Παιχνίδι χωρίς χρήματα, γίνεται;

Τον τελευταίο καιρό, τα οικονομικά προβλήματα βαραίνουν όλο και περισσότερους ανθρώπους. Τι γίνεται όμως αν θέλεις να βγεις και να γνωρίσεις γυναίκες, αλλά δεν σου περισσεύουν για ποτό και ραντεβού;

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αν δεν έχεις χρήματα, δεν μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες (aka να «παίξεις»). Σε αυτό το ποστ θα δούμε κατά πόσο αληθεύει αυτή η ιδέα και τι μπορεί να κάνει κάποιος, ώστε να μην χαλάσει πολλά.

Μεταφορά
Βασικά είναι το κυριότερο θέμα. Αν κάποιος ζει σε μια μικρή πόλη, αυτό δεν είναι πρόβλημα, ειδικά αν η πόλη αυτή «περπατιέται».
Αν ζεις σε κάποια μεγαλούπολη, τότε είναι ένα θέμα, καθώς για να πας κάπου που σε ενδιαφέρει, θα πρέπει να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις.
Σε αυτήν την περίπτωση, το καλύτερο είναι τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να μοιραστείς τα έξοδα από τα ταξί με άλλους που ενδιαφέρονται να βγουν μαζί σου για τον ίδιο σκοπό.

Αν έχεις δικό σου αυτοκίνητο, το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις νωρίς, για να μπορέσεις να βρεις χώρο να παρκάρεις κοντά στο μέρος που σε ενδιαφέρει, αποφεύγοντας έτσι να πληρώσεις για πάρκινγκ (αν απαιτούν κάποιο ποσό).

Είσοδος (aka «κάρτα»)
Τα περισσότερα (?) clubs, απαιτούν να «κόψεις κάρτα» εισόδου, για να μπορέσεις να μπεις. Αυτό αποφεύγεται αν φυσικά γνωρίζεις τα άτομα στην είσοδο, ωστόσο το καλύτερο είναι να πηγαίνεις σε μέρη που δεν ισχύει η κάρτα εισόδου. Σε αυτά τα μέρη, οι γυναίκες είναι και περισσότερες, αφού οι πιο πολλές δεν βγαίνουν έξω με σκοπό να πιουν πολλά.

Ποτό
Το αλκοόλ είναι το σημαντικότερο μέρος της βραδιάς, αφού μπορείς να δώσεις αρκετά χρήματα σε αυτό (ποτά, σφηνάκια, κεράσματα κλπ).
Υπάρχουν και άτομα που γουστάρουν το αλκοόλ και θέλουν όταν είναι έξω να πιουν έστω ένα ποτό.
Θυμάμαι όταν ήμασταν μικρότεροι και θέλαμε να βγούμε έξω και να περάσουμε καλά, μαζευόμασταν σε ένα σπίτι και πίναμε εκεί πρώτα, ώστε να έχουμε ήδη κάνει κεφάλι από εκεί και να μην χρειαστεί να πιούμε πολλά έξω. Κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει όποιος θέλει πολλά ποτά για να κάνει κέφι. Μπορεί να αγοράσει από κάποια κάβα το ποτό της αρεσκείας του και να πίνει στο σπίτι του, προτού βγει έξω, αποφεύγοντας έτσι την επιπλέον επιβάρυνση.

Ένας γνωστός μου παίρνει μαζί του ένα μεταλλικό φλασκί (αυτά των κυνηγών, αλλά υπάρχουν και πιο «μουράτα»), παραγγέλνει μια κόκα κόλα στο bar και γεμίζει (κρυφά, αποφεύγοντας τα περίεργα βλέμματα) το ποτήρι του από το ποτό που έχει στο φλασκί του. Δεν ξέρω κατά πόσο το κάνουν και άλλοι, απλώς το αναφέρω γιατί μου άρεσε ως το τι τρόπους μπορεί κανείς να σκεφτεί.

Ραντεβού
Το χειρότερο σημείο για τους περισσότερους. Αν δεν έχεις χρήματα, πως θα βγεις ραντεβού; Δεν είναι ωστόσο δύσκολο.
Βασικά αποφεύγεις ότι απαιτεί χρήμα ή κέρασμα από μέρους σου.
Μπορείτε να πάτε σε κάποιο event το οποίο είναι δωρεάν για το κοινό, κάτι που τώρα το καλοκαίρι συνηθίζεται.
Εδώ είναι πάλι πλεονέκτημα για τις μικρές πόλεις, αφού δεν χρειάζεται να έχεις μεταφορικό μέσο.

Μπορείς να πας επίσης μια βόλτα σε κάποιο πάρκο ή να πάτε μια βόλτα σε κάποιο κεντρικό σημείο, να χαζέψετε τις βιτρίνες κλπ.

Όπως μπορεί κανείς να δει, το ότι δεν έχει κάποιος αρκετά χρήματα για το «παιχνίδι», δεν χρειάζεται να μπει εμπόδιο στο να κάνει αυτό που επιθυμεί, να γνωρίσει δηλαδή γυναίκες.

Σε τέτοιες καταστάσεις, το online game, όπως επίσης και το day game, είναι τα καλύτερα για να γνωρίσεις κάποια χωρίς να χαλάσεις καθόλου χρήματα.