Τι απαιτούν στο Venusian Arts για να κάνει καριέρα ένας Ευρωπαίος σαν instructor;

Τι χρειάζεται για να κάνει κάποιος καριέρα σαν instructor στους Venusian Arts; Ένα fake video και μερικές φωτογραφίες 🙂

Το site Venusian Arts, όσοι ασχολείστε με Pickup, θα πρέπει να το γνωρίζετε λογικά. Είναι η εταιρία του Mystery, η οποία ενώ αρχικά λέγονταν «The Mystery Method», τελικά το «γύρισε» σε Venusian Arts έπειτα από την διαμάχη που είχε στα δικαστήρια, όπου και έχασε. Μαζί με τον Mystery είναι και οι Matador και Lovedrop, τους οποίους και μπορεί να έχετε δει στο reality του VH1 με τίτλο «The Pickup Artist».

Το trailer της 2ης season του reality

Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι δεν πρέπει κάποιος να παίρνει στα σοβαρά πολλά από αυτά που αναφέρονται από την κοινότητα, πόσο μάλιστα τα «επίσημα» infield videos, μιας και δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι η ξαδέρφη του instructor η τύπισσα στο κάθε video (κάτι που κάνει και ο Σπύρος Κόντης στα δικά του). Και αυτό αφορά όσους έχουν video τέλος πάντων μιας και πολλοί instructors δεν έχουν infield videos (όπως πχ ο BadBoy, ο David X, o David De Angelo κλπ). Εδώ υπάρχει το εξής, αν δεν είναι αληθινό το video, πως να πιστέψεις μετά τις θεωρίες τους; Δηλαδή, αν δεν μπορούν να σου τις δείξουν στην πράξη, πως μετά να τα κάνεις και εσύ σωστά ή πως να δεχτείς μετά ότι μια απόρριψη είναι από δικό σου λάθος και όχι από τυχών περίεργες θεωρίες;
Φυσικά θα αναρωτηθείς πως μπορώ να΄μαι τόσο σίγουρος για το ότι τα video δεν είναι αυθεντικά. Μα το λένε οι ίδιοι στις οδηγίες τους.

Μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα ένα τμήμα από διάφορα emails που έστελναν οι Venusian Arts σε συνεργάτες τους. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, το στέλνουν επειδή δημιουργούν ένα Ευρωπαϊκό τμήμα, το οποίο και θέλουν να στελεχώσουν με ικανά άτομα. Τι ζητάνε; Ένα αυθεντικό ή φτιαχτό video και μερικές φωτογραφίες με γυναίκες, ώστε το προφίλ τους να δείχνει «σοβαρό». Επίσης, όπως αναφέρουν στο τέλος, καλό είναι να έχουν μια φίλη τους, ώστε να δείχνει πιο αληθινό, γιατί αν δεν δείχνει το προφίλ τους σωστό, δεν θα έχουν έτσι και παραγγελίες για man to man coaching.

Η παρακάτω εικόνα είναι από το αρχικό αρχείο pdf (σελίδα 14). Κάντε κλικ για μεγαλύτερη ανάλυση.
Untitled

Έτσι, για να πάρετε μια ιδέα τι παίζει λίγο πολύ στα εμπορικά προϊόντα dating και κατά πόσο θα πρέπει να φανατίζεται κανείς με τις όποιες τεχνικές.