Τι συζητάνε οι γυναίκες μεταξύ τους;

Αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν μια είδηση που διάβασα και -μπορεί να- έχει ενδιαφέρων.

Πολλοί άντρες (οι περισσότεροι πιστεύω) ντρέπονται να μιλήσουν για το σεξ με μια γυναίκα ή να πουν έστω κάποιο σεξουαλικό σχόλιο (και μάλιστα αποτελεί και τον πιο δύσκολο στόχο αυτό για έναν άντρα ντροπαλό), ενώ πολλοί είναι πάλι αυτοί που αισθάνονται ενοχές αν σκεφτούν κάτι σέξι για την γυναίκα που έχουν απέναντι τους και μιλάνε μαζί της.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πολύ διαφορετική. Αν τύχει κανείς και ακούσει να μιλάνε γυναίκες μεταξύ τους και τι λένε, μπορεί να αφήσει άναυδους πολλούς που πίστευαν ότι οι σέξι σκέψεις είναι προνόμιο των αντρών μόνο, ότι οι γυναίκες είναι κάπως «αθώες» σε αυτά ή ακόμη πιστεύουν ότι τις κάνουν να νιώθει αμήχανα μια τέτοια συζήτηση.

Ένα απόσπασμα από την είδηση, όπου αναφέρει απλά έναν τυπικό διάλογο δείχνοντας μας πως μιλάνε οι γυναίκες μεταξύ τους (όταν είναι μόνες ή νομίζουν ότι δεν τις ακούει/καταλαβαίνει κάποιος):

Οι δυο φίλες πατρινές μεγαλοκοπέλες αρκετά ευκατάστατες, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στο Λονδίνο, όπου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων και μεγάλη αλυσίδα, στην οποία αφού ολοκλήρωσαν τις αγορές, κάλεσαν το ασανσέρ προκειμένου από τον έκτο όροφο, να κατεβούν στο ισόγειο.
Μαζί τους στο ασανσέρ μπήκε και ένας ξανθός, ψηλός, γραμμωμένος και στην τρίχα ντυμένος νεαρός, ο οποίος αφού τους χαμογέλασε, κάθισε σιωπηλός στην άκρη του κουβούκλιου και περίμενε να φτάσουν.

Οι δυο πατρινές με το που είδαν το νεαρό, άρχισαν δυνατά να σχολιάζουν «τι κούκλος είναι αυτός», και στη συνέχεια κατέληξαν σε πιο ευαίσθητα και «απόρρητα» θέματα, όπως «τι «μπάρα» πρέπει να έχει» και «τι οπίσθια είναι αυτά».

Το πιο ωραίο το φύλαγε ο ωραίος νέος για τις δυο μεγαλοκοπέλες από την Πάτρα για την άφιξη του ασανσέρ στο ισόγειο, όπου με το που άνοιξαν οι πόρτες γυρίζει και τους λέει
«Κορίτσια φτάσαμε. Ευχαριστώ για όλα όσα είπατε για μένα. Ελπίζω την επόμενη φορά να συναντηθούμε σε πιο κλειστό και για μεγαλύτερη ώρα χώρο».

Έτσι θα πρέπει κανείς να καταλάβει ότι οι γυναίκες μιλούν για το σεξ μεταξύ τους και μάλιστα με περισσότερες λεπτομέρειες από τι εμείς μεταξύ μας και φυσικά χωρίς κάποιες «αντιστάσεις» στο πως θα περιγράψουν την όλη πράξη, σε αντίθεση με το «το κάνατε ρε μαλ@κα;» που μπορεί να λέμε εμείς μεταξύ μας και απαντάμε απλώς με ένα ναι ή όχι, ενώ δεν τις λείπει και το «πικάντικο» κουτσομπολιό, όπως στο παραπάνω απόσπασμα.

Κλείνοντας, να πω το απλό: Μιλήστε για ότι θέλετε με τις γυναίκες, ειδικά για ότι έχει να κάνει με το σεξ. Το σεξ είναι κάτι που το κάνουν όλοι (και το έχουν ανάγκη όλοι) και δεν πρέπει κανείς να ντρέπεται να συζητήσει γι’αυτό. Όλα αυτά τα κολλήματα, τα οποία δεν επιτρέπουν την άνετη συζήτηση και συμπεριφορά προς το σεξ είναι απλά στο μυαλό κάποιου και φυσικά δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, ειδικά σήμερα, μιας και όπως θα δει κανείς που ασχολείται με το παιχνίδι, αν περάσεις τις όποιες (υποτιθέμενες) άμυνες των γυναικών, θα τις δεις να «ανοίγονται» μπροστά σου κάνοντας σε να μην πιστεύεις στα αυτιά σου το τι ακούς από την συγκεκριμένη (και μέχρι πριν) «κυρία».

Ένα καλό παράδειγμα (γενικά για την συμπεριφορά ως προς την προσέγγιση του σεξ) είναι η ταινία Safe Sex, όπου με ωραίο και κωμικό τρόπο περιγράφει πώς ερωτεύονται, κάνουν σεξ και χωρίζουν σήμερα οι άνθρωποι. Πιστεύω, πλην του χιουμοριστικού χαρακτήρα της, ότι είναι και η πιο «Eye-Opening» ταινία για το τι παίζεται.
Ολόκληρη η ταινία μπορεί να βρεθεί και online εδώ.