Πως "παίζουν" οι γυναίκες τους άντρες

Όλα καλά με τις τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιεί ένας άντρας για να κατακτήσει μια γυναίκα που επιθυμεί, αλλά τι γίνεται με τις δικές τους τεχνικές; Ή τα δικά τους κόλπα να πούμε καλύτερα.

Έχω μάθει (και έχω πάθει) κάπως αργά (τολμώ να πω) για τα κόλπα των γυναικών που χρησιμοποιούν όταν επιθυμούν κάποιον, είτε πρόκειται απλώς για τον «χαβαλέ» τους, είτε για πραγματικό ενδιαφέρων.
Μπορεί πολλοί να επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι, αλλά αν θέλεις να είσαι «οπλισμένος» από όλες τις πλευρές, θα πρέπει να μάθεις και να κατανοήσεις και το δικό τους παιχνίδι.

Και όταν αναφέρομαι ότι τα έχω μάθει αργά, μην νομίζεις ότι ξύπνησα ένα πρωί μετά από καιρό παιχνιδιού και τα «κατέβασα» στο μυαλό μου. Μου πήρε καιρό και φυσικά συναναστροφές για να βάλω σε μια τάξη τα «κόλπα» τους, να μάθω να ξεχωρίζω τα κόλπα από την κανονική συμπεριφορά τους κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι στις αρχές του παιχνιδιού μου αδυνατούσα να καταλάβω πότε μια γυναίκα σε «παίζει». Με τον καιρό και πάντα με κύριο σύμμαχο την γλώσσα του σώματος τους, άρχισα να παρατηρώ ότι άλλα μου λεν’ τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου, κοπελιά.

Τέλος πάντων, ας κόψουμε το πολύ μπλα-μπλα και ας δούμε τα κυριότερα σημάδια ότι μια γυναίκα προσπαθεί να σε κατακτήσει. Σημειώστε ότι δεν μπορώ να τα αναφέρω όλα γιατί δεν τα γνωρίζω και όλα τους τα κόλπα (και δεν νομίζω να υπάρχει και κανένας που να πει ότι γνωρίζει όλα τα κόλπα των γυναικών). Αυτά που θα αναφέρω είναι και όσα έχω δει μέχρι στιγμής.

Ας αρχίσουμε από το βασικότερο, το παίζει «καημενούλα». Μπορεί να’ναι πρώτη μούρη στο Καβούρι, αλλά όταν σου μιλά αρχίζει και «νιαουρίζει», το παίζει η καημενούλα που είναι τόσο καλή και αθώα, όσο ένα μωρό παιδί. Θεωρώ το κάνει όταν θέλει να σε τουμπάρει και να την λυπηθείς (αν και δεν είμαι ακόμη τόσο σίγουρος αν το κάνει για αυτόν τον λόγο). Επίσης έχουν και τα λεγόμενα ναζάκια τους.

Στα όπλα της επίσης υπάρχει και η εμφάνιση της. Έτσι θα χάσει κιλά (αν έχει παραπανίσια), θα προσπαθήσει να πετύχει το ιδανικό μακιγιάζ και να βάλει και τα προκλητικά της ρούχα (συνήθως να τονίζουν τον κώλο και το στήθος της). Εδώ στα ρούχα της, ειδικά όταν είναι εφαρμοστά, θα την δεις να περνά επίτηδες από μπροστά σου για να δεις τον κώλο της και επίσης θα σκύβει για τυχαία πράγματα.
Τώρα αν της πέσει κανένα χαρτί και σκύψει, μην θεωρήσεις ότι το κάνει επειδή σε γουστάρει και αρχίσεις να την χουφτώνεις λέγοντας της «το ήξερα ότι με θες. Μάθε ότι και εγώ σε θέλω, πάμε να την βρούμε«.

Πέραν από αυτά, υπάρχουν τα πιο δυνατά όπλα της. Ένα από αυτά είναι το λεγόμενο σκοτσέζικο ντουζ (δηλαδή μια κρύο και μια ζέστη, εμείς το λέμε Push-Pull).
Αυτό είναι και το δυνατότερο τους όπλο, το οποίο πολλές φορές με εκνεύριζε όταν το έβλεπα, αφού αναρωτιόμουν τι διάολο είχα πει/κάνει και φέρονταν έτσι. Έναν άντρα (ειδικά αν δεν γνωρίζει) αυτήν η μέθοδος μπορεί να τον κάνει να καίγεται και να κάνει τα πάντα αρκεί να βλέπει την ζεστή της πλευρά.

Επίσης το παίζουν (και καλά) αδιάφορες, ότι δεν καίγονται και τόσο και τα λοιπά. Εδώ πάλι θα πρέπει να’σαι master στην γλώσσα του σώματος των γυναικών, αφού όντως μπορεί και να’ναι αδιάφορη για εσένα.
Το αντίθετο με το «αδιάφορες» έρχεται το «ευχάριστες». Το παίζουν (και καλά πάλι) θετικές απέναντι σου, γελάνε με τα αστεία σου και δημιουργούν ένα τέτοιο θετικό κλίμα, που σε κάνει να πετάς από την χαρά σου και να θέλεις να την ξαναδείς. Εδώ μετά (ειδικά αν το παιχνίδι το γνωρίζουν καλά) μπορεί να σου το παίξουν αδιάφορες. Φαντάσου τώρα να είναι ας πούμε μια τύπισσα που μπορεί να βλέπεις πχ στην σχολή σου ή στην δουλειά σου και εκεί που περιμένεις να είναι πάλι μες στην καλή χαρά (και ίσως να το θέλεις αυτό ώστε να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να ζητήσεις το τηλέφωνο της ή να βγείτε για ποτό), να σου το παίξει κρύα και αδιάφορη.

Ένα ακόμη κολπάκι τους είναι το να σε κάνουν να ζηλέψεις. Δηλαδή μπορεί μέχρι πριν να φλερτάρατε μαζί και μετά από λίγο να την βλέπεις να χαζογελά και να αγγίζει κάποιον άλλον άντρα εκεί κοντά.
Εκεί σου έρχεται να κάνεις έγκλημα. Εγώ προσωπικά το δέχομαι μέχρι ενός σημείου αυτό το συγκεκριμένο και αν το παρακάνει της βάζω Χ, παίρνω το κουβαδάκι μου και πάω σε άλλη παραλία.
Εδώ να πω ότι μπορεί και να το κάνει για να δείξει ότι είναι καλή με τους φίλους σου, ώστε να την θέλεις ακόμη περισσότερο (αν είσαι ακόμη σε φάση που δεν της έχεις δείξει και πολύ έρωτα).

Αυτά λοιπόν μερικά από τα κόλπα των γυναικών. Κάθε γυναίκα είναι και διαφορετική και ασφαλώς έχει τον δικό της τρόπο να το κάνει αυτό. Σημειώστε επίσης ότι οι πολύ ντροπαλές δεν χρησιμοποιούν πολλά από αυτά τα κόλπα.

Πως «παίζουν» οι γυναίκες τους άντρες

Όλα καλά με τις τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιεί ένας άντρας για να κατακτήσει μια γυναίκα που επιθυμεί, αλλά τι γίνεται με τις δικές τους τεχνικές; Ή τα δικά τους κόλπα να πούμε καλύτερα.
(περισσότερα…)