Τα μοντέλα της Victoria’s Secret μας μαθαίνουν… παιχνίδι

Τα μοντέλα της Victoria’s Secret προσπαθούν να μας μάθουν να καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν τα λόγια των γυναικών.

Τι καλύτερο να μαθαίνεις για τις γυναίκες, από την πηγή ε; Αυτό σκέφτηκαν και οι κορασίδες της Victoria’s Secret και σου λένε «ας σου μάθουμε και μερικά κόλπα» (και εμείς που ξέρουμε και κάνουμε τόσα, θα προσθέσω εγώ) και το έκαναν.

Τι είπαν τα μοντέλα
«Όταν λέμε θα είμαστε έτοιμες σε 5 λεπτά, εννοούμε μισή ώρα! Να έχεις υπομονή!».
«Όταν λέμε «κανένας δεν μου έχει στείλει ποτέ λουλούδια», θέλουμε δύο δωδεκάδες από τα πιο όμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα!».
«Η φράση “είναι τα γενέθλιά μου, δεν είναι κάτι σπουδαίο” σημαίνει “είναι σπουδαία περίσταση! Κάνε μου μία μεγάλη έκπληξη!”».
«Όταν ρωτάμε “έχεις παρατηρήσει πόσο όμορφη είναι η φίλη μου;”, πρέπει να απαντήσεις “όχι, γιατί έχω μάτια μόνο για σένα!”».
«Όταν λέμε “σ’αγαπώ”, εννοούμε πραγματικά… “σ’αγαπώ”»

Τις απόψεις των κορασίδων του video της αντέγραψα από εδώ, αν και ο αρθρογράφος έκανε κάποιο λάθος στον τίτλο του άρθρου του (Πώς να την ρίξω; Το βίντεο που σου λύνει την απορία και σε βοηθά να την κατακτήσεις!), δεν σου λένε πως να την ρίξεις τα chick-άκια στο παραπάνω video (σιγά μην σου έλεγαν δηλαδή, χαζές είναι, να χρησιμοποιήσεις τις τεχνικές αυτές στις ίδιες μετά; ), αλλά πως να μεταφράσεις τα λεγόμενα τους 🙂