Πως γίνεται το παιχνίδι "στα ίσια" (aka Direct Game)

Πρόκειται για ένα άρθρο, το οποίο πιστεύω θα βοηθήσει όποιον θέλει να μπει στο Direct Game.Δεν χρειάζεσαι κανένα βιβλίο ή DVD, αρκεί να κατανοήσεις το συγκεκριμένο άρθρο.

Σημείωση: Ότι αναφέρω παρακάτω, αφορούν προτάσεις από το δικό μου «παιχνίδι», όπως το έχω δει. Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει, ωστόσο ενδεχομένως να σε βοηθήσει περισσότερο από πολλά ebooks…

Το κυριότερο που πρέπει κανείς να βελτιώσει στο «παιχνίδι», είναι το mindset του, δηλαδή ο τρόπος που σκέφτεται με λίγα λόγια.
Βασικά να πω ότι πολλοί με ρωτάνε διάφορα που διάβασαν ή τι να διαβάσουν, τι να κάνουν, τι να πουν.
Εδώ να σας πω ότι τα βιβλία/DVD/Bootcamps είναι μια τρύπα χωρίς τέλος. Θα πρέπει να διαβάσεις αυτό, μετά εκείνο, μετά ας δω και εκείνο, ας δω τι λέει αυτός, τι λέει εκείνος, γιατί ο άλλος τα λέει έτσι κλπ.
Τα προϊόντα βγήκαν για να κάνουν πλούσιους τους δημιουργούς τους. Δεν θα σε βοηθήσει κανένα, αν από μόνος σου δεν κάνεις κάτι.
Ο καλύτερος κολυμβητής του κόσμου να έρθει και να θελήσει να σου μάθει μπάνιο, ακόμη και αυτός θα σε πάει μέχρι την ακτή, από εκεί και πέρα πρέπει να μάθεις να κολυμπήσεις μόνος σου.
Επίσης, τα περισσότερα προϊόντα είναι της λογικής «ένα νούμερο για όλα τα μεγέθη», πράγμα που δεν κάνει δουλειά.Αλλού κολλάω εγώ, αλλού εσύ, δεν είμαστε το ίδιο.

Το φλερτ το έχουμε μέσα μας, δεν μας το περνάει κανείς. Την αυτοπεποίθηση την έχουμε έμφυτη. Απλά πρέπει να τη βγάλουμε στην επιφάνεια και το φλερτ είναι κάτι που απαιτεί εξάσκηση μέχρι να γίνεις master, είναι σαν το σκάκι/μουσικό όργανο/πολεμικές τέχνες ας πούμε.

Το δικό μου Mindset
Όταν πλησιάζω κάποια ή μιλάω, έχω πάντα στο μυαλό μου ότι με θέλει όσο την θέλω και εγώ, ότι θέλει να το κάνουμε, όσο θέλω να το κάνουμε και εγώ.
Αυτό με βάζει σε μια κατάσταση «παιχνιδιάρικη», σχεδόν flirt από την αρχή, αποφεύγοντας το βαρετό και συνηθισμένο μπλα μπλα.
Αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν απασχολούμε αν της αρέσω ή όχι, επικεντρώνοντας την σκέψη μου σε αυτήν.
Αν με δει κανείς να μιλάω με κάποια, σε φάση που μιλάμε βαθύτερα (θα αναφερθώ και σε αυτό, μου το έχουν ζητήσει πολλοί με email) είναι σαν να μην υπάρχει κάτι άλλο γύρω μας, είμαι εγώ και αυτήν. Το ίδιο ισχύει και για αυτήν, δεν σταματά λεπτό να μιλάει μαζί μου, για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, κάτι που κάνει την «ένωση» μας ποιο δυνατή.

Όταν συζητάω με κάποια και είναι η αρχή που γνωριζόμαστε, είμαι εκεί. Ωστόσο, δεν είμαι εγώ, αλλά είναι αυτή. Δηλαδή, δεν μου αρέσει το τάδε αυτοκίνητο, το τάδε κλαμπ, το τάδε μέρος. Είναι αυτήν, ποιο της αρέσει, τι της αρέσει για να δω αν μου κάνει. Όχι τι μου αρέσει για να δει αν της κάνω. Της κάνω, αλλά θέλω να δω αν μου κάνει και αυτήν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ρωτάμε βασικά πράγματα για αυτήν. Εγώ επικοινωνώ μαζί της, σαν να τα έχουμε «φτιάξει» ήδη.

