Τα πραγματικά "10αρια"

Όλοι οι άντρες προσπαθούμε (πόσο μάλιστα όσοι ασχολούνται με το πέσιμο και κυνηγούν τα 9-10αρια) να την πέσουμε σε όσο το δυνατόν πιο ωραίες γυναίκες. Μήπως όμως έτσι χάνουμε το πραγματικό νόημα;

Ημανε μια φορά σε ένα μπαράκι με παρέα και απέναντι μου ήταν η PR του μαγαζιού, η οποία ήταν και τούμπανο. Ενώ σκεφτόμουν πως να ξεγλιστρήσω από την παρέα και να την προσεγγίσω (γιατί δεν κάνω πέσιμο αν δεν είμαι με παρέα σχετική με το άθλημα, ειδικά αν υπάρχουν και γυναίκες στην παρέα, για διαφόρους λόγους), έρχεται κάποια στιγμή κοντά στην παρέα μας για να χαιρετήσει κάποιον γνωστό της.

Εφόσον ήταν κοντά, την άκουσα και να μιλάει με τον τύπο. Αφού πέρασαν τα «γεια σου, τι κάνεις;», ο τύπος άρχισε να κάνει ερωτήσεις και η τύπισσα να απαντά, αλλά και να ρωτά η ίδια. Ε, το τι «βατράχια» έβγαζε το στόμα της, δεν λέγεται. Δεν ήξερε να μιλά, να απαντά στις κοινωνικές (και στάνταρ για όλους σχεδόν) ερωτήσεις και γενικά ήταν ένα βούρλο (καμένο).

Η Amy Childs και ο ebola…

Εν τω μεταξύ στην παρέα μας ήταν και μια κοπέλα, η οποία δεν ήταν ούτε το κορμί το φοβερό, ούτε η εμφάνιση που θα κόλαζε ακόμη και… ιερέα (όχι ότι είναι και κάτι το δύσκολο, αλλά λέμε τώρα). Ωστόσο μιλώντας μαζί της, σε έκανε να μην θέλεις να σταματήσεις την συζήτηση, ενώ είχε και το νάζι που πρέπει να έχουν οι γυναίκες, αλλά πολλές (ειδικά οι «γλάστρες») δεν έχουν. Ήξερε να φλερτάρει με λίγα λόγια.

Το αποτέλεσμα ήταν να σκεφτώ πόσο σοβαρές και γαμάτες είναι κάποιες γυναίκες που μπορεί να περνάνε και απαρατήρητες και πολλές φορές μπορεί να’ναι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αν και εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση σε μια γυναίκα (αναφέρομαι στο πρόσωπο), όσο το να έχει ωραίο σώμα και να’ναι σέξι (να «το’χει» που λέμε), αλλά ξέρω ότι πολλοί (ειδικά οι «PUAs», οι οποίοι έχουν ρίξει πολύ διάβασμα σε προϊόντα τύπου «πως να ρίξεις τα 10αρια«) προσπαθούν να βρουν τρόπο να κερδίσουν τα «τούμπανα», οι οποίες πολλές φορές έχουν και έλλειψη IQ.

Πόσο εγκεφαλικά καμένη πρέπει να’ναι κάποια για να πει κάτι τέτοιο;

Κατά την πορεία μου στο παιχνίδι, έτυχε να γνωρίσω κοπέλες οι οποίες είχαν μεν μια καλή εμφάνιση, αλλά είχαν επίσης άριστη συμπεριφορά και χαρακτήρα, οι οποίες έκαναν τα πάντα για να με ικανοποιήσουν (δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο σεξ). Ωστόσο το κόλλημα μου με το να παίζω και αλλού μπάλα, συν του ότι με το που θα ασχοληθείς με το παιχνίδι πιάνεις τον εαυτό σου να μην κολλά πουθενά και σε καμία και κάθε πέσιμο να’ναι περισσότερο εγωιστικό παρά ανάγκη, αφού στην ουσία κάθε μια γυναίκα είναι απλά επιβεβαίωση, δεν άφηναν και τις ίδιες πολλά περιθώρια. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί που ασχολούνται καιρό με το παιχνίδι θα δουν ότι μετά από κάποιον καιρό, φτάνει και να φιλήσουν κάποια για να πάψει έπειτα να μην τους ενδιαφέρει καν η ύπαρξη της και να κοιτάνε για άλλες.

10464170_909486115748683_2900671919202097820_n

Κάθε φορά λοιπόν που μιλάω με κάποιον και μου λέει κάποια γνωριμία του, τους ακούω με καμάρι να μου λένε για κάποια που τους κέρασε στο πρώτο ραντεβού, για κάποια που άλλαξε κάτι επάνω της για να μην τον ενοχλεί, κάποια που γενικά τους έκανε τα θελήματα τους για να μην χαλαστούν, με ενοχλεί κάπως, μιας και πολλές γυναίκες με έκαναν πολλά από αυτά και με το παραπάνω. Και σκέφτομαι πόσο χαζός ήμουν που με τον τρόπο μου, είτε για «δοκιμές» στο παιχνίδι, είτε για άλλους λόγους, τις άφηνα να φύγουν, προτιμώντας να την πέσω σε κάποια που μπορεί να ήταν 10 φορές πιο εμφανίσιμη, αλλά σου έβγαζε το λάδι με το εγκεφαλικό της κάψιμο ή την αδιαφορία της για οτιδήποτε άλλο πλην της εμφάνισης της.

Παρότι είναι από εκπομπή το παρακάτω, ωστόσο έχω ακούσει πολλές ωραίες να λένε ότι κάνουν «καμάκι» για να γελάσουν

Έτσι λοιπόν παίδες μην απορρίπτεται κάποια που δεν παίρνει 10 σε εμφάνιση. Η όλη μανία να την πέσεις σε «10άρια» οφείλεται στην απελπισία και την «πείνα» που επικρατεί στην dating κοινότητα. Ναι, απελπισία και πείνα γιατί κάθε φορά που μπαίνει ένας νέος στον χώρο δεν μπαίνει «χορτάτος» και σίγουρα (και σε αυτό βοηθούν και τα πορνό που σίγουρα οι περισσότεροι νέοι στον χώρο συστηματικά παρακολουθούν) δεν ενδιαφέρονται για κάτι λιγότερο του «9», λες και τα 9ρια το… έχουν αλλού. Σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι να βγάλεις όσο το δυνατόν περισσότερες, αλλά να βγάλεις όσο το δυνατόν ποιοτικότερες.

Τα 9αρια και 10αρια που βλέπεις στα club-bars, το πιο πιθανών είναι να μην ξέρουν τίποτα άλλο από το να βάφονται (γιατί αν τις δεις αμακιγιάριστες θα θες να κρυφτείς σε καμία σπηλιά) και να… βουλώνουν το στόμα τους με διάφορα αντικείμενα (αν με πιάνεις). Άσε δε που είναι και ψηλομύτες και νομίζουν ότι είναι λίγο πιο κάτω και από τον πλανητάρχη (όχι τον δικό μας, τον άλλο). Και σίγουρα δεν φταίνε τόσο οι ίδιες γι’αυτό, όσο οι απελπισμένοι που τις κάνουν θεές με την συμπεριφορά τους. Σίγουρα θα έχεις διαβάσει σε πολλά blogs που δείχνουν ακόμη και το… τσόκαρο κάποιας, λες και κάτι έγινε που βγήκε κάποια είτε topless, είτε με κάτι κολλητό. Έλεος, από πότε έχουν να δουν γυναίκα μερικοί…

Τα πραγματικά 10ρια είναι αυτές που θα σε κάνουν να νιώθεις ωραία και να θες να την ξαναδείς επειδή περνάς καλά και όχι επειδή απλά θα φορέσει ένα μίνι και όλη την διάρκεια του καφέ δεν θα έχετε τίποτα να πείτε (άσε που μπορεί να κοιτάζει όλη την ώρα το κινητό της, μιας και θα έχει περισσότερη αξία αυτό από τον παρτενέρ). Σίγουρα τα θες και αυτά, αλλά αυτά κράτα τα για τον χαβαλέ σου και μόνο, τις σωστές κράτα τες για την πάρτι σου γιατί αυτές θα σε προσέξουν.

Αφιερωμένο

Τα πραγματικά «10αρια»

Όλοι οι άντρες προσπαθούμε (πόσο μάλιστα όσοι ασχολούνται με το πέσιμο και κυνηγούν τα 9-10αρια) να την πέσουμε σε όσο το δυνατόν πιο ωραίες γυναίκες. Μήπως όμως έτσι χάνουμε το πραγματικό νόημα; (περισσότερα…)