Το παιχνίδι αλλάζει;

Σήμερα θα αναφερθώ σε κάτι που παρατηρώ τελευταία σχετικά με το παιχνίδι.

Τους τελευταίους μήνες μπορώ να πω ότι βγαίνω περισσότερο να «παίξω», απ’ ότι παλιότερα. Night game, Day game και οπουδήποτε τύχει να βρεθώ, μιας και μέσα μου φαίνεται σαν τις πρώτες φορές που έβγαινα, η ενέργεια μου δηλαδή είναι στα υψηλά της επίπεδα.

Ωστόσο παρατήρησα κάτι σχετικά με το παιχνίδι και δεν ήθελα να το αναφέρω εδώ και καιρό, καθώς πίστευα ότι ήταν απλά ιδέα μου, ή έτυχε ή γενικά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και ήθελα να βεβαιωθώ.

Η σημερινή γενιά γυναικών αλλάζει κατά πολύ τα πράγματα.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τις μεγαλύτερες ηλικίες. Μεγαλώσανε σε μια εποχή «αθωότητας», διαβάζαν, πηγαίναν cinema για να δούνε κάποια ταινία, έβγαιναν έξω για φλερτ και γενικά τα πράγματα ήταν όπως λίγο πολύ τα μάθαμε οι παλιοί (όσοι δηλαδή έχουν γεννηθεί μέχρι το ’85).

Σε αυτές τις γυναίκες περνούσε ο ρομαντισμός και τα «χαλαρά» πράγματα. Μιλούσες ώρες στο τηλέφωνο, έστελνες «μυνηματάκια» και γενικά τα πράγματα πήγαιναν πιο αργά.

Η σημερινή γενιά, ή η γενιά των social networks, έχει αλλάξει κατά πολύ. Αν δηλαδή πλησιάσεις κάποιες που είναι από 18-25χρ, θα παρατηρήσεις ότι θέλουν άλλου είδους παιχνιδιού.
Βασικά είναι λιγάκι πιο «αργές» στο μυαλό, με ένα κινητό μονίμως στο χέρι και να συνδέονται/μιλάνε στα διάφορα social networks.

Αν εξαιρέσεις τα κορίτσια που αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο διάβασμα, οι υπόλοιπες πλέον έχουν αλλάξει κατά πολύ από τις παλιές γενιές.
Βασικά δεν έχουν το σεξ για τίποτα. Σε αυτό οφείλεται και η διατροφή τους, αλλά και περισσότερο τα Μ.Μ.Ε(ξημέρωσης).
Πλέων οι νεαρές ηλικίες έχουν πιο άσχημο στόμα από τους άντρες, έχουν πιο πονηρό μυαλό και σκέφτονται ακόμη περισσότερο το σεξ.

Δεν γνωρίζουν και πολλά θέματα για να μιλήσεις (πάνε δηλαδή οι όποιες βαθιές συζητήσεις για όνειρα στο μέλλον, ταξίδια κλπ) και θα πρέπει να πηγαίνεις τα πράγματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς το σεξουαλικό, αλλιώς την «πάτησες». Δεν είναι τυχαίο που κρατάνε μια σχέση για τα τυπικά και πηδιόνται και με άλλους.

Ο ανταγωνισμός πλέον έχει γίνει πιο έντονος, ιδιαιτέρως από το Facebook, όπου μπορεί να φλερτάρει σχεδόν με όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει πιο δυνατό, ο άντρας θα πρέπει να γίνει πιο σκληρός και να προχωρά τα πράγματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς το σεξ.

Οι «αγαθές» προσεγγίσεις του τύπου «να σε ρωτήσω κάτι;» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τα πάντα πλέον αλλάζουν και μαζί και το παιχνίδι μας.
Εκτός αν την πέφτεις σε μεγαλύτερες, άνω των 30. Ειδάλλως αν σκέφτεσαι να παραμείνεις νοσταλγικός, θα φας τα μούτρα σου και μάλιστα άσχημα.

Σε επόμενο άρθρο θα αναφερθώ σχετικά με το πόσο βρώμικο μπορεί να γίνει το παιχνίδι και με το πόσο βρώμικες μπορούν να γίνουν οι γυναίκες. Αν πας ακόμη με την αθωότητα, θα σου αλλάξει τα μυαλά.

@ ΥΓ. Έχω μέρες να προσθέσω ποστ, αλλά δοκιμάζω κάτι αλλαγές στο site, σύμφωνα με πολλές υποδείξεις και προτάσεις που έχω κατά καιρούς δεχτεί. Stay tuned.