Το παρελθόν μιας γυναίκας…

Η κάθε γυναίκα έχει το παρελθόν της, τις εμπειρίες της και φυσικά την ζωή της. Κατά πόσο αυτό μπορεί να σε επηρεάσει σε μια σχέση;

Όταν κάνεις μια σχέση με μια γυναίκα, που την θεωρείς σοβαρή σχέση και όχι «ξεπέτα», πιθανών να αρχίσεις να ψάχνεσαι για το παρελθόν της.
Αυτό όμως μπορεί να σου βγει και σε κακό, καθώς μπορεί να μάθεις πράγματα που δεν θέλεις ή δεν ισχύουν και να σε πειράξει.

Το παρελθόν κάθε γυναίκας είναι -πιστεύω- καθαρά για την ίδια. Το θέμα σε μια σχέση είναι τι κάνει από την σχέση σας και μετά.

Για εμένα προσωπικά, δεν πρέπει να σκαλίσεις και να μάθεις το παρελθόν μιας γυναίκας. Αν μάθεις «άσκεμα» πράγματα για την τύπισσα (που μπορεί από κακία ο κόσμος να βάλει και λίγο «σάλτσα»), θα σε τρώει σαν σαράκι. Κάθε φορά που θα την βλέπεις να μιλάει με κάποιον, θα σε «τσούζει» να μάθεις ποιος και τι είναι, ενώ αν την βλέπεις να «χαριεντίζεται» με κανένα φίλο σου, θα ενοχληθείς.

Προτού ρωτήσεις ή θελήσεις να μάθεις για τους πρώην της ή την ζωή κάποιας, σιγουρέψου ότι δεν θα σε «τρώει» για το υπόλοιπο της σχέσης σας. Αν δεις ότι θα σε πειράξει, τότε μην συνεχίζεις μαζί της ή μην το ψάχνεις. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την υποψία, θα σε τρώει σαν «σαράκι» και είναι το ίδιο άσχημο, όσο -σχεδόν- η ίδια η απιστία.

Γαμάτο τραγουδάκι, αφιερωμένο «κάπου».