Παραλία Κατερίνης

Με αυτό το άρθρο, «εγκαινιάζω» μια νέα κατηγορία άρθρων που θα αναφέρω/παρουσιάζω μέρη/μαγαζιά που αξίζει να πας για «παιχνίδι» αλλά και φυσικά για την βόλτα/ποτό σου.
Οπότε στο πρώτο άρθρο παρουσιάζω την παραλία Κατερίνης.

Αν είσαι κάπου ανάμεσα Θεσσαλονίκη-Βόλο, τότε θα πρέπει να επισκεφτείς (αν δεν το έχεις κάνει) την παραλία Κατερίνης (χάρτης). Βασικά είναι μια περιοχή που αξίζει να πας το καλοκαίρι, το οποίο δεν είναι και πολύ μακριά.

Η παραλία της Κατερίνης (Ολυμπιακή Ακτή ή Κατερινόσκαλα) βρίσκεται περί τα 10χιλ από την Κατερίνη και είναι ένα μέρος ιδιαίτερα δημοφιλές την περίοδο του καλοκαιριού (μαζί με την παραλία Κορινού), αν και τα δύο μεγάλα club που έχει δουλεύουν και το χειμώνα, για τους κατοίκους κυρίως της Κατερίνης.

Το μέρος είναι καλά οργανωμένο, με ξενοδοχεία και πολλά μαγαζάκια για όλα τα γούστα. Η περιήγηση σας εκεί θα σας θυμίσει εποχές… Ψάλτη (1o Video), καθώς το μέρος είναι σαν να βγήκε από ταινία της δεκαετίας του ’80 (δεν το λέω με την κακή την έννοια, κάθε άλλο το μέρος είναι αρκετά όμορφο).

Στο παιχνίδι μας τώρα, έχει πολλά μαγαζιά να επισκεφτείς και φυσικά είναι μέρος όπου το επισκέπτονται πάρα πολλοί τουρίστες.
Δεν πρέπει να χάσεις το (ή την) «Disco», όπου εκεί είναι ένα μέρος για να βρεις πολλές τουρίστριες και φυσικά τα δύο μεγάλα club που συναντάς όταν μπαίνεις στην περιοχή.
Ωστόσο να έχεις στο νου σου ότι οι ξένες είναι πολύ υποψιασμένες από το Ελληνικό καμάκι (κρατάει χρόνια η «κολόνια» εκεί) και δεν πέφτουν τόσο εύκολα.
Φυσικά την παραλία δεν την «γεμίζουν» μόνο ξένες, αλλά και πάρα πολλές Ελληνίδες όπου πάνε εκεί για βόλτα, ποτό ή διακοπές (γυναικοπαρέες).

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε δες καλύτερα τα παρακάτω video.