Πως να πλησιάσεις κάποια εκτός club/bar (aka Day Game)

Ο τρόπος που είναι και στάνταρ στο μυαλό πολλών, είναι ότι οι γνωριμίες με το αντίθετο φύλο μπορούν να γίνουν είτε μέσο του κοινωνικού του κύκλου, είτε στα club/bar. Ωστόσο, το ξέρεις ότι μπορείς να γνωρίσεις κάποια και στο… δρόμο;

Τι εννοώ στο δρόμο; Όταν περπατά για να πάει κάπου ή όταν είναι κάπου αλλού, για οτιδήποτε δουλειά δηλαδή εκτός από διασκέδαση. Με την έννοια «δρόμο», εγώ προσωπικά εννοώ οπουδήποτε αλλού εκτός «club/bar» καταστάσεις.

Το πιο δύσκολο κομμάτι για πολλούς, είναι να σταματήσουν κάποια ενώ κινείται. Γενικά το συγκεκριμένο θέμα είναι για πολλούς πιο δύσκολο, ενώ για όσους δεν ασχολούνται, ακατόρθωτο. Ωστόσο, το να μιλήσεις με κάποια «έξω», είναι πολύ πιο εύκολο από το «club/bar».

Ωστόσο μην πιστεύεις ότι δεν χρειάζεσαι βελτίωση. Εγώ προσωπικά στις αρχές, δεν με μιλούσε σχεδόν καμία. Αλλά με τον καιρό, παρατήρησα ότι ο τόνος της φωνής μου, το στυλ μου και η άνεση μου σε αυτό που κάνω, έκανε τις περισσότερες να αρχίσουν να σταματούν και να μιλάνε.

Επίσης η στάση του σώματος σου και το στυλ σου γενικά, παίζει σημαντικό ρόλο. Δεν χρειάζεται να φανείς σοβαρός, πχ «σήμερα σκοτώνω«, ούτε φυσικά ο «κλόουν της γειτονιάς«.

Το καλό με το παιχνίδι στο δρόμο, είναι ότι δεν έχει φίλες να την «σώσουν» από τα καμάκια, αλλά και ούτε η ίδια έχει τις άμυνες τις ανεβασμένες. Στο δρόμο είναι χαλαρή, μιας και δεν περιμένει να της την πέσουν τα καμάκια.

Αλλά το ερώτημα είναι, πως σταματάς κάποια ενώ περπατά; Το να πλησιάσεις κάποια που κάθεται, είναι εύκολο, δεν κινείται. Αλλά αν κινείται;

Από τις δοκιμές μου, κατάλαβα ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να πας μπροστά της και να την σταματήσεις. Ούτε από πλάγια, ούτε από πίσω της, αφού σε περάσει. Μπαίνεις μπροστά της και την σταματάς. Να σημειώσω εδώ ότι δεν χρειάζεται να την αγγίξεις, αν πχ περνά από δίπλα σου, εκτός αν είναι ανάμεσα σε κόσμο, όπου και νιώθει ασφάλεια.

Αλλά αν περπατά τώρα μπροστά σου, θα μου πεις. Εγώ προσωπικά πηγαίνω μπροστά της και της μιλάω. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις και το εξής:
Πηγαίνεις κοντά της και χωρίς να την αγγίξεις ή να πλησιάσεις πολύ κοντά της, της λες κάτι που είναι κοινωνικά αποδεκτό και μη τρομακτικό, πχ «με συγχωρείς» και μετά της λες ότι έχεις να της πεις.
Εδώ καλό είναι να μπεις μπροστά της όταν αυτήν σταματήσει, γιατί μπορεί να την κάνει χωρίς καν να σου δώσει σημασία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην απειλήσεις καμία στο να σου μιλήσει. ΔΕΝ είναι υποχρεωμένες.
Μην πιέσεις καμία, μην βρίσεις καμία αν δεν σου μιλήσει ή αν σε απορρίψει από την αρχή και μην κάνεις κινήσεις «ύποπτες», πχ να της πεις «να σε βοηθήσω με τα ψώνια» και να κάνεις κίνηση προς κάποια τσάντα της, που ενώ εσύ θα έχεις καλό σκοπό (να την βοηθήσεις δηλαδή πραγματικά), αυτή μπορεί να το θεωρήσει ότι πας για κακό σκοπό.