Πλησιάζω κάποια σαν να είναι κάτι που κάνω για «κολατσιό». Κάτι συνηθισμένο. Δεν δίνω -πλέον- βάρος στο τι θα πει αν την πλησιάσω, στο κάτω κάτω δεν θα μου κόψει το εισόδημα και αν δεν με θέλει. Ωστόσο, αυτός ο τρόπος που πλησιάζω, της ηρεμεί (η νευρικότητα μεταδίδεται), πράγμα που κάνει την συζήτηση ποιο άνετη. Είμαι άνετος από την αρχή, το έχω φυσικό μου.

Όταν είμαι στο κλαμπ ή μπαρ, πλησιάζω με άμεσο τρόπο. Αυτό με κάνει να την δείξω ότι δεν είμαι εκεί για να γίνω ακόμη μια φίλη της. Είμαι εκεί γιατί μου άρεσε. Ωστόσο θα είμαι «cool» και όχι επιθετικός, άλλωστε όλες οι ωραίες, δέχονται συνέχεια καμάκι. Επίσης, οι πολύ ωραίες, έχουν καλομάθει να τις κοιτάνε και να μην τις πλησιάζει κανείς. Εδώ δείχνουμε διαφορά.
Ωστόσο, το παιχνίδι στα κλαμπ, είναι δύσκολο από την άποψη ότι είναι ποιο «στριμμένες», έχει φασαρία κλπ.
Αν δω δυο γυναίκες, θα πλησιάσω λοιπόν με άμεσο τρόπο και θα τις γνωρίσω. Ήρθα να σας γνωρίσω λοιπόν. Ωστόσο, έπειτα από προσπάθειες, κατάλαβα ότι δεν πρέπει να πας αμέσως σε «συνέντευξη». Έτσι, για αρχή δεν θα πω κάτι πολύ προσωπικό.
Αυτό θα γίνει κυρίως για να ηρεμήσουν και να γίνουν χαλαρές με εμένα γύρω τους. Πρέπει να είσαι χαλαρός, αλλιώς δεν προχωράς.

Αμέσως θα τις δείξω ότι είμαι άνετος με τις γυναίκες. Τις μιλάω όπως μιλάω και με τους φίλους μου. Το ίδιο τις δείχνω και αυτές. Είμαι φιλικός, αλλά όχι φίλος σας. Ωστόσο εδώ παίζει ρόλο η φωνή μας. Αν δείξουμε ότι θέλουμε το ΟΚ σας για να προχωρήσουμε, η φωνή μας γίνεται αδύναμη και λεπτή. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά έτσι είναι. Εγώ πολλές φορές βγήκα έξω το πρωί/απόγευμα με σκοπό να βελτιώσω την χροιά μου, ώστε να ακούγεται δυνατά και καθαρά. Πρέπει να την μιλάς σαν να την ξέρεις.

Το καλύτερο μάθημα το παίρνεις από τις γυναίκες. Δες τες απλώς πως μιλάνε μεταξύ τους και ας μην γνωρίζονται. Άνετα, καθαρά, δυνατά.
Ωστόσο, γενικά ότι θέλεις να μάθεις, από αυτές θα το μάθεις. Ρώτα τες, εξασκήσου σε αυτές και θα δεις ότι θα μάθεις πράγματα που δεν τα γνώριζες.

Φωνής συνέχεια, θα πρέπει να εξασκήσει κανείς την φωνή του να είναι καθαρή. Αν την γλύφεις, θα το καταλάβει και θα σε ακυρώσει. Πρέπει να της δείξεις ότι είσαι εκεί για να γίνεις ο εραστής της.Είναι αρκετά δύσκολο πάντως, ειδικά στην αρχή.

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να μάθω κάτι για αυτήν. Αυτό θα την κάνει να προσπαθήσει να ανέβει στα μάτια μου, αν τα πήγα καλά στην αρχή και της έδειξα ότι δεν είμαι καμία «κυρία».
Μόλις πει κάτι που μου αρέσει πραγματικά και όχι για γλύψιμο, θα της το πω και θα της το πω.
Ότι μου λέει, απαντώ κατάλληλα και προχωρώ την συζήτηση μας. Ωστόσο, το κλαμπ είναι δύσκολο μέρος για να ξεκινήσεις συζήτηση ποιο βαθιά. Έτσι θα πρέπει να πάρεις το τηλέφωνο της, έπειτα από μερικά λεπτά συζήτησης, για να γνωριστείτε καλύτερα.

