Πως να ζητήσεις το τηλέφωνο της την ημέρα (aka Day Game)

Περπατάς στον δρόμο και βλέπεις κάποια που σου αρέσει. Λες ότι θα πρέπει να την γνωρίσεις.
Οπότε, πως το κάνεις;

Σημείωσε ότι σε αντίθεση με τα μπαρ/club, ο «δρόμος» δεν κρύβει τις γνωστές άμυνες που έχει η γυναίκα, όταν πηγαίνει σε μέρος που εννοείται θα την πλησιάσουν. Εκεί δεν το περιμένει, απλά.

1. Πλησίασε την χαμογελώντας και πες της ένα απλό «γεια σου, είσαι εντυπωσιακή και θέλω να σε γνωρίσω» και συστηθείτε.

2. Ρώτησε την τι κάνει έξω (συνήθως ψώνια) και γενικά μιλήστε λίγο. Να είσαι κεφάτος, αλλά όχι υπερβολική ενέργεια και πολλά χαμόγελα.

3. Προσπάθησε να καταλάβεις αν είναι διατεθειμένη να σου δώσει το τηλέφωνο της από τις αντιδράσεις της. Σου χαμογελάει ; Κολακεύεται ; Αν δεν γυρίσει καν να σε κοιτάξει ή αν δεν σου χαμογελάσει , τότε θα πρέπει να της πεις «χάρηκα για την γνωριμία, αλλά πρέπει να φύγω».

4. Εάν εξακολουθεί να σου μιλάει , τότε κάνε την κίνηση και ζήτα της το τηλέφωνο. Μην επιμένεις, αν στην αρχή δεν σου το δώσει. Δείξε της σεβασμό, άλλωστε σε ξέρει ελάχιστα. Μπορείς να της πεις κάτι όπως «Είσαι καλή και θα ήθελα να τα ξανά πούμε. Θα μου δώσεις τον αριθμό σου για να γνωριστούμε καλύτερα;»
Tip: Το να ζητήσεις ρωτώντας τον αριθμό της, δεν έχει να κάνει με το να την παρακαλάς. Επειδή είναι ημέρα, η συγκεκριμένη ερώτηση θα μειώσει ελάχιστα την «πίεση» που πιθανών να νιώσει. Επίσης η γυναίκα ξέρει ότι ο αριθμός σημαίνει πιθανών σχέση, δηλαδή πιο βαθιά γνωριμία, γι’αυτό και αν δεν σου το δώσει, δεν σε βλέπει σαν μελλοντική της σχέση. Επίσης, παίζει και το σενάριο να είναι ντροπαλή.

5. Στην περίπτωση που η ανταπόκριση της είναι θετική, αλλά διστακτική προς το τηλέφωνο, τότε μπορείς να της δώσεις το δικό σου.

Καλές γνωριμίες!