Τα Wing Girls του Youtube

Καμιά φορά είναι καλό να έχεις κάποια κοπέλα σαν wing girl, από την οποία μπορεί να ακούσεις κάποια συμβουλή η οποία ενδεχομένος να φανεί χρήσιμη κάποια στιγή, όπως πχ πως να την φιλήσεις σωστά ή πως να της πεις με «τακτ» ότι σου αρέσει. Τι και αν δεν έχεις κάποια κοπέλα αυτήν την στιγμή για να την κάνεις wing girl, το διαδίκτυο δουλεύει για εσένα.

Υπάρχουν και στιγμές που τέτοιες συμβουλές από γυναίκες μπορεί να φανούν χρήσιμες

Σε αυτό το άρθρο δείχνω ένα κανάλι στο Youtube (έχουν και ιστοσελίδα, αλλά δεν έχει σημασία, τα videos τους είναι ενδιαφέροντα ούτως ή άλλος), στο οποίο δύο νεαρά κορίτσια, με την ονομασία «The Wing Girls», αναλύουν και συμβουλεύουν με τον δικό τους όμορφο και χαρούμενο τρόπο τα περί του dating.

Το πιο πρόσφατο τους video αυτήν την στιγμή

Ο σκοπός των κοριτσιών αυτών είναι να μάθουν στους άντρες τα μυστικά των γυναικών, από την… γυναικεία πλευρά. Όχι πια συμβουλές από άντρες αλλά από την καλύτερη πηγή, τις γυναίκες.
Έχω αναφέρει παλιότερα ότι δεν χρειάζεται να παίρνεις πολλές συμβουλές των γυναικών στα σοβαρά, αλλά υπάρχουν συμβουλές (όπως σεξ, φιλί, τι ενδιαφέρων να πεις) που σίγουρα θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε νεότερους -στο παιχνίδι- άντρες.

Είπα φιλί; Να ένα video για το πως να την φιλήσεις. Και μην πεις «μα με το στόμα», τα κορίτσια εννοούν πως να την φιλήσεις σωστά 🙂

Τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν αναφέρει ότι θέλουν να κρατήσουν μια απόσταση από την Pickup κοινότητα, καθώς (όπως λένε οι ίδιες), δεν είναι απαραίτητο να κάνει ένας άντρας χρήση ρουτινών και άχρηστων pickup lines (ατάκες θα το έλεγα, αλλά το προσθέτω όπως το είπαν οι ίδιες). Η μέθοδος των Wing Girls επικεντρώνεται στο να βοηθήσουν τους άντρες να καταλάβουν τις γυναίκες, από το να δείχνουν τεχνικές που βασίζονται στην ανασφάλεια.

Πως να της πεις ότι σου αρέσει

Τα κορίτσια υποστηρίζουν ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να «την κερδίσεις, την κρατήσεις και να την κάνεις να θέλει περισσότερα». Βέβαια λογικό είναι να δώσουν μια άλλη νότα στον τρόπο που μπορεί κανείς να «παίζει», εφόσον έρχονται από το γυναικείο μυαλό και όχι από κάποιον PUA. Η διαφορά ωστόσο με έναν πραγματικό PUA είναι ότι ο PUA θα σε βοηθήσει καλύτερα να καταλάβεις τι ακριβώς έκανε για να την κερδίσει, από τις συμβουλές ορισμένων γυναικών, αλλά όπως είπα και παραπάνω, οι συμβουλές των κοριτσιών αυτών (γενικά, όχι μόνο των «Wing Girl») μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε κάποιον καινούριο στο Pickup. Επίσης εννοείται ότι και οι ίδιες προσφέρουν και bootcamps.

Και μερικά Turn Offs που πρέπει να αποφεύγουμε

Φυσικά να αναφέρω ότι όλες οι συμβουλές έρχονται από γυναίκες που μεγάλωσαν στην Αμερική, με ότι και αν σημαίνει αυτό. Επίσης, αν δεν σε κάλυψαν τα «Wing Girls», μην σκας. Στο Yt υπάρχουν άπειρα videos με συμβουλές από γυναίκες προς τους άντρες σε θέματα φλερτ και dating, όπως είναι πχ τα παρακάτω, που σημαίνει αν ψάχνεται κάποιος για επιπλέον συμβουλές, δεν χάνει τίποτα να τα δει.

Στο επόμενο video, να κοιτάζεις τα μάτια της. Τα μάτια της είπα. Τώρα αν έχεις και καμιά ιδέα τι να της βάλουμε στο στόμα για να μην μιλάει τόσο γρήγορα, ρίξ’την 🙂

Η πιο σέξι φυσικά είναι η Kezia Noble, η οποία είναι και παλιά «καραβάνα» στο Pickup

Τώρα ποιος άντρας θα είχε αυτήν δίπλα του και θα την είχε μόνο για συμβουλές, άγνωστο. Εκτός αν φυσικά του τα έδειχνε και στην πράξη 😛

Μου είπε ένα πουλάκι (όχι το πουλάκι Τσίου, άλλο) ότι δεν προσέχεις τι λένε οι γυναίκες στα παραπάνω video, αλλά προσέχεις τις ίδιες! Αυτό το video είναι για «σπάσιμο» 🙂