Καλύτερο μέρος είναι μια καφετέρια και όχι κάτι το «ιδιαίτερο» όπως λένε τα βιβλία. Σιγά τα αυγά, δεν βγάζω έξω την βασίλισσα της Ολλανδίας, βγάζω έξω κάποια για να δω τι άτομο είναι.
Και αν πάμε καλά και ταιριάζουμε, θα της κεράσω τον καφέ. Αλλά όχι από την αρχή. Δεν είμαι γύφτουλας.
Όσο μιλάμε και την ρωτάω κάτι, το βουλώνω και την παρακολουθώ μέχρι να τελειώσει. Όπως είπα, είναι αυτή και όχι εγώ. Δεν βγήκα έξω να μιλήσω για το αμάξι μου και την δουλειά μου ή την πρώην μου.
Βγήκαμε να γνωριστούμε και για να γνωριστούμε θα πρέπει να ανταλλάξουμε πληροφορίες που μας αφορούν.
Ωστόσο δεν την γλύφω και δεν κλαίγομαι.Επίσης, αν βγει πάει να πει ότι ενδιαφέρεται, οπότε φέρομαι ανάλογα.
Αν πω ότι θέλω να πάω κάπου, τις το δείχνω με στυλ ότι «αν σου αρέσει, ακολουθείς, αν όχι πάω και μόνος μου».

Το θέμα με τις ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις σε ένα ραντεβού, είναι κάπως δύσκολο, οπότε θα το καλύψω σε άλλο ποστ.

Στην σχέση, παραμένω το ίδιο. Δεν την γλύφω και δεν της δείχνω ότι «δόξα το θεό που σε γνώρισα». Αν πει κάτι όπως πχ να δούμε σε ταινία έναν με «φουσκωμένο» σώμα και αναφέρει ότι της αρέσει και έτσι θα ήθελε να είμαι και εγώ, της λέω κάτι του στυλ «έτσι είμαι και αν σου αρέσω. Αν όχι, στην μάνα σου».

Αν την πας κάπου με το αυτοκίνητο σου είτε για βόλτα, είτε για σεξ, ειδικά στην αρχή (γιατί καλά οι ξένοι, αλλά εμείς δεν έχουμε ο καθένας σπίτι δικό μας από τα 18), μην το καθαρίσεις όπως το είχε το εργοστάσιο. Άσε το από έξω λίγο βρώμικο και καθάρισε το εσωτερικό. Άσε και κανένα αποτσίγαρο στο τασάκι. Μην δείχνεις ότι είναι κάτι το μοναδικό για εσένα το ότι βγήκες με κάποια. Έτσι και στο σπίτι, αν την πας μην το έχεις στην τρίχα. Άσε κανένα άπλυτο πιάτο στο νιπτήρα και καμία μπλούζα πεταμένη κάπου.

Αυτή είναι η λογική μου. Δεν ακολουθώ τα βιβλία και ότι άλλο μου λένε, γιατί απλά βγήκα, είδα, δοκίμασα, έμαθα και μαθαίνω. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αλήτες ή τα κολόπαιδα «μαμάνε» και μαμάνε χωρίς να έχουν ανοίξει ένα βιβλίο για το πως να γίνουν καλοί με τις γυναίκες, γιατί απλά δεν δίνουν δεκάρα.

Η αλλαγή σε κάποια καλύτερη συμπεριφορά, ειδικά όταν αφορά αλλαγή σε συνήθειες χρόνων, είναι ένα ταξίδι που κάνει ο καθένας μόνος του.

Πως γίνεται το παιχνίδι «στα ίσια» (aka Direct Game)

Πρόκειται για ένα άρθρο, το οποίο πιστεύω θα βοηθήσει όποιον θέλει να μπει στο Direct Game.Δεν χρειάζεσαι κανένα βιβλίο ή DVD, αρκεί να κατανοήσεις το συγκεκριμένο άρθρο.
(περισσότερα…)