Πως ξεφεύγεις από την "φιλία" με τις γυναίκες;

Η «φιλία» με μια γυναίκα, ειδικά από μια που μπορεί να γουστάρεις, θα πρέπει να την βλέπεις σαν «κατάρα», δυστυχώς. Δεν υπάρχει κάτι καλό από αυτό και το χειρότερο, δεν μπορείς να βγεις από εκεί εύκολα. Με απλά λόγια, πιο εύκολα μπορείς να ξεφύγεις από μια φυλακή, παρά από την φιλία με μια γυναίκα.
Ωστόσο τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις αυτήν την «φιλία» και να σε βλέπει σαν αρσενικό;

Σε αυτό το κομμάτι θα αναφερθώ στην φιλία με μια γυναίκα και όχι στο πως να κάνεις μια πρώην σου να σε θέλει ξανά. Εκεί παίζεται μεν παρόμοιο παιχνίδι, αλλά με διαφορετικό τρόπο, που θα αναλύσω σε μελλοντικό θέμα.

Όπως έχω πει και σε παλιότερο άρθρο, για εμένα δεν υπάρχει φιλία με μια γυναίκα. Φιλία έχεις με τον κολλητό σου, αυτό μόνο είναι φιλία. Αν μια γυναίκα σε βλέπει σαν «φίλο» της, είτε κατά βάθος σε λυπάται, είτε σε θέλει για τίποτα δουλειές της, να την βγάζεις έξω με κάποιο αμάξι, να την κερνάς κλπ.
Αν πιστεύεις ότι έχεις «φιλία» με κάποια, το πιθανότερο είναι να μην έχει κάποια σχέση εκείνο τον καιρό. Περίμενε να βρει κάποιον (μην περιμένεις να είσαι εσύ αυτός) και μετά θα δεις για πότε σε έχει «κλασμένο», που στην ουσία από την αρχή έτσι σε είχε, απλά δεν σου το έδειχνε.

Ας πάμε όμως πρώτα και λίγο στην θεωρεία. Οι άνθρωποι, κρίνουμε για κάτι που βλέπουμε με το υποσυνείδητο μας. Για παράδειγμα μπορεί να δεις ένα παντελόνι και σε δευτερόλεπτα να αποφασίσεις αν σου αρέσει ή ταιριάζει επάνω σου ή αν είναι «μαϊμού» ή γνήσιο. Ή μπορεί να δεις πχ έναν άντρα-μοντέλο, να φορά ρούχα ζητιάνου και σε δευτερόλεπτα έχεις βγάλει την απόφαση σου, για το τι άτομο είναι.
Έτσι λοιπόν είναι και οι γυναίκες, αλλά με καλύτερους μηχανισμούς από τους άντρες. Πιστεύω ότι επειδή γεννάνε, η φύση της «εξόπλισε» με καλύτερα «ραντάρ» από εμάς, για να μπορούν να ανιχνεύουν άμεσα κάποιον κίνδυνο για το μωρό τους.
Οπότε λοιπόν, μια γυναίκα μπορεί να σε «κρίνει» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αν το έχεις ή όχι, αν σε έχει για να πάρει κανένα ποτό τζαμπέ ή αν κάνει σεξ μαζί σου. Γι’αυτό και είναι σημαντικό να βελτιώσεις τον παιχνίδι σου εσωτερικά και όχι να ψάχνεσαι για το τι θα της πεις. Πιστεύω ότι η λεγόμενη «αύρα» που έχει ένας άντρας, έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις του πάνω από όλα, οι οποίες κατά κάποιον τρόπο μεταφέρονται προς τα έξω, σαν συμπεριφορά.

Το βασικότερο όλων είναι η επαφή με τα μάτια. Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, αυτό φαίνεται από το πόσο μπορείς να την κοιτάζεις μέσα στα μάτια. Αν της μιλάς και όταν λες κάτι σοβαρό (ή ερωτικό) δεν μπορείς να κρατήσεις την επαφή με τα μάτια, τότε «φωνάζεις» ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και την ξενερώνεις.

Μετά την επαφή με τα μάτια, θα πρέπει να της αγγίζεις. Είσαι ο τύπος που όταν μιλά με κάποιον, τον αγγίζει άνετα; Δεν μπορείς να χτίσεις κάποια οικειότητα με κάποιον/α, αν δεν τον/την αγγίζεις. Είναι μέσα μας, έμφυτο.
Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει όταν σου μιλά κάποιος να σε αγγίζει, όπως και θα έχεις παρατηρήσει επίσης το ότι αν σε αγγίξουν υπερβολικά αμέσως, νιώθεις κάπως άβολα.
Έτσι δουλεύει και με τις γυναίκες. Θα πρέπει να τις αγγίζεις μεν λίγο στην αρχή, αλλά πιο συχνά. Αν δεν τις αγγίξεις από την αρχή (πχ χειραψία), θα δημιουργηθεί ένα κενό, το οποίο όσο μιλάς μαζί της μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να μην μπορείς μετά να το καλύψεις το κενό αυτό.

Ωστόσο το άγγιγμα δεν είναι από μόνο του ικανό να αποτρέψει την «είσοδο» σου στην «φιλία» της, παίζει ρόλο και η οικειότητα που θα χτιστεί ανάμεσα σας. Πολλοί κάνουμε το λάθος να προσπαθήσουμε από την αρχή να χτίσουμε κάποιο είδος οικειότητας με μια γυναίκα, κάνοντας πολλές ερωτήσεις, αλλάζοντας κοινά ενδιαφέρονται και γενικά κάνοντας μια καλή κουβέντα μαζί της.
Θα σου έχει τύχει να είσαι με κάποια και να μιλάτε για κοινές δραστηριότητες για ώρα και να ανακαλύψεις ότι σε βλέπει σαν φίλο της.
Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν προχώρησες τα πράγματα μαζί της προς το ερωτικό κομμάτι, δεν δημιούργησες κάποια έλξη μαζί της (δεν φλέρταρες δηλαδή), απλά είχατε μια πλατωνική συζήτηση.
Οπότε με λίγα λόγια, λανθασμένο χτίσιμο οικειότητας, χωρίς το απαραίτητο άγγιγμα, οδηγεί στην φιλία. Το άγγιγμα, ωστόσο, θα πρέπει να είναι σταδιακό και όχι «καγκούρικο».

Ένα παράδειγμα μπορείς να δεις και στο video παρακάτω:

Ωστόσο δεν είναι μόνο τα παραπάνω που αποτρέπουν να σε κάνουν «φίλο» της. Για παράδειγμα, μπορεί να την αγγίζεις από την αρχή, να λες αστεία κλπ, αλλά μπορεί να το δει ότι απλά έτσι είναι η προσωπικότητα σου και να το δεχτεί, αλλά δεν σημαίνει ότι σε έχει δεχτεί και σαν εραστή της. Θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση στον τρόπο σου, στο πως μιλάς, πως αγγίζεις, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις την απαραίτητη έλξη. Δεν χρειάζεται κάτι μαγικό, αν έχεις αυτοπεποίθηση θα το καταλάβει από τον τρόπο σου και θα σε κρίνει έτσι.

Φυσικά το θέμα έλξη, έχει και αυτό τα θεματάκια του, δεν είναι καθαρά μόνο θέμα αυτοπεποίθησης. Θα πρέπει για παράδειγμα να μπορέσεις να μάθεις τα shit tests, να τα αναγνωρίζεις και να τα περνάς με επιτυχία.
Επίσης, θα πρέπει να μην είσαι πάντα φιλικός μαζί της, αλλά να της σπάσεις τον (όποιο) τσαμπουκά τους, με το σώμα και τον τρόπο σου.
Αυτά είναι κάποια πράγματα που δεν μαθαίνονται παρά μόνο στο πεδίο.

Οπότε με λίγα λόγια, η συναναστροφή θα πρέπει να είναι στην αρχή «μαζεμένη» (για να νιώσει βολικά μαζί σου), μετά πιο φιλική (για να σε γνωρίσει καλύτερα, οι περισσότερες το θέλουν αυτό) και μετά πιο σεξουαλική (γιατί και οι ίδιες το σεξ επιθυμούν), με σεξουαλικά σχόλια, ομιλία κλπ.
Το λάθος στην ουσία που κάνουν όσοι είναι φίλοι με μια, είναι ότι δεν έχουν το θάρρος να πάνε από το φιλικό στο σεξουαλικό, δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να της πούνε κάτι ερωτικό, αλλά περιμένουν να τους δώσει η ίδια το πράσινο φως.

Πως ξεφεύγεις από την «φιλία» με τις γυναίκες;

Η «φιλία» με μια γυναίκα, ειδικά από μια που μπορεί να γουστάρεις, θα πρέπει να την βλέπεις σαν «κατάρα», δυστυχώς. Δεν υπάρχει κάτι καλό από αυτό και το χειρότερο, δεν μπορείς να βγεις από εκεί εύκολα. Με απλά λόγια, πιο εύκολα μπορείς να ξεφύγεις από μια φυλακή, παρά από την φιλία με μια γυναίκα.
Ωστόσο τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις αυτήν την «φιλία» και να σε βλέπει σαν αρσενικό;
(περισσότερα…)