Το 69% των Ελληνίδων είναι χωρίς σύντροφο !

Διάβασα τυχαία ένα άρθρο, που αφορά μια έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας και αναφέρει ότι το 69% των Ελληνίδων είναι χωρίς σύντροφο.

Θυμάμαι μια φορά που ήμουν κοντά σε δυο κοπέλες και έλεγε η μία στην άλλη ότι είχε να κάνει σχέση 4 χρόνια (!) αλλά δεν το πίστεψα (είπα ή δεν θα άκουσα καλά ή θα της κάνει πλάκα), αφού ήταν πολύ όμορφη. Αλλά έλα μου ντε που η έρευνα λέει πάνω κάτω τα ίδια.

Από το άρθρο

Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, δεν περνάει απαρατήρητη, το αντίθετο μάλιστα.
Έξι στις δέκα Ελληνίδες αναζητούν το άλλο τους μισό και στρέφονται για λύση στην αυτοϊκανοποίηση.
Το 69% αυτών των γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο και στις γυναίκες ηλικίας 25-34 το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%! Απλά μένεις άφωνος…
Η έρευνα όμως αποκαλύπτει και άλλα πολλά.
Το 60% των γυναικών δηλώνει πως αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση.
Το 22,4 % έχει να συνευρεθεί με κάποιον από έξι μήνες μέχρι και ένα χρόνο και το υπόλοιπο 17,4 % απέχει από την εpωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.
Οι περισσότερες από τις μισές (400 γυναίκες που έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη έρευνα) δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξoυαλική τους απόδοση.
Μία στις τρεις γυναίκες, ποσοστό 30% παραδέχτηκαν πως δεν είναι ούτε μονογαμικές.

Το καλό την υπόθεσης είναι ότι εμείς σαν κοινότητα προσπαθούμε να «εφεύρουμε» την καλύτερη ρουτίνα, ώστε να δείξουμε ότι έχουμε μπόλικες γυναίκες και να μην πέσουμε στα μάτια τους 🙂

Έτσι, την επόμενη φορά που θα πάτε σε μια και θα πει «έχω σχέση», αναφέρετε της το άρθρο αυτό, ώστε να το ξανασκεφτεί ή πέστε της το αγαπημένο μου «κοπελιά, ο δονητής δεν πιάνεται για σχέση«.