Πότε μια γυναίκα "κλειδώνει" ερωτικά;

Σίγουρα θα έχεις γνωρίσει κάποια, την οποία μπορεί και να την κάνεις να περνάει ωραία, αλλά δεν βλέπεις το «πράσινο» φως από την πλευρά της, δηλαδή δεν σου ανοίγεται ερωτικά.
Αν απορείς μήπως κάνεις κάποιο λάθος πουθενά, διάβασε παρακάτω και μπορεί να βοηθηθείς, αφού μπορεί και να μην κάνεις κάποιο λάθος.

Με τον όρο «κλειδώνει», δεν εννοώ την κοινωνικά «κλειστή» γυναίκα, αλλά μια γυναίκα που είναι δύσκολο να νιώσει κάποιο συναίσθημα για έναν (άλλο) άντρα.

Από το συγκεκριμένο άρθρο, απορρίπτουμε τις γυναίκες που έχουν κάποιο πρόβλημα, είτε ψυχολογικό, είτε κάποιο άλλο και δεν επιθυμούν να κάνουν κάτι με κάποιον.
Θα αναφερθώ σε άλλες, που μπορεί να συναντάς σε κάποιο bar.

Βασικά, από τις δικές μου συναναστροφές, έχω καταλάβει ότι μια γυναίκα μπορεί να μην σου ανοίγεται ερωτικά όταν:

-Γουστάρει κάποιον, αλλά δεν τα έχουν βρει ακόμη.
Δεν είναι δύσκολο να τις εντοπίσεις, πολλές φορές θα έχεις δει σίγουρα κάποιες σε κάποιο bar/club να χαζεύουν κάποιον barman ή σερβιτόρο. Συνήθως, όταν πάνε εκεί για να τον δουν, δεν έχουν κάτι ακόμη μαζί, απλά τον φλερτάρουν ή τον «χαζεύουν», αν είναι πιο μαζεμένες.
Επειδή ο τυπάς την «γράφει», συνήθως λόγω δουλειάς τους, δεν έχει κάνει κάτι λάθος, δηλαδή δεν έχει καθίσει να μιλήσει μαζί τους για πολύ ώρα, ώστε να υπάρξει το ενδεχόμενο να κάνουν κάποιο λάθος και να τις ξενερώσουν.
Επίσης «παίζουν» και με άλλες, που ανεβάζει το level τους, ενώ τις κάνει να ζηλεύουν.
Αυτές τις τύπισσες δεν μπορείς να τις «σπάσεις» και να τις κάνεις παιχνίδι. Όχι ότι δεν μπορείς, αλλά το παιχνίδι σου θα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, καλύτερο από τον τυπά, ενώ θα πρέπει να δείξεις ανάλογη αξία, πράγμα δύσκολο σε τόσο λίγο χρόνο.
Αυτό φυσικά ισχύει και σε άλλες συναναστροφές, όχι απαραίτητα σε barman ή σερβιτόρο, τα συγκεκριμένα επαγγέλματα είναι απλά παραδείγματα.

-Όταν τα έχει φτιάξει με κάποιον.
Όταν μια γυναίκα έκανε σχέση με κάποιον πρόσφατα και την πλησιάσεις σε κάποιο bar που μπορεί να είναι μόνο με μια φίλη της (συνήθως για να μιλήσουν γι’αυτό), δεν μπορείς να την «σπάσεις» με τίποτα.
Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει λίγο καιρό μαζί του και είναι επάνω στην «γλύκα», που σημαίνει ότι είναι όλα «μέλι-γάλα» και δεν χρειάζεται να βρει κάποιο καινούριο ταίρι, δεν είναι δηλαδή σεξουαλικά ανοιχτή για κάποιον άλλο.
Ακόμη και καλύτερος να είσαι από τον δικό της, δεν θα μπορέσεις να περάσεις τα «φίλτρα» της, που δεν τις επιτρέπουν να κοιτάνε άλλον.

Αυτές είναι οι κυριότερες αιτίες που μια γυναίκα δεν θα αντιδράσει θετικά στο φλερτ σου.
Το αντίθετο τώρα από τα παραπάνω, μια γυναίκα που έχει χρόνια σχέση ή είναι παντρεμένη, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανοιχτή ερωτικά.
Το «έχω σχέση» ή «είμαι παντρεμένη», είναι κοινωνικές ταμπέλες και καμία σχέση δεν έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα της. Γι’αυτό και σαν έθιμο έβαζαν/βάζουν το δαχτυλίδι του γάμου στο δάχτυλο της «καρδιάς», ώστε να μείνει η καρδιά «κλειδωμένη» στον άντρα που της το βάζει.

Τώρα αν μια γυναίκα έχει χρόνια σχέση, που μπορεί να το πάει στα σοβαρά, τα «κοινωνικά της φίλτρα» της λένε ότι έχεις σχέση. Ωστόσο, κάτι που το παρατήρησα και σε δικές μου συναναστροφές, αν πάει κάποιος που έχει καλό παιχνίδι, είναι σαν να πετάει ένα αποτσίγαρο σε έναν σωρό από χόρτα, δηλαδή «σιγοκαίει» από «μέσα» της και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ φουντώνει.
Αυτό ισχύει φυσικά σε κάποια γνωστή σου, που την βλέπεις/μιλάς για καιρό.
Επίσης, στις χρόνια σχέσεις πάλι, αν ακούσεις από κάποια να μιλάει για το αγόρι της με γλυκόλογα, πχ «το μανάρι μου», «η καρδιά μου» κλπ, δεν σημαίνει ότι τα εννοεί κιόλας, το κάνει και για άλλους λόγους, πλην του έρωτα της προς αυτόν.
Περισσότερα σχετικά με το παραπάνω, θα αναφερθώ σε επόμενο άρθρο.

Πότε μια γυναίκα «κλειδώνει» ερωτικά;

Σίγουρα θα έχεις γνωρίσει κάποια, την οποία μπορεί και να την κάνεις να περνάει ωραία, αλλά δεν βλέπεις το «πράσινο» φως από την πλευρά της, δηλαδή δεν σου ανοίγεται ερωτικά.
Αν απορείς μήπως κάνεις κάποιο λάθος πουθενά, διάβασε παρακάτω και μπορεί να βοηθηθείς, αφού μπορεί και να μην κάνεις κάποιο λάθος.
(περισσότερα…)