μαζί σου, δηλαδή να μην την ανεβάσεις σε κάποιο τραπέζι, ούτε να πάρει την φίλη της και να χορεύουν μόνες τους και εσύ να μείνεις εκεί να τις κοιτάς. Σκοπός σου είναι να μπορέσετε να έρθετε πιο «κοντά» με τον χορό και όχι να θαυμάσεις τις χορευτικές της ικανότητες (και το σώμα της).
Αν δεν χορεύεις, τότε από την συζήτηση σας θα πρέπει να της εμπνεύσεις εμπιστοσύνη, έλξη και ερωτισμό, για να προχωρήσεις προς το φιλί. Δες και την τεχνική Mode One, αν πιστεύεις ότι μπορείς να προχωρήσεις τόσο πολύ τα πράγματα.

Εδώ τα πράγματα είναι και τα πιο δύσκολα. Από την συζήτηση σας θα πρέπει να μάθεις για την παρέα της, που μένει και με τι όχημα έφτασε στο Bar/Club που την βρήκες. Έτσι θα μπορέσεις να μάθεις αν μπορείς αν συνεχίσεις μαζί της για αργότερα (αν είναι εντάξει να αφήσει την παρέα της, πράγμα δύσκολο για δύο γυναίκες, αλλά πιθανών πιο εύκολο για μεγαλύτερες παρέες). Ωστόσο το μειονέκτημα να μείνεις μαζί της μέχρι το τέλος (για να φύγει και η φίλη της), είναι ότι μπορεί να την ξενερώσεις ή να μεθύσει/βαρεθεί. Επίσης καλό είναι να έχεις έναν φίλο μαζί σου, για να μπορέσει να απασχολήσει την φίλη της, γιατί θα παρατηρήσεις ότι αν η φίλη της αρχίσει να βαριέται, θα αρχίσει να της μιλάει και θα χάσεις το παιχνίδι, γιατί αν αρχίσεις να μιλάς και στις δύο, θα χάσεις τον στόχο σου, αφού θα πάει περίπατο ο όποιος ερωτισμός/φλερτ προσπαθήσεις να χτίσεις.

Εδώ να αναφέρω και κάποια πιθανά εμπόδια, που μπορείς να συναντήσεις. Πρώτα από όλα θα πρέπει να μάθεις, όπως είπα και παραπάνω με τι όχημα ήρθε στο μαγαζί καθώς και μέχρι τι ώρα μπορεί να παραμείνει έξω. Αυτό για να μην κάνεις σχέδια με το μυαλό σου και σου πει κατά της 2-3 το βράδυ ότι πρέπει να φύγει γιατί έχει κανονίσει για το πρωί.

Ένα άλλο εμπόδιο είναι και οι φίλες της. Μια καλή λύση, όπως ανέφερα και παραπάνω, είναι να πάει ένας φίλος σου και να απασχολεί την φίλη της, αν είναι δύο γυναίκες μόνες. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι αν ο φίλος σου ξανερώσει την φίλη της, τότε η φίλη της (και εμπόδιο σου) θα σου χαλάσει το παιχνίδι. Επίσης καλό είναι να μάθεις πως γνωρίζονται, γιατί αν είναι φίλες/αδερφές/ξαδερφές θα είναι πιο άνετα για εσένα. Αν είναι απλά «γνωστές» ή τίποτα συναδέλφισσες, τότε από ζήλια μπορεί η φίλη της να σου κάνει ζημιά ή από ντροπή ο στόχος σου να μην σου δείξει θετικά σημάδια.

Αν τώρα τα πας καλά και θέλει να συνεχίσει μαζί σου, μπορείς (αν είναι με τα πόδια και οι δυο) να της πας μέχρι ένα σημείο που θα είναι ΟΚ για την φίλη της να συνεχίσει για το σπίτι της και να πάτε κάπου αλλού μαζί.

Ένα άλλο εμπόδιο είναι ότι μπορεί να γουστάρουν και οι δυο τους ή να σε θέλουν και άλλες φίλες της παρέας (ή να σε δοκιμάσουν απλώς). Καλό είναι να κρατάς τον στόχο σου και να μην την αφήσεις για μια άλλη της παρέας, γιατί θα φανείς λιγούρης και «ότι κινείται εκτελείται», πράγμα που θα τις ξενερώσει και θα τις χάσεις όλες (εκτός αν είναι καμία λυσσάρα, αλλά σπάνιο).

Αυτά περί καμακιού. Φυσικά δεν μπορούν να καλυφτούν όλα, αλλά αν έχεις έναν οδηγό μπορείς από μόνος σου να συνεχίσεις και φυσικά με τον καιρό θα αποκτάς και την ανάλογη εμπειρία.
Καλή επιτυχία. Τώρα, αν δεν πετύχεις, μπορείς να κατηγορήσεις τα… ζώδια 🙂

Και ένα ανάλογο σουξέ από τα Ημιζ

Πως γίνεται το «πέσιμο» σε club/bar

Πως γίνεται το «πέσιμο» (aka καμάκι) σε club/bar και σε όποιο άλλο «νυχτάδικο»; Είχα αναφερθεί παλιότερα σε «πέσιμο» εκτός από Bar/Club, οπότε εδώ ας δούμε τι γίνεται με αυτά. (περισσότερα